Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mam prim sport,este zo zakladnej skoly,nepredam ich,ale tazko ich nazvem definitivnePosted Image

Definitivni hodinky existuji. Tedy v tom smyslu, ze jde o hodinky, co uz mi zustanou a nebudu je chtit prodat. Jejich existence ale nevylucuje nakup dalsich kousku :).

Odesláno

V tom případě mám zatím dvoje definitivní - poljot 3133 a Prim sport Igen, jak píši na začátku, zatím :-)))))))

Odesláno

souhlasím s předchozími...

...jediná definitivní věc je, že nic není definititvní :rolleyes:

(pokud člověk nezpaře sám sebe, tak je přirozeně stále nespokojený a bude pořád toužit po něčem dalším - u chronomagorů to paltí dvojnásob)

:smile_anim:

Odesláno

Chce to poradne uvazit nakup a neblaznit pokazdy ,kdyz se neco objevi v inzerci.Potom neni problem si koupit ty hodinky novy a nafurt.Ja si jsem jistej treba Omegama PO.Obdivoval jsem je dva roky a ted vim,ze je mam nafurt.Samozrejme k nim pribudou jeste nejaky definitivni.

Odesláno

Definitivni hodinky existuji. Tedy v tom smyslu, ze jde o hodinky, co uz mi zustanou a nebudu je chtit prodat. Jejich existence ale nevylucuje nakup dalsich kousku :).

Podle této definice u mě IWC cal. 83 a PRIM Pavouk, u ostatních se uvidí :)
Odesláno

Pokud čteš toto fórum , jsi definitivně ztracený a o konečných hodnkách si můžeš nechat jen zdát. A že do rakve .....to ani náhodou, zcela určitě nikdo existenci posmrtného života nevyvrátil.

Odesláno

Já mám určitě jedny definitivní. Jsou to Omegy z roku 1939 a mám je jako rodinnou památku. Váže se k nim příběh, který asi nemá pro někoho dalšího význam. Vyměnit je za jiné mě nikdy nenapadlo a asi ani nenapadne. No a navíc jejich prodejem bych si k nějakým dreamwatch vůbec nepomohl. Takže ty mi jistě zůstanou a párkrát za rok je vezmu vyvětrat.

Odesláno

Já mám určitě jedny definitivní. Jsou to Omegy z roku 1939 a mám je jako rodinnou památku. Váže se k nim příběh, který asi nemá pro někoho dalšího význam. Vyměnit je za jiné mě nikdy nenapadlo a asi ani nenapadne. No a navíc jejich prodejem bych si k nějakým dreamwatch vůbec nepomohl. Takže ty mi jistě zůstanou a párkrát za rok je vezmu vyvětrat.

Dej fotku,ať se taky pokocháme :smile_anim:
Odesláno

Pro vetsinu mistnich existujou asi tezko jen jediny definitivni, ale dost mozna jedny definitivni - at uz hodinky ke kterym se vaze pribeh (jak psal FilipG), napr. dedictvi nebo darek k nejake vyjimecne prilezitosti; pripadne hodinky, ktere jsou trvale snem ci posledni realnou horologickou metou, neco jako treba Rolex GMT Master II :)

Odesláno

TH Monaco, O Moonwatch, R Submariner (Seiko Marinemaster)...

Vidím, že my 2 máme rovnakú voľbu. Presne k týmto trom som sa pri mojom uvažovaní dostal. Zatiaľ som teda iba v 1. tretine (Moonwatch) :crying_anim:

Odesláno

Podle mě definitivní hodiky existují jen v tom případě, kdy tě už koníček hodinky přestane bavit, dokud ho aktivně provozuješ, skoro není šance to zastavit...

jeden pacient zde na fóru má stav popsaný názvem chronopřežraní. Ale ani ten není definitivní a po menší pauze a vykopnutí pár kousků z domova dál pokračuje ve vražedném tempu nakupování hodinek nových...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...