Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 no vlastně, si můžete s Kuncákem otevřít firmu a já bych Vám mohl dělat marketingového ředitele...
snake Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 Uz tady jsou fotky,jednani s opacnym pohlavim...tak ted je tu i dieta ?na Kuncáka?
Rudykopalsson Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2018 renesanční člověk, tenhle Kuncák...
odjinud Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Podle me je lepsi salmonea... staci v tehle vedrech davat na stancich neco s tatarkou a mate to doma hned. :-)) chyť klíště:-)))
Anela Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 ozivim to tu trochu, protoze nam plavkova sezona pomalu konci, ze...dneska jsem sel kolem stanku kde provadeli mereni na pristroji inbody - celkovy vysledek 89 bodu ze 100mnozstvi telesneho tuku - 13,7%
Frantik Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ja furt keto a 14 kilo dole - ty sacharidy sem uz trochu povolil, ale furt to jde dolu :-)
spiderer Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ty vole Franto ty snad chces byt hubenejsi nez ja
Hasňa Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ja furt keto a 14 kilo dole - ty sacharidy sem uz trochu povolil, ale furt to jde dolu :-)Kudos!
Návštěvník Ondra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ja furt keto a 14 kilo dole - ty sacharidy sem uz trochu povolil, ale furt to jde dolu :-)Pokud nebudes chtit, aby to slo zase rychle nahoru, budes muset u diety, ktera ti pomohla jit dolu, zustat. To je neuprosnej zakon
Duke650 Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Můj - doufám poslední - příspěvek do tohoto vlákna: - hubnout jsme začínal myslím 2. ledna 2018 s váhou 96,3 kg při výšce 183 cm, ročník 1966 (v prosinci 2017 jsem měl těsně pod 98 kg)- cílem bylo stlačit a udržet váhu pod 85 kilo- žádná spec. dieta, jen racionální všeobecně známé zásady stravování - omezil jsem pečivo, sladkosti, chipsy u telky a podobné hovadiny, přidal jsem bílkoviny, jogurty, a pod., nežrat pozdě večer. Jo a začal jsem chodit do firemního bistra na teplé obědy- začal jsem se hýbat, ale nikterak drasticky = do března po večerech orbitrek, od dubna kolo.- vážil jsem se vždy v sobotu ráno pod 90kg jsem se dostal už 10.února. pod 85kg to slezlo 18.května méně než 80kg váha ukázala 4.srpna - den před 52. narozeninami :-) nejméně jsem vážil 22.září = 78,6 kg- teď to "už jen" chci udržet v rozmezí 79-81 kg a budu spokojenej parchant Hlavní efekt:- cítím se skutečně dobře - fyzicky i mentálně- od léta mám o 1/2 snížené dávkování prášků na vysoký tlak- všechny krevní testy v cajku - jaterní, cholesterol atd atd Vedlejší efekty:- bylo nutné vyházet hadry a nakoupit menší- v práci se začalo šuškat, že mám buď rakovinu nebo milenku :-) Tož přeju zdar i vašemu hubnutí
Návštěvník Ondra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Dneska jsem si vzpomněl, že je to bez pár dnů přesně rok, co jsem si řekl TAKHLE DÁL NE! z 93 kg jsem se během půl roku dostal na váhu +-70 kg a tu si držím. Cítím se daleko líp a mám mnohem víc energie. A jak se mi to povedlo? Změna životosprávy. Žádné zázračné přípravky nebo diety. Dřív jsem jedl kdykoliv cokoliv podle chuti a velké porce. Před rokem jsem začal o jídle a pití přemýšlet a jíst a pít rozumně. Všichni intuitivně víme (a nebo si můžeme snadno nastudovat), co nám škodí a co prospívá. U mě byla hlavní vůle a rozhodnutí se, že udělám změnu a čeho chci dosáhnout. Jde to! Tak směle do toho No, muzu svuj prispevek zhodnotit s odstupem 4 let. Aktualne mam 83 kg pri vysce 178 cm. Narodil se mi syn, neni tolik prostoru na idealni zivotospravu ani na tolik sportovnich aktivit. Navic sedave zamestnani. No neni to idealni, ale mohlo by byt hur. Ted jsem trochu upravil stravu a i neco shodil. Optimum vidim tak na 78 kg. To by se melo dat zvladnout
Frantik Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Ty vole Franto ty snad chces byt hubenejsi nez ja To bych musel zhubnout tak 45 kilo a to je podle me nereálný :-)
Frantik Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 Pokud nebudes chtit, aby to slo zase rychle nahoru, budes muset u diety, ktera ti pomohla jit dolu, zustat. To je neuprosnej zakon Hele asi s tím nemám problém, sacharidy a hlavně cukr mi nijak nechybí :-)
long Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Odesláno 16. října 2018 To bych musel zhubnout tak 45 kilo a to je podle me nereálný :-) Teď jsi mně rozesmál ! Chceš abych tě příště nepoznal ? :-)
odjinud Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Ja pres leto nabral na metrak (pri 178cm), takze zase zahajim hubnuti do plavek. Sezona 2019 se blizi:-) Nevyhodou je moje silne vyvinuta slaba vule :-) uz fakt nevim, jak na to. Asi zkusim nejake paleo / primal (bez peciva).
pebe Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Ja pres leto nabral na metrak (pri 178cm), takze zase zahajim hubnuti do plavek. Sezona 2019 se blizi:-) Nevyhodou je moje silne vyvinuta slaba vule :-) uz fakt nevim, jak na to. Asi zkusim nejake paleo / primal (bez peciva). zkus se do toho trochu víc ponořit, nastuduj https://top4fitness.cz/pg/iifyma při zapisování na Kalorickétabulky.cz máš o všem pěkný přehled.Já jsem třeba celkem aktivní, aspoň se snažim, mám nastavený denní příjem jednotlivých sledovaných věcí a celkem to na mě funguje.Za poslední 2 měsíce jsem shodil cca 4kg, které se mi jinak moc nedařilo sundat dolu (ze 75 na 71Kg).Jen to asi chce být na to nastavený. Já jsem rád když vím comě přes den čeká a můžu se tak i "těšit" na nějaké dobroty.
organic Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Já jsem začal žrát normální obědy v kantýně, s bramborama, rýží, sem tam knedl a šup, 3 kila nahoře za měsíc. Ostatní jídla jedu furt stejně, bílé jogurty, sýry, halda zeleniny. Je to fakt třeba držet na furt, zpátky k zelenině a masu na full time...Sice se mi taková dieta mírně prodražuje (není nad dotovaný vepřoknedlozelo za pár pětek), ale to tělo to pozná velice rychle a ukládá si zásobičky
Filip.J Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Nechali jsme s ženou synka, aby si nás trochu omotal kolem prstu, ťuťuňuňu, o pár měsíců později oba padáme na hubu, přestal jsem běhat i cvičit, protože není čas ani energie -> výsledek = +8 kg a ty Nudies velikosti 34, co jsem pořídil od Romana I., aby na mě hezky plandaly, jsou mi akorát... o své paní radši gentlemansky pomlčím. Tvrdý režim a návrat do aspoň nějaké formy začal rodině tenhle týden. Co je nejhorší, začal jsem v tom bezpohybovém období víc sladit a toho se zase zbavit vím už teď, že bude hodně bolet. Zvlášť když svačinky nám netáhlům v Praze poskytuje zaměstnavatel zadarmo a drtivá většina jich je sladká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se