Jump to content

Jakubisko

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...

Nádherná, jasná a přímá domluva, dodání hyper express, není co dodat. S Kubou vždy a rád znovu. Díky!

• 3 weeks later...

Resultát: nedoporučuji

Kupoval jsem před cca 2 roky Omegy Speedmaster. Na základě fotky, kterou jsem viděl. Platil jsem předem převodem na účet, hodinky přišly v pořádku za nějaký ten den.

Vyzkoušel jsem je a bohužel tah mi byl velký. Došel jsem k Dušákovi, že si ho nechám zkrátit, a tam mi řekli, že tah nejde zkrátit. 

Tak pak píšu Jakubiskovi, že hodinky nemohu nosit, že mají dlouhý tah a nejde zkrátit, že je chci vrátit.

Vyjebal se mnou jako s malým klukem, že je mu to líto, že není eshop a že nic vracet nebude. I přesto, že jsem mu nabídl, že za 3denní vyzkoušení mu slevím 10tis., že mu pošlu hodinky zpět,

ať mi vrátí peníze.

Nakonec jsem je prodal (díky Kamilovi) se slevou 10tis. A koupil jiné Speedmastery, které jsem si při osobní schůzce vyzkoušel.

Mrknul jsem na linkedin na Jakubiska, a pracoval někde u Omegy přímo, pak jako fotograf, pak někde v nějaké instituci EU v Belgie (či kde), tak jsem předpokládal nějakou úroveň, ale žádná není.

Takže nákup nedoporučuji. Pokud nebudete chtít nic vracet, tak asi vše bude ok, pokud byste náhodou (nedej bože) chtěli vrátit, tak ať nedopadnete jako já.

• 2 months later...
  • 4 months later...

Kubove poštové holuby boli aj v tomto mraze extrémne rýchle. Maximálna spokojnosť. Doporučujem a hodnotím na 1*.

Ďakujem za obchod.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...