Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Právě jsem povečeřel: Okoun na roštu a syrová zelenina :) To nepřibereš ani náhodou :)

Ale ani se nenajíš! Posted Image

Jinak jak vás tady tak čtu, tak budu muset jít asi taky do sebe, nějak se mi to za poslední půlrok zvrtlo a už mi mně samotnýmu se sebou neni hezky. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale ani se nenajíš! Posted Image

Jinak jak vás tady tak čtu, tak budu muset jít asi taky do sebe, nějak se mi to za poslední půlrok zvrtlo a už mi mně samotnýmu se sebou neni hezky. :)

Jdu si chytit Okouna Posted Image

Odkaz ke komentáři

Zmena životosprávy, to jedine funguje. Tým myslím upraviť stravovanie a viac sa hýbať( dynamickejšie športy napr.beh...).Jedno bez druhého nefunguje.A ešte funguje nájsť si okrem vlastnej ženy aj frajerku, viem to podľa seba, ale to je iný nebezpečný príbeh.

Odkaz ke komentáři

...jako že bych to doma navrhnul v rámci odtučňovací kůry...Posted ImagePosted ImagePosted Image

asi raději zůstanu u té stravy a toho běhu....Posted Image

Doma by som to zásadne nenavrhoval, lebo platí, čo oko nevidí srdce nebolí. Súhlasím, že lepší je strava a beh.

Odkaz ke komentáři

Doma by som to zásadne nenavrhoval, lebo platí, čo oko nevidí srdce nebolí. Súhlasím, že lepší je strava a beh.

jj, necelý 4 týdny...strava pestrá (nikoliv jen zdravá), ale v menším množství, poslední jídlo kolem 18 hod, 3 - 4x týdně 30 - 40 min běh a 3 kila jsou dole Posted ImagePosted ImagePosted Image Proto se raději budu držet vyzoušeného Posted Image

Odkaz ke komentáři

Saso> no ty jsi filosof

Gustaf> gratulace

Jinak ještě to tu moc nezaznělo ale mor na cokoli je nespavost. Když je to už na té úrovni že se vám smývají dny s nocí a musíte si hlídat na budíku kdy si jít čistit zuby, tak to moc na hlídání stravy není. Zhruba tak druhý-třetí den naprostého nevyspání už to není ani na posilování ani na běhání. Když je do toho nějaká práce u které děláte nonstop s třeba dvouhodinovou pauzou, tak to je ještě lepší. Mno a když už to máte třeba tak pěkně rozhozené že se vám daří spát jen par hodin během dne, tak je to i psychicky výborné... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak uplynulo nekolik mesicu a bylo by vhodne zde prezentovat jake, na Vas co jste se inspirovaly, to zanechalo nasledky.

Za mne tedy ja jsem dostal od Franty impuls a snazil jsem se neco z dlouholete vahy shodit. Ze zacatku to slo hure, ale uz jsem si zvykl.

Jim hodne a je to na mne znat, kdyz jim mene mam hlad a to tak ze pernamentne tedy cca 5 mesicu hladu a neni to ze by jsem jedl malo je to zkratka tak a chytraci co by chtely tvrdit ze jsem rozezranej tak at to klidne tvrdi, mam to zkratka tak.

Priklad dnesniho stravovani:

Snídaně > krůtí maso v aspiku, chléb toustový tmavý pšeničný rosický,cibulka jarní,Pepsi Max bez cukru, káva Nescafe 3v1 Mild

Dopolední svačina > šáteček s marmeládou

Oběd > brambory vařené bez slupky, vepřové libové, brokolice, Pepsi Max bez cukru

Odpolední svačina > Yoplait jogurt Light Extra kiwi

Večeře > vepřové libové, brambory vařené bez slupky, brokolice, Eidam 30% tuku plátky, Rafaello, hruška

(dnes jsem varil a masa bylo hodne tak jsem je mnel i k veceri ale vetsinou na obed mam neco jineho nez na veceri)

Trochu to podporim grafem:

post-4253-054388400 1337458993.jpg

A na zaver DEKUJI, Franta vedel o cem pise a ono to funguje.

ps. Franto zajimalo by mne jak jsi pokrocil a i jini by mohly neco zverejnit.

Upraveno uživatelem tyfo
Odkaz ke komentáři

Ahoj a díky, osobně jsem myslelž e na tohle vlákno se snesla tuna kritiky a nic z toho. Každopádně už se přes dva měsíce držim dlouhodobě pod devadesáti což si myslím osobně, že je to OK váha...

post-15059-001288800 1337494306.jpg

Edit: a na konci příštího týdne to bude rok co jsem začal...

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odkaz ke komentáři

Pánové, vaše vlákno mě inspirovalo a jelikož už se pár týdnů chystám s váhou něco málo udělat, rozhodl jsem se od zítřka nastartovat. Takže teď 187cm/116kg. Cíl: -20kg. Tak uvidíme.

Naštěstí jsem včera nakupoval víceméně dost zdravě: zelenina, ryby apod. Posted Image

Odkaz ke komentáři

Ahoj a díky, osobně jsem myslelž e na tohle vlákno se snesla tuna kritiky a nic z toho. Každopádně už se přes dva měsíce držim dlouhodobě pod devadesáti což si myslím osobně, že je to OK váha...

post-15059-001288800 1337494306.jpg

Edit: a na konci příštího týdne to bude rok co jsem začal...

Tak to je supr ja se zatim snazim dostat pod 100kg (tak na 95 pro jistotu) pokud se to pomalicku dostane k 90kg bude to supr ale to mozna az to budu mit rok jako Ty. No kazdopadne mam na to pul roku a pokud se podarilo za pul roku 27kg (mel jsem chvilema i 128kg) tak se mi snad tech 11 kilo za dalsiho pul roku taky zadari. Zajimave je ze si toho okoli vsimlo az jsem mel cca 20kg dole, ted mi rikaj ze se za chvili ztratim :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to je supr ja se zatim snazim dostat pod 100kg (tak na 95 pro jistotu) pokud se to pomalicku dostane k 90kg bude to supr ale to mozna az to budu mit rok jako Ty. No kazdopadne mam na to pul roku a pokud se podarilo za pul roku 27kg (mel jsem chvilema i 128kg) tak se mi snad tech 11 kilo za dalsiho pul roku taky zadari. Zajimave je ze si toho okoli vsimlo az jsem mel cca 20kg dole, ted mi rikaj ze se za chvili ztratim :-)

to buď v klidu.. někteří lidi si toho všimli po pěti kilech jiní po deseti, šéf se kterým jsem v kontaktu denno denně si toho všiml u -40 kg... no a zas naopak lidi co mě znali mě teď nepoznávají...

Odkaz ke komentáři

Vsetko co sa k tomu dalo povedat uz bolo povedane, osvedcene francuzke diety nežér a žerméň naozaj funguju. Staci si len vecer pri citani chronomagu odpustit pivo a korbaciky a 5kg mas dolu ani nevies.... no jo ale co z toho zivota potom clovek ma? :D

(182cm/95kg v rezime normal, 90 v rezime žerméň)

Odkaz ke komentáři

Vsetko co sa k tomu dalo povedat uz bolo povedane, osvedcene francuzke diety nežér a žerméň naozaj funguju. Staci si len vecer pri citani chronomagu odpustit pivo a korbaciky a 5kg mas dolu ani nevies.... no jo ale co z toho zivota potom clovek ma? :D

(182cm/95kg v rezime normal, 90 v rezime žerméň)

Co z toho zivota clovek ma ? no vidis a ja to beru tak ze kdyz jsem minuly tyden pozval manzelku na obed a ja si dal Kureci prsa spikovana susenymi rajcaty grilovane ve slanine s ryzovym pilafem. Tak prave proto ze si tak nevyziram kazdy den, to byl teprve svatek a gurmansky zazitek. Pokud si budu kazdy den (nekolikrat v tydnu) davat speciality tak mi to zevsedni. Obdobi kdy jsem si daval kazdy den v praci minutku uz mam davno za sebou.

Osobne tu dietu nijak nehrotim a tak si urcite minimalne jednou do tydne uziji najaky ten pamlsek treba jsem si pochutnaval na teto cokolade:

post-4253-072899100 1337717208.jpg

A vzhledem k tomu ze to neni tak casto tak si na tom pochutnam o level vic nez kdyz jsem mlsal skoro denne.

Odkaz ke komentáři

Priklad dnesniho stravovani:

Snídaně > krůtí maso v aspiku, chléb toustový tmavý pšeničný rosický,cibulka jarní,Pepsi Max bez cukru, káva Nescafe 3v1 Mild

Dopolední svačina > šáteček s marmeládou

Oběd > brambory vařené bez slupky, vepřové libové, brokolice, Pepsi Max bez cukru

Odpolední svačina > Yoplait jogurt Light Extra kiwi

Večeře > vepřové libové, brambory vařené bez slupky, brokolice, Eidam 30% tuku plátky, Rafaello, hruška

Kdybych zežral co ty, mám o X kilo víc. Takto mám po 5-ti měsících držení diety a zdravého stravování +1 kg a -1 dírku na opasku (190 cm, 121 kg).
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...