Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslím, že třeba lidi v koncentrácích (sorry za ten příměr) zhubli docela dost aniž by nějakou hightep aerobní aktivitu vyvíjeli, takže teorie, že se hubne jen při aerobce je mylná.

Odesláno

Myslím, že takhle explicitně to tady nikdo nepsal. Ale asi bychom se mohli shodnout na tom, že podvýživou se hubne blbě, a se zdravotními následky.

Uf, právě jsem vyčerpal svou denní dávku empatie.

Odesláno

Já myslím, že třeba lidi v koncentrácích (sorry za ten příměr) zhubli docela dost aniž by nějakou hightep aerobní aktivitu vyvíjeli, takže teorie, že se hubne jen při aerobce je mylná.

Bože...
Odesláno

HIIT jsem zkoušel. Věří se, že tělo pak pálí tuk ještě několik h po cvičení. Málo, ale přece. Tolik teorie. U sebe jsem to nějak moc nepozoroval, ale spíš jsem neměl zmáklé jídlo. Nicméně je to určitě fajn pro kondici. Člověk si zvykne se pohybovat na hraně možností a překonávat je. Pak jsem dobíhal třeba autobus už z velké dálky a když už tělo řeklo, že nemůže, tak jsem přidal. Skvělý pocit.

Odesláno (upraveno)

Potvrzuji, nejvíce hubnu při pravidelné chůzi, jak se zátěží nebo různým profilem trasy....hory jsou ideál (z kopce, do kopce, rovinky, pořád tepovka pracuje), 20km trek týdně po horách a hubnu při stejném jídelníčku.

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Na hory je hold čas jen jednou týdně o víkendu. A chození je časově náročné aby ses ?odpálil?. Ale 10x100m sprint tě odpálí za pár minut a spaluješ i na druhý den :)

Odesláno

Na hory je hold čas jen jednou týdně o víkendu. A chození je časově náročné aby ses ?odpálil?. Ale 10x100m sprint tě odpálí za pár minut a spaluješ i na druhý den :)

No jeste toho trochu, sprinty. To po me nikdo nemuze chtit :-))

Odesláno

No, za leden nežraní je kilo dolů. Ale včera mě skolila rýmička, což bývá většinou diety konečná... léčba slivovicí a čokoládou... :-)

Odesláno

Já za leden bez chlastu a se změnou jídelníčku mám dole 7kg. Docela dobrý. Hlavně vzhledem k tomu, že mě v lednu 3x skolil moribundus, takže vlastně nesportuju.

Odesláno (upraveno)

Ale ne, já myslel, že už jako nežeru jako přes Vánoce... :-)

Dietou natož hladověním se to nazvat  nedá.

Jo a koupil jsem tenhle spalovač tuků, tak se těším na ty břišáky, co má ta slečna  :-)

1546372615_1.jpg

Chyba .... :-)

Upraveno uživatelem odjinud

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...