elloco Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 U mě už proběhl dávno a preferuju první možnost.I při vědomí možného banu, či vymazání účtu musím říci, že jsem několik dnů po sobě testoval špalík vs čerstvý (domácí) nářez a odpovědně prohlašuji:"pokud žeru Pick jako zvíře, ukusujíce ze štangle, jsem šťasten. Pokud žeru Pick, nakrájený na velmi jemné plátky, v množství větším než malém, jsem rovněž šťasten - avšak, mám-li to matematicky vyjádřit je to 100 : 105 ve prospěch krájeného (ale doma krájeného!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 (upraveno) Krasne vanoce vsem. Upraveno 25. prosince 2014 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 25. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Ráno jsem si udělal "hemenex".Čili šunku s vejci.Akorát šunku jsem substituoval za Pick.Ve formě koleček o síle 4mm. Móc dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Něco pro Prizaka - takovému milovníkovi uheráku bych přál, abys jednou dostal takovouhle štangli, zasloužil by sis ji (obrázek je z netu odněkud z Maďarska a asi to budou reklamní atrapy, i když...) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Taky jsem našel tohle - my si na něm pochutnáváme a ženské ho snad uctívají nebo co! A vlastně je to tak lepší.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDMA Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 kdev ho koupit v Brne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Kaufland? mají ho v akci 250g za 89,90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) kdev ho koupit v Brne? Ano, dnes jsem bral malý 250g za 89,90 Kč v Kauflandu, Globus 400 g za 179 Kč - Tesco, Makro nevím..... Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MDMA Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Billa 199 za 400g Seslo se nam doma 5 kousku, snad to chvili vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 malé info o nákupu, dnes jsem si všiml u nás v Kufu, že maj malou šišku 250g za 85,-Kč, kdyby to někoho zajímalo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 A kde to jako je "u nás v Kufu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Myslel asi v Kaufu (Kauflandu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 nespominajte to tu - ja som hned kupil dva velke.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Já jsem minulý týden měl možnost koupit XXL velikost 1,2 Kg šiška za pouhých 320 Kč, ale usoudil jsem, že nic se nemá přehánět a raději si koupil v Kaufu těch 250 g. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Já jsem minulý týden měl možnost koupit XXL velikost 1,2 Kg šiška za pouhých 320 Kč, ale usoudil jsem, že nic se nemá přehánět a raději si koupil v Kaufu těch 250 g.Hola, hola, XXL a 1,2kg??? Normální ,,šíša" má kolem 1400g. Já jen, aby tě nekleplo, až bys jí viděl a musel psát XXXXXXl. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Něco pro Prizaka - takovému milovníkovi uheráku bych přál, abys jednou dostal takovouhle štangli, zasloužil by sis ji (obrázek je z netu odněkud z Maďarska a asi to budou reklamní atrapy, i když...) fotografie_3540.JPG Taky jsem našel tohle - my si na něm pochutnáváme a ženské ho snad uctívají nebo co! A vlastně je to tak lepší....P1010659_1.JPGJéééžíšku - panáčku, to je nádhera. Já si toho dříve nevšimnul. No, krása. Hlavně ta plazivost obecná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 V Makru teď mají Pick 400g za 149,-Kč. Když jsem ho kupoval, vzpomněl jsem si na tohle vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Ten uherak mi moc nechtna, ale delaji vynikajici paprikove klobasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 V Makru teď mají Pick 400g za 149,-Kč. Když jsem ho kupoval, vzpomněl jsem si na tohle vlákno Právě jsem šištičku 400gr dožral. To je ale orgasmus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Právě jsem šištičku 400gr dožral. To je ale orgasmus :-)Twl, já už se bál, že jsi se těmi probiotiky předávkoval, dlouho jsi tu nebyl Mně včera dovezli z Hungárie pravý Temesvári Csipös kolbász, půl kila nějak už není, půl kila zbývá a zbytek jsem radši zamrazil, bo by to šlo smykem a to nelze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se