lukin_ova Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Při pohledu do kalendáře rostá má nervozita a stres z toho, že nemám nic pro svou partnerku. Pomozte kolegové s nějakými nápady. Hledám něco originálního. Nechci kupovat obligátní knihu či jiné profláklé dárky. Co si přála ta Vaše, anebo co jste vymysleli sami ? Moc děkuji za nápady a inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Má manželka si vyhlédla číši na vínko na těchto stránkách. Nemají tam ovšem jen číše...jukni a třeba Tě něco zaujme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Počkej neblbni každá ženská je jiná a navíc jsou z jiné planety.Co jsem koupil nenaíši bo by si to tady přečetla. Ale poradím ti jistě dobře pro příští rok. Před několika lety jsme obnovili VÁNOČNÍ DOPISY a prostě každý doma napíšeme co bychom chtěli od Ježíška a dáváme to po staru za okno. Funguje to 100%a vyhneš se nechtěným dárkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Dnes si sedla k pc a sama objednala co chce, ja to jen zabalim neni cas na litani po obchodech vim jen, ze tam byl nejaky bily notas Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Žena dostane tablet, knížku od Jo Nesb?, peněženku a ještě chtěla tohle, to dostane taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Má láska ráda chodí, tak letos krokoměr Silva Ex-ped Go :-) Kabelka, voňavka, pár knížek a další" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 moje je málo náročná,přála si knížku,nějaké šperky,paměťovku a miluje plyšáky, tak hledám nějakého obrovského medvěda aby se nebála když chodím tak pozdě z těch srazů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Zekone, ale bacha na zákony. Když je to pod patnáct, tak je to trestný čin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Zekone, ale bacha na zákony. Když je to pod patnáct, tak je to trestný čin. skoro jsi to trefil Maroshu, 15 let tam je, ale věkový rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 taky teď zvažuju co koupit tetě, a jsem tak nějak bez nápadu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Chlapci, to ste sa spamatali az teraz? Zarucene kazdu zenu, bez rozdielu veku a profesie, potesi luxusna kabelka, sperk, sexy bielizen, pripadne par dni niekde mimo domov, kde sa budete venovat len jej. Hlavne ziadne darceky typu hrnce, doplny do auta, atd... PS: sorry, ze bez diakritiky, pisem cez iPad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 No jo, ale tyhle blbosti co pises uz ma v maximalni mire, co "potrebuje" si koupi behem roku, ono se vazne blbe vybira neco vyjimecneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Zeny toho nikdy nemaju dost . Ono je to aj o tom, aby ste si vsimali po com pokukuje cely rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Pokukuje max 10 dnu nez si to koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Chlapci, to ste sa spamatali az teraz? Zarucene kazdu zenu, bez rozdielu veku a profesie, potesi luxusna kabelka, sperk, sexy bielizen, pripadne par dni niekde mimo domov, kde sa budete venovat len jej. Hlavne ziadne darceky typu hrnce, doplny do auta, atd... PS: sorry, ze bez diakritiky, pisem cez iPad Tak to mam asi decka s chlapem, bo luxusni kabelky, sperky a sexy pradlo jsou veci uplne mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 (upraveno) Tak my jsme s kabelkama už skončili. Che. Hurá. Nedovedu to pochopit, ale už se toho přejedla. Pro mě to akorát znamená, že to letos voucherem nevyřeším Nějaký blbiny mám, ale chybí mi hlavní dárek.My jsme si tedy řekli, že si dáme pod strom jarní Disneyland s dětmi (už máme letenky a čekáme na nacenění hotelů), ale stejně mám takový tušení, že ta moje shopaholička mi toho mraky nakoupila. Edit. A to s tím prádlem je blbost. Zrovna prádlo letí nejčastěji na dno šuplíků (statistika). Protože tam se prostě pohled chlapa (červený saténový se santovským bílým chmířím) a ženy (funkční černý shortky z moiry) totálně rozchází. Upraveno 18. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Cervenej noutbuk a nejaky kraviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 My si dáváme spoustu věcí už během roku a Vánoce nejsou pouze o těch věcných hodnotách. Přesto drahá polovička dostane voucher na 4-hodinovou opečovávačku (masáž, nehty, kosmetika), aby taky vypadla z baráku od prcka a užila si čas sama pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 šperk, kabelku, parfém. Víc si nezaslouží, zlobila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Manželce jsem koupil iPhone 4, bezdrátové sluchátka a kožené rukavice. Každý rok je horší a horší vymyslet něco co stojí za to. Lehčí by bylo kupovat furt stejnou věc pokaždý jiný ženský :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se