ondra.palas Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Super obchod, rychlá domluva a komunikace. Dokonce šel na poštu o víkendu. Díky, Kubo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommas4 Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 1*, díky za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skopky-Sonny Posted April 20, 2015 Report Share Posted April 20, 2015 Nemam co vytknout, rychlej kseft bez zbytecnych prutahu. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmoris Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Superrychla, prijemna a bezproblemova domluva, priste nam snad vyjde i setkani diky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vsudybyl Posted May 22, 2015 Report Share Posted May 22, 2015 domluveno zaplaceno dodáno hotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
brnakp Posted June 9, 2015 Report Share Posted June 9, 2015 Kubo, děkuju za obchod - za mě výborná komunikace, spolehlivost a příjemný pokec při předání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rancor Posted June 11, 2015 Report Share Posted June 11, 2015 Kubo, díky. Skvělý obchod a pokec. Fungovalo to 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted July 10, 2015 Report Share Posted July 10, 2015 rychla akce. vse jak se patri. prodavajiciho vrele doporucuji. diky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karussell Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 S Kubou byl super obchod, výborná komunikace a i přes to, že jsem měl trochu naspěch jsme prohodili pár chronoslov o tom, co jsme měli na zápěstí. Díky a jednoznačně doporučuji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liwik Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Rychlé dodání, absolutní spokojenost. Mohu jen doporučit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibirnaya Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 rychla domluva, rychla preprava na vrub prodavajiciho, spokojenost Link to comment Share on other sites More sharing options...
chronotimer Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Díky za rychlý a férový obchod. Ostatním mohu jen doporučit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Skoro jsem zapomněl - obchod (nehodinkový) za 1* - rozhodně doporučuji !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Nádherná, jasná a přímá domluva, dodání hyper express, není co dodat. S Kubou vždy a rád znovu. Díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza60 Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Resultát: nedoporučuji Kupoval jsem před cca 2 roky Omegy Speedmaster. Na základě fotky, kterou jsem viděl. Platil jsem předem převodem na účet, hodinky přišly v pořádku za nějaký ten den.Vyzkoušel jsem je a bohužel tah mi byl velký. Došel jsem k Dušákovi, že si ho nechám zkrátit, a tam mi řekli, že tah nejde zkrátit. Tak pak píšu Jakubiskovi, že hodinky nemohu nosit, že mají dlouhý tah a nejde zkrátit, že je chci vrátit.Vyjebal se mnou jako s malým klukem, že je mu to líto, že není eshop a že nic vracet nebude. I přesto, že jsem mu nabídl, že za 3denní vyzkoušení mu slevím 10tis., že mu pošlu hodinky zpět,ať mi vrátí peníze. Nakonec jsem je prodal (díky Kamilovi) se slevou 10tis. A koupil jiné Speedmastery, které jsem si při osobní schůzce vyzkoušel.Mrknul jsem na linkedin na Jakubiska, a pracoval někde u Omegy přímo, pak jako fotograf, pak někde v nějaké instituci EU v Belgie (či kde), tak jsem předpokládal nějakou úroveň, ale žádná není.Takže nákup nedoporučuji. Pokud nebudete chtít nic vracet, tak asi vše bude ok, pokud byste náhodou (nedej bože) chtěli vrátit, tak ať nedopadnete jako já. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rooosta Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Ďakujem za obchod ako aj dodanie. Za mňa spokojnosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumko Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 Kubove poštové holuby boli aj v tomto mraze extrémne rýchle. Maximálna spokojnosť. Doporučujem a hodnotím na 1*.Ďakujem za obchod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitak Posted February 8, 2017 Report Share Posted February 8, 2017 Drobný kšeft proběhl zcela na jedničku, díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
969 Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Díky za obchod. Paráda. Doporučuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted March 6, 2017 Report Share Posted March 6, 2017 Vždycky je fajn, potkat slušného, velice inteligentního a zajímavého člověka. Jako bonus s ním udělat obchod. Kubo, moc děkuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts