FrantisekH Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Zdravim dámy a pánové, jelikož vzudch který tu poslední dobou dýcháme je hustší jak máslo na chleba, potřeboval bych tip na čističku vzduchu, vyznáte se někdo? máte něco osobně vyzkoušené? Díky
sodik Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Jediná, která skutečně funguje je od firmy Bionaire, potvrzeno z důvěryhodných zdrojů.
pepan Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Bionaire,také můžu potvrdit:smile_anim:.
long Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 V 16. 11. 2011 v 7:21, 'FrantisekH' napsal: Zdravim dámy a pánové, jelikož vzudch který tu poslední dobou dýcháme je hustší jak máslo na chleba, potřeboval bych tip na čističku vzduchu, vyznáte se někdo? máte něco osobně vyzkoušené? Díky Má ti doma pomoci od smogu čistička vzduchu ??? :-)
African Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Nevím, jestli je Bionair jediná na světě, která funguje, každopádně mám doma už pár dobrejch let starší model Ionic Care a taky maká, ale jestli to skutečně funguje se přesvědčím, až se dožiju tak stopadesáti let Tady máš nějáké info:http://www.ionic-care.cz/Doživotní filtr čistím jednou, dvakrát do týdne (dost často, asi proto že mám pejska), ale pokaždý filtr černej jak bota. Čistička je velmi potichá, není problém u ní spát, velmi snadné čištění a v místnosti vzduch jak na horách, velmi příjemné"Reklama na ní je jak od Horsta, to trochu odradí, ale jinak z mé strany spokojenost.
FrantisekH Odesláno 16. listopadu 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Zvažuju tohle potřebuju to pouze pro malou místnost: http://bionaire.cz/bionaire/cistice/modely/bap9240.htm
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Já mám tohle a to opravdu funguje:http://www.brnoclima.cz/zbozi/318-daikin-mc707-vm-silverMrkni na prospekt v odkazu.Z odborných kruhů doporučena jako špička trhu. Výsledek: doma se líp dejchá, lítá a sedá míň prachu. Japonci umí (Daikin je špica mám od nich i klimu). sodik: výraz "jediný co funguje je..." bych v diskuzi dospělých rozumných lidí nečekal. Je to kravina na úrovni "jediný rodinný auto je oktáfka kombajn ftédéíčku".
shag Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Bandi ten Daikin vyzera vyborne.
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Tenhle daikin je tichej, plně automatickej (má čidlo pachu i prachu) a má fíčuru s biofiltrem (lze dokoupit) proti chřipce.Akorát je dražší na provoz, hepa filtry se neperou, ale mění, balík sedmi stojí tuším 3500 (první sedmička je standardně v balení). Filtr vydrží půl roku až rok.Čistička má čidla zanešení a indikuje nutnost výměny filtru nebo vyčištění ionizačního filtru.
ttrstom Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Bionaire je rozhodne nejproflaklejsi ze znacek, jejichz vyrobky ma smysl kupovat...Mel jsem v kanclu nejaky vyssi model od Daikinu a pravda je, ze muzu jen doporucit, nicmene rozdil v porizovaci cenne je uz znacny,pokud clovek neni alergik, asi bych cca 10t+ investoval do jine ficury....
VS Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Mám taky Ionic Care a při čištění po dvou dnech je hadr černý, jak z komína. Takže to funguje a prach ze vzduchu odchytí. Navíc to ionizuje vzduch a odstraňuje zápachy. Absolutně bezhlučné, žádný ventilátor a spotřeba 15 W. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem VS
gandalf Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Taktéž Ionic Care a spokojenost.
Donuts Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 V kancelari mame Ionic Care a doma Bionaire BAP 1550, ani u jednoho nepozoruju v podstate zadny ucinek.
vwtyp11 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 za nic si nevzpomenu, kterou jsem tad videl na navsteve ja, ale zaujala mne moznost jak + tak - ionizace
kuncák7 Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Máme doma Ionic Care a naprostá spokojenost ( má se čistit po týdnu, ale po 3 dnech je to černý jako bota, takže doporučuji čisti a kontrolovat mnohem dříve ).
Vlado Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 skus si pozriet cisticky vzduchu venta...svajciarska vyroba....jednoduchy system, na ktorom sa nema co pokazit.Dalsia vyhoda je ze ti to okrem cistenia vzduch aj zvlhci...a hlavne odpada vymena nie velmi lacnych filtrov a podobne...vsetko svintstvo a prach skonci vo vode... Osobne ju mam uz vela rokov a nemozem na nu povedat ani krive slovo..dokonca sa docitas na nete ze ju v case respiracnych problemov pouzival aj sam Vaclav Havel...a myslim ze ten uz ma dost schopnych ludi okolo seba aby mu poradil to najlepsie :-)
sect Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 V současné době sháním něco podobného, byl jsem rozhodnutý pro Ionic-care, ale Vlado mně s tou Ventou nalomil. Líbí se mi, že to zároveň vzduch i zvlhčuje. Máte s touto značkou zkušenosti ještě někdo? Případně co by jste doporučili?
simon_magus Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 sect, presne jak pise sect, Vent vypada dobre ... mate nekdo zkusenost? Kvuli psum, detem, silnici i krbu se u nas docela prasi a tez uz bych to chtel resit.
Patrik Odesláno 19. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2011 V 16. 11. 2011 v 13:16, 'Vlado' napsal: ...a hlavne odpada vymena nie velmi lacnych filtrov a podobne...vsetko svintstvo a prach skonci vo vode... O čističky jsem se zatím nezajímal (možná po přečtení této diskuse začnu), ale pokud používá jako jediný filtr vodu, tak určitě dobrá nebude (srovnávám s testem vysavačů, kde modely které filtrovaly pouze přes vodu dopadly velmi špatně, včetně např. "zázraku" Rainbow). Prach je totiž omezeně smáčivý a voda tak zrovna tu velikost, která nejvíce vadí plicím, zachytí jen z malé části. Takže když už něco, co má zachytávat prach, tak to musí mít filtr.
Vašeck Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Já osobně doma nemám, ale moji rodiče si pořídili čističku vzduchu Clean Air optima a když jsem se s nimi bavil, říkali, že jsou spokojeni. Ale já osobně tomu rozumím prd. Prý to má nějaký ionizátor, že to nějak ještě zlepšuje vzduch.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se