Filip.J Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 pleteš se ani nevíš jak moc. Zpochybňovat tepovy zóny je humorny.To zepelin. Dělal jsem jsem toho hodně a nebavime se o kondicce ale hubnutí. Jistě to s tím souvisí ale pokud někoho nebaví cvičit a chce jen zhubnout tak pomalý běh, nebo krikros je nejlepší.Zpochybňuju tvrzení, že hubnout budeš jenom při provozování aktivit v určitém tepovém pásmu. To zase přijde humorné mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Pánové, začíná vám kecat z hladu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Zpochybňuju tvrzení, že hubnout budeš jenom při provozování aktivit v určitém tepovém pásmu. To zase přijde humorné mně.mluvím o poměru spalování tuku a cukru. Kolik se ho kdy spaluje je fakt. Že tomu neveris je tvoje věc. Doporučuju si něco přečíst a pak se smát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 OK, SCIFI, ty píšeš o tepových zónách při sportu, já píšu o rovnováze výdeje a příjmu energie v průběhu celého dne, 24/7/365 při hubnutí. O tom, kolik čeho se kdy spaluje, jsem se vyjádřil už v příspěvku #345 v reakci na IzTaPu. Tělo tuky spaluje nejen při běhu, u kterého stíháš mluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Pánové, začíná vám kecat z hladu.. No aspoň diskutujeme a předáváme si názory, rady a zkušenosti. Namísto toho, abysme z toho dělali tajemnej hrad v Karpetech, jako někdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 OK, SCIFI, ty píšeš o tepových zónách při sportu, já píšu o rovnováze výdeje a příjmu energie v průběhu celého dne, 24/7/365 při hubnutí. O tom, kolik čeho se kdy spaluje, jsem se vyjádřil už v příspěvku #345 v reakci na IzTaPu. Tělo tuky spaluje nejen při běhu, u kterého stíháš mluvit.ano i při vysoké TF se spaluje 5% z tuku. To chceš slyšet? Při nízké 90% a bavíme se tady o hubnutí tedy spalování tuku. Kdo chce chápe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 OK, SCIFI, ty píšeš o tepových zónách při sportu, já píšu o rovnováze výdeje a příjmu energie v průběhu celého dne, 24/7/365 při hubnutí. O tom, kolik čeho se kdy spaluje, jsem se vyjádřil už v příspěvku #345 v reakci na IzTaPu. Tělo tuky spaluje nejen při běhu, u kterého stíháš mluvit. ještě k tomu, že když spálíš vyšším tepem cukry, tak se ti rozhodně nezačnou v noci doplňovat z tuků, to tělo nedělá. Je pro něj jednodušší začít štěpit svaly a přeměnit je na cukry. Takže celou noc rozhodně nehubneš tuky. Spíš svaly. Proto se po intenzivnějších trénincích doplňují BCAA aminokyseliny, aby se ochránily svaly. Víc toho o tom nevim, vždycky jsem šel tou jednodušší cestou déletrvající aerobní činnosti.Rozhodně je lepší provozovat aerobní činnost po delší dobu než se vyšťavit v krátkém čase a myslet si, že si to tělo přes odpočinek samo zařídí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 No aspoň diskutujeme a předáváme si názory, rady a zkušenosti. Namísto toho, abysme z toho dělali tajemnej hrad v Karpetech, jako někdo...Hehe, ty jsi dobry. Dival ses, kdo to vlakno zalozil a co vsechno do nej napsal? Tim chci rict, ze uz se podelil, tak nemuze psat furt to same dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 No aspoň diskutujeme a předáváme si názory, rady a zkušenosti. Namísto toho, abysme z toho dělali tajemnej hrad v Karpetech, jako někdo...já jsem svůj způsob kdysi tady prozradil.. vycházel jsem jen a prostě ze zákona o zachování energie.. a světě div se fugnovalo to bez těch vašich tepových anaerobních a dalších srágor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 (upraveno) ještě k tomu, že když spálíš vyšším tepem cukry, tak se ti rozhodně nezačnou v noci doplňovat z tuků, to tělo nedělá. Je pro něj jednodušší začít štěpit svaly a přeměnit je na cukry. Takže celou noc rozhodně nehubneš tuky. Spíš svaly. Proto se po intenzivnějších trénincích doplňují BCAA aminokyseliny, aby se ochránily svaly. Víc toho o tom nevim, vždycky jsem šel tou jednodušší cestou déletrvající aerobní činnosti.Rozhodně je lepší provozovat aerobní činnost po delší dobu než se vyšťavit v krátkém čase a myslet si, že si to tělo přes odpočinek samo zařídí. aerobni zona (cardio zone) je fajn na maximalizaci celkoveho spalovani energie v danem case a na dlouhodobe zvyseni vykonnosti. ale je tu relativne vysoky pomer cukru jako zdroje energie oproti nizsi zone (weight-loss zone), kde se ten pomer priklani k tuku. jinak mas pravdu - telo ve spanku tuky nezpracovava. pokud ti dojdou cukry, jde po svalove hmote (znamy, co udelal par 8,000vek tomu taky neveril na prvni vystup. pote se uz dostatecne vybavil zasobami jednoduchych cukru ) Upraveno 8. ledna 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Hehe, ty jsi dobry. Dival ses, kdo to vlakno zalozil a co vsechno do nej napsal? Tim chci rict, ze uz se podelil, tak nemuze psat furt to same dokola.Dík dneska mam fakt blbej den nerad bych tu výřil vody víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 ono to hlavne musi cloweka bawit.. to tady myslim jeste nepadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 to tady padlo už v r. 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 někde jsem tu napsal že hlavní je, že člověk to musí vážně chtít..pokud ne tak cokoli je zbytečný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Dávám si koleno a plznicku. Tahle debata je vo ničem. Snad to na kole zitra vypotim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 boxersky kruhovy trening. zajdi do najblizsieho oddielu a povedz im ze chces s nimi kondicne trenovat - mozno sa zlutuju + na prvy trening si zober sacok na zvratky ale da sa to robit aj pripadne sam - ak mas kde. ale si prenajmi cicu v lesklom uborceku nech na teba ma kto vriskat jak kde...třeba u Standy Tišera to nebylo nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Trocha teorieteda jestli to má něco společného s tím total immersion, to teď nevím jistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 http://kulturistika.ronnie.cz/c-15729-radikalni-zmena-17-kilo-tuku-je-pryc.html Malá inspirace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Trocha teorie To je fakt krása, ach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 To je fakt krása, ach... Není. 1. Nepravidelný kop.2. Zkrácený záběr3. Pro větší efekt z plynulosti pohybu se na většině záběrů nenadechuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se