Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ale ne, já myslel, že už jako nežeru jako přes Vánoce... :-)

Dietou natož hladověním se to nazvat  nedá.

Jo a koupil jsem tenhle spalovač tuků, tak se těším na ty břišáky, co má ta slečna  :-)

Místo spalovače s vyfotošopovanou frajerkou dělej denně 100 sklapek a ty břišáky mít časem budeš :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Odborníci na hubnutí, prosím o nějakou radu nebo jednoduchý recept :) Už jsem byl na 84. Teď mám zase 86. Myslel jsem si že dostat se na 82 bude jednodušší.

Chtěl bych jít ideálně na 80 nebo lehce pod. Kvůli běhání...

Ve fitku mi řekli hit a výživový poradce.

Mám strach že většina cvičení při spálení zbytku tuku způsobí nárůst svalů a hmotnost zůstane...b753f1982c7287d5b90f81f44ada1803.jpg

Odesláno

striktnější dieta, za mě, ale nejsem poradce, jen sem hodně zhubnul a držím to:-)

Odesláno (upraveno)

Problém je vždycky strava ... co jíš a kdy to jíš. Nejlíp je to vysvětlené zde, rozhodně doporučuju přečíst: https://www.alza.cz/media/kompletni-pruvodce-pustem-d5492191.htm?kampan=adpla-me_produkty_ek-naucne-a-odborne_c_1003779_1o1_EK28631&gclid=Cj0KCQiAnY_jBRDdARIsAIEqpJ2AzHuqbQmFSnhiaRlsOClB32VP7Elq1gzzkea3dcfLOwzCen6mHTcaAsvLEALw_wcB

Obecně dnes, se lidi prostě "přežírají". Už jen "jídlo 5x denně" je chyba. Máš jíst až když máš hlad, ne jíst proto, abys ho nedostal. Stačí se podívat na sto let staré fotky ... nikde na nich nenajdeš člověka s výraznou nadváhou. Dnes je to naopak ... 

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Dostal jsem se asi tam, co je Anela, zhubnul jsem ze 122 na 100, při výšce 193 cm. Dal si o prázdninách oraz a začal na konci září cvičit, koupil jsem takovou lacinou lavici z jeklů s činkama a závažíma a postavil si ji v práci. Pak jsem dokoupil další závaží. Povařil jsem, co na lavici popraskalo :-) Cvičím tak 4-5x týdně, když čekám ve městě na děcka, 5x vlastní naštudovanou sestavu, trvá to lehce přes hodinu. Když se přestávám potit, přidám další závaží. Neudělal jsem sed leh, teď jich dám během té hodiny 120.

Výsledek - vážím 105kg.  Cítím se dobře a cítím i sílu v těle. Nebudu honit žádný objemy, už tak jsem velkej :-) Břicho ustupuje. Váha je pro mne už jen číslo, hubnout už nemusím, spíš zbytek tuku přeměnit na svaly.

Odesláno

Anela - 86 kg pri 191 cm je skoro anorexie, ne? :-)

Ne, vazne, strach, ze naberes svaly nech holkam. A ono nabrat svaly taky neni lehky. Neni to jako ryma, ze jdes vecer spat a rano tu svini mas. Vyzaduje to cviceni s cinkama - to tedy nedelej, kdyz svaly nechces, hodne jist (to asi taky nedelas) a brat ruzne doplnky (a tim nemyslim steroidy). A trva to mesice, minimalne.

A o kila prece nejde. Jestli jsi tlusty je to o mnozstvi tuku, ne o celkove vaze. Nikdo te vazit nebude, zalezi jak vypadas. Treba profi tenistka ma o 5 kilo vice nez bezna holka a je pritom stihlejsi. To delaji ty svaly, ktery proste hodne vazi.

Odesláno

Mě se třeba podařilo konečně se dostat pod 70kg (180cm).

A nebylo to jen tak, musim jíst 6x denně (z toho jsou dvě "jídla" spíš takové zobnutí), všechno si to píšu do Kalorických tabulek, mám nastavený denní příjem a snažím se to dodržovat. Teda na hubnutí se snažím být trošku méně denně, o cca 500-800kJ.

Snažím se hlavně dodržovat příjem bílkovin a vlákniny a mít trochu deficit na cukrech a tucích. 

A funguje to. Ale je pravda, že jsem trochu magor a ta příprava na další den mě baví. Večer si rozvrhnu další den a snažím se to dodržet.

Odesláno

Základní energetický příjem by měl být do cca 15 hodin ... večer žádný cukr, ten se pak v noci v posteli krásně mění na tuky :D Dobře je to jak zdravě a přitom dost jíst vidět například v Itálii, kde se lehce snídá ... hooodně a dlouho obědvá .... siesta ... a večer jen lehce salátek :) ... no a samozřejmě kafe bez cukru :)

Odesláno

s těma 15hod bych řekl je to dost individuální. Když vemu sebe, v 15:30 končím v práci, nejdřív v 16:30 začíná trénink, to bych byl potom už zbytek večera nepoužitelný

Odesláno

s těma 15hod bych řekl je to dost individuální. Když vemu sebe, v 15:30 končím v práci, nejdřív v 16:30 začíná trénink, to bych byl potom už zbytek večera nepoužitelný

Jasně, je třeba to modifikovat dle činnosti ... pokud k tomu člověk sportuje, tak už je to složitější. Já závodím na kole a ve dny, kdy mám trénink, či závod, jím jinak. Výše uvedené platí spíš obecně ... a třeba zrovna v Itálii :) U nás se ta siesta nějak nechytla, lidí chodí brzy do práce, málo přes den jí a večer by sežrali i ledničku samotnou. takový večerní pifko a chipsy ... to má pak inzulín co dělat a přes noc se to pěkně uloží, přitom se blbě vyspí a ráno jsou protivní a v práci neproduktivní ... a jsme u toho, proč tady spousta věcí nefunguje. Začíná to na talíři :D

Odesláno

Co ja vim, tak v Italii, min. na jihu, se v cca 22h zacne nekolika chodova megavecere, naopak pres den se skoro neji.

Základní energetický příjem by měl být do cca 15 hodin ... večer žádný cukr, ten se pak v noci v posteli krásně mění na tuky :D Dobře je to jak zdravě a přitom dost jíst vidět například v Itálii, kde se lehce snídá ... hooodně a dlouho obědvá .... siesta ... a večer jen lehce salátek :) ... no a samozřejmě kafe bez cukru :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...