Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja bez snidane ani ranu, driv sem taky snidal mixit, pak mi zaclo vadit, jak kazdejch par mesicu zdrazujou, az sem se jim na to vybodl. Spocital jsem si, ze to muzu nakoupit a namichat sam za pulku penez. Takze ted mam doma 5kg pytel nakejch bio ovesnech vlocek  :D a micham si do toho slunecnicovy seminka, suseny kokos, rozinky nebo suseny brusinky, suseny banany nebo datle, mandle nebo kesu, proste co zrovna mam a zaleju to asi 200-300ml mleka. Sem z toho nacpanej a spokojenej az do obeda (cca 3h po snidani).

Obcas to vymenim za bilou holandii s bananem, mandlema a kakaem, taky mnamka - ac po tom mam hlad tak za dve hodky uz.

Odesláno

Ach bože to je tak strašně složitý že na tu tloušťku dřív zhebnu.Nejde to tak, že řeknu - chci shodit 10 kilo - a zhubnu? Furt na to musim myslet.

Odesláno

Ja bez snidane ani ranu, driv sem taky snidal mixit, pak mi zaclo vadit, jak kazdejch par mesicu zdrazujou, az sem se jim na to vybodl. Spocital jsem si, ze to muzu nakoupit a namichat sam za pulku penez. Takze ted mam doma 5kg pytel nakejch bio ovesnech vlocek :D a micham si do toho slunecnicovy seminka, suseny kokos, rozinky nebo suseny brusinky, suseny banany nebo datle, mandle nebo kesu, proste co zrovna mam a zaleju to asi 200-300ml mleka. Sem z toho nacpanej a spokojenej az do obeda (cca 3h po snidani).

Obcas to vymenim za bilou holandii s bananem, mandlema a kakaem, taky mnamka - ac po tom mam hlad tak za dve hodky uz.

Jakoze ty vlocky nevaris a jenom je nasypes do mlika??

Odesláno

Moje raňajky :

1,5 dl mlieka do toho 3 pl ovsené vločky jemne / lidl / iné mi nechutia, Všetko prevrieť.K tomu banán polejem s medom. Sem tam dám odmerku proteínu - kazeínu / kvalitného / Našiel som aj bezkalorické omáčky https://gymbeam.sk/bezkaloricke-omacky chuti v pohode. Mám čokoládu.

V pohode vydržím doobeda.

Odesláno

Jestli jsou drcené tak to zmekne i ve studentem mléce (zkušenost z vlockami s Lidlu)

Odesláno (upraveno)

Jestli jsou drcené tak to zmekne i ve studentem mléce (zkušenost z vlockami s Lidlu)

Mozna zmeknou,ale kvuli zazivani je lepsi varit.Ale kdyz ti to nedela problem OK.Ale urcite nejsou tak krasne kremovy,jako kdyz je varis.Ja je hodim do vody 50g,par minut varim a pridam vanilkovej protein rozmichanejnv mliku,chvili povarim a pak na to dam jahody,maliny,cokoliv.A je to krasna kremova hmota-luxus.

Edit-dneska jsem koupil v Tescu tenhle proteinovej pudink,tak jsem zvedavej,jak to bude chutnat.985ecb520469fdda70e8c5c0271b4fa0.jpg

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Ja uz leta snidam kazdy den 1/2 Hollandie, do toho vlocky a pak nejaky bobule, co mam v mrazaku

(rybiz, boruvky, aronie) a 1 jablko na kousky. A nekdy lzici kakaa.

Snidam uz to takhle leta, takze jestli jsem to sem uz nekam psal, tak sorry :-)

Jinak cornflakes nejsou nutricne nic extra, do diety urcite ne, a musli je lepe si delat vlastni. Vyjde levnejc, ale hlavne clovek vi, co si tam sype.

Odesláno (upraveno)

Edit-dneska jsem koupil v Tescu tenhle proteinovej pudink,tak jsem zvedavej,jak to bude chutnat.

Tohle jsem zkousel taky, je to strasne hnusny. Nevidim chutovy rozdil od pudinku za pet pade. Me vcera prisla zasilka z eaktinu, malinovo-vanilkovej protein shake (vyborny, piju to misto dopoledni a odpoledni svaciny) a taky tahle pomazanka ala bila cokolada s krupinkama. To je strasna dobrota...

post-1532-0-41874100-1520501048.jpg

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Jojo a beru cele, ne drcene, problem s tim nemam - zaleju mlekem a hazu to do sebe :D. Zkousel jsem i nejake mixy vlocek (ovesne, zitne, psenicne, jecne..) ale vyber nic moc a cena vysoka, tak jsem nakonec zustal u ciste ovesnych.

Odesláno

Jojo a beru cele, ne drcene, problem s tim nemam - zaleju mlekem a hazu to do sebe :D. Zkousel jsem i nejake mixy vlocek (ovesne, zitne, psenicne, jecne..) ale vyber nic moc a cena vysoka, tak jsem nakonec zustal u ciste ovesnych.

A to ti chutna,nebo to do sebe nahazis a nepremejslis nad tim?
Odesláno

Asi je to trochu OT, ale chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějaké dietě na zlepšení artrozy v koleně. Doktor říkal, že je to jen nějaký lehký, ale nějak to tam cítím častěji než je zvykem :) No a kdysi jsem pátral co s tím, a našel jsem že někomu se to spravilo po dietě, ale už nevím, jestli to byla paleo, vysokotuková,  vysokoproteinová nebo jaká,  a někde psali ještě  kulturisti, že to rozehnali nějakýma jejich bobulema :lol2: Neměli byste nějakou dobrou radu?

Odesláno (upraveno)

Každý ortoped začne vyšetření ohledně bolesti kolen tím, že máš zhubnout. Artrózu jako takovou nevyléčíš, jen oddálíš výměnu. Když tam ta chrupavka není tak už ničím nedoroste. Na podporu kloubní výživy jsem zobal Alavis. Je to sice pro koně, ale na netu najdeš, že to zobe spousta lidí. Taky jsem se nejprve za břicho popadal :lol2:

Upraveno uživatelem RenEdi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...