Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

U mě už proběhl dávno a preferuju první možnost.

I při vědomí možného banu, či vymazání účtu musím říci, že jsem několik dnů po sobě testoval špalík vs čerstvý (domácí) nářez a odpovědně prohlašuji:"pokud žeru Pick jako zvíře, ukusujíce ze štangle, jsem šťasten. Pokud žeru Pick, nakrájený na velmi jemné plátky, v množství větším než malém, jsem rovněž šťasten - avšak, mám-li to matematicky vyjádřit je to 100 : 105 ve prospěch krájeného (ale doma krájeného!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Něco pro Prizaka - takovému milovníkovi uheráku bych přál, abys jednou dostal takovouhle štangli, zasloužil by sis ji :)  (obrázek je z netu odněkud z Maďarska a asi to budou reklamní atrapy, i když...)

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Taky jsem našel tohle - my si na něm pochutnáváme a ženské ho snad uctívají nebo co!  :eek: A vlastně je to tak lepší....

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já jsem minulý týden měl možnost koupit XXL velikost 1,2 Kg šiška za pouhých 320 Kč, ale usoudil jsem, že nic se nemá přehánět a raději si koupil v Kaufu těch 250 g.

Upraveno uživatelem Flipik
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Já jsem minulý týden měl možnost koupit XXL velikost 1,2 Kg šiška za pouhých 320 Kč, ale usoudil jsem, že nic se nemá přehánět a raději si koupil v Kaufu těch 250 g.

Hola, hola, XXL a 1,2kg???  Normální ,,šíša" má kolem 1400g. Já jen, aby tě nekleplo, až bys jí viděl a musel psát XXXXXXl. :-)

Odkaz ke komentáři

Něco pro Prizaka - takovému milovníkovi uheráku bych přál, abys jednou dostal takovouhle štangli, zasloužil by sis ji :)  (obrázek je z netu odněkud z Maďarska a asi to budou reklamní atrapy, i když...)

attachicon.giffotografie_3540.JPG

Taky jsem našel tohle - my si na něm pochutnáváme a ženské ho snad uctívají nebo co!  :eek: A vlastně je to tak lepší....

attachicon.gifP1010659_1.JPG

Jéééžíšku - panáčku, to je nádhera. Já si toho dříve nevšimnul. No, krása. Hlavně ta plazivost obecná :-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Právě jsem šištičku 400gr dožral. To je ale orgasmus :-)

Twl, já už se bál, že jsi se těmi probiotiky předávkoval, dlouho jsi tu nebyl  :) Mně včera dovezli z Hungárie pravý Temesvári Csipös kolbász, půl kila nějak už není, půl kila zbývá a zbytek jsem radši zamrazil, bo by to šlo smykem a to nelze...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...