odjinud Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Já myslím, že třeba lidi v koncentrácích (sorry za ten příměr) zhubli docela dost aniž by nějakou hightep aerobní aktivitu vyvíjeli, takže teorie, že se hubne jen při aerobce je mylná.
Bert Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Myslím, že takhle explicitně to tady nikdo nepsal. Ale asi bychom se mohli shodnout na tom, že podvýživou se hubne blbě, a se zdravotními následky. Uf, právě jsem vyčerpal svou denní dávku empatie.
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Já myslím, že třeba lidi v koncentrácích (sorry za ten příměr) zhubli docela dost aniž by nějakou hightep aerobní aktivitu vyvíjeli, takže teorie, že se hubne jen při aerobce je mylná.Bože...
Bert Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 No, mně do toho nezapadá vůbec. Názor: nemůžu zkoušet každou pí-ovinu. Každému, co jeho jest.
odjinud Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 HIIT jsem zkoušel. Věří se, že tělo pak pálí tuk ještě několik h po cvičení. Málo, ale přece. Tolik teorie. U sebe jsem to nějak moc nepozoroval, ale spíš jsem neměl zmáklé jídlo. Nicméně je to určitě fajn pro kondici. Člověk si zvykne se pohybovat na hraně možností a překonávat je. Pak jsem dobíhal třeba autobus už z velké dálky a když už tělo řeklo, že nemůže, tak jsem přidal. Skvělý pocit.
ragu Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Tak samozřejmě dobře zvládnutý klasický long steady kardio je asi lepší než blbě zvládnutej HIIT. Kam tím směřuju - cest jak "spalovat tuk" aktivitou je víc, zaměřovat se jen na jednu je z dlouhodobýho hlediska nešťastný. http://risebyperformance.cz/2018/04/hiit/
Pavelpu27 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 Přesně. HIIT je super na kondici, na hubnutí je IMHO lepší svižná procházka kolem rybníka.
moco Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Odesláno 3. února 2019 (upraveno) Potvrzuji, nejvíce hubnu při pravidelné chůzi, jak se zátěží nebo různým profilem trasy....hory jsou ideál (z kopce, do kopce, rovinky, pořád tepovka pracuje), 20km trek týdně po horách a hubnu při stejném jídelníčku. Upraveno 3. února 2019 uživatelem moco
moco Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Na hory je hold čas jen jednou týdně o víkendu. A chození je časově náročné aby ses ?odpálil?. Ale 10x100m sprint tě odpálí za pár minut a spaluješ i na druhý den
odjinud Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Ja taky delal hiit kdyz nebyl cas hodinu na klasickou aerobku. Pak je to lepsi nez nic, to je jasne.
wave ceptor Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 A kdy u tebe konečně příjdou výsledky?
Prochy68 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Na hory je hold čas jen jednou týdně o víkendu. A chození je časově náročné aby ses ?odpálil?. Ale 10x100m sprint tě odpálí za pár minut a spaluješ i na druhý den No jeste toho trochu, sprinty. To po me nikdo nemuze chtit :-))
odjinud Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 No, za leden nežraní je kilo dolů. Ale včera mě skolila rýmička, což bývá většinou diety konečná... léčba slivovicí a čokoládou... :-)
Bert Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 No, za leden nežraní ............. Chyba .... :-)
Prochy68 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Tak ja zaleden zrani a 520 km beh/chuze, dole ani deko
Pavelpu27 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Já za leden bez chlastu a se změnou jídelníčku mám dole 7kg. Docela dobrý. Hlavně vzhledem k tomu, že mě v lednu 3x skolil moribundus, takže vlastně nesportuju.
odjinud Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 (upraveno) Ale ne, já myslel, že už jako nežeru jako přes Vánoce... :-)Dietou natož hladověním se to nazvat nedá. Jo a koupil jsem tenhle spalovač tuků, tak se těším na ty břišáky, co má ta slečna :-) Chyba .... :-) Upraveno 5. února 2019 uživatelem odjinud
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se