M10 Odesláno 20. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2020 to sancerre : koupit se to dá i v Tesco... Já jsem mile překvapen, a kupuji silnější kalibr ristretto od Illy... a shodl jsem se už s několika lidmi, že to snad začalo být intenzivnější a lepší jak Nespresso.... Rozhodně doporučuji vyzkoušet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2020 kdyby někdo sháněl mám 2 volný kávovary, klidně sz pro víc info, konec hlášení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2020 před 18 hodinami, Moty napsal: kdyby někdo sháněl mám 2 volný kávovary, klidně sz pro víc info, konec hlášení Jsou fuč, děkuji za zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 U Nespressa maji limit Rybicku..Ta nová rybička sice není tak designově čistá, ale její zpracování je o hodně lepší než u té první limitky. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Kdybyste někdo potřeboval, tak je teď akce 400 kapslí a k tomu kávovar zdarma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 V 25. 9. 2020 v 23:29, psycho.path napsal: Ta nová rybička sice není tak designově čistá, ale její zpracování je o hodně lepší než u té první limitky. Sent from my iPhone using Tapatalk Přemýšlím, že v rybičce utopím kredity. Dá se rybka použít i jako nůž nebo je to jen na poličku? Je mi jasný, že to není žádnej otloukánek do lesa, ale nechce se mi dávat cenu victorinoxu za něco, co by se rozpadlo v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 před 32 minutami, busmil napsal: Kdybyste někdo potřeboval, tak je teď akce 400 kapslí a k tomu kávovar zdarma... Můžeš poslat odkaz? Nějak to nemůžu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 před 21 minutami, Geodet napsal: Můžeš poslat odkaz? Nějak to nemůžu najít. To nieje verejna akcia, az od nejakeho statusu clenstva. Myslim ze preto to kolega busmil ponukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Rybička...když si vzpomenu, že v letaku Lidlu byla onehdy rybička za 69,- tak se musim smát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Před hodinou, Geodet napsal: Můžeš poslat odkaz? Nějak to nemůžu najít. Vidím to po přihlášení, viz scan níže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Tak asi nejsem ještě takovej guru, aby mě to nabídlo. Mě to nenabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 V 30. 9. 2020 v 13:46, 14titi napsal: Přemýšlím, že v rybičce utopím kredity. Dá se rybka použít i jako nůž nebo je to jen na poličku? Je mi jasný, že to není žádnej otloukánek do lesa, ale nechce se mi dávat cenu victorinoxu za něco, co by se rozpadlo v ruce. Ahoj, stejně jako normální Mikov rybička za 89,- kaček, je to nožík, se kterým se dá třeba očistit hříbek, což dělával už můj děda, ale v této edici je to spíše designovka na tu poličku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Vyzkoušeny kapsle illy. Chuťově to není špatné. Pro mě zásadní problém, že to udělá menší objem kávy. Vzhledem k tomu, že si dělám jen lungo, tak nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Nespresso má v nabídce 3 nové limitky + adventní kalendář, ale tam mi ta cena přijde moc, ale pro toho kdo chce skleničky, tak asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Začal mi plechovým bokem protékat Nespresso Pixie, tak jsem ho rozdělal a někde nahoře to sákne. Píše se že je dobré kávovary po cca třech letech přetěsnit. Už jste to někdo dělal a nějaký tip na dobrý servis? Docela vypadá dobře tady ten, ale opravdu nevím.... https://opravavsechkavovaru.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Koupil bych novej. Tyhle Nespresso mašinky stojí tašku hrušek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 A je to v riti, tohle bude dlouhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Hele normálně tam zavolej a oni ti pošlou svoz i s náhradním kávovarem. Neřešíš ani krabici, vše mají. Měl jsme u Pixie ten samej problém, vyměnili jedno těsnění a hotovo. Řešil jsem to tenkrát (2016) na záruku, takže cenu netuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 před 2 minutami, Liqid napsal: Hele normálně tam zavolej a oni ti pošlou svoz i s náhradním kávovarem. Neřešíš ani krabici, vše mají. Měl jsme u Pixie ten samej problém, vyměnili jedno těsnění a hotovo. Řešil jsem to tenkrát (2016) na záruku, takže cenu netuším. Dík Právě jsem si říkal jestli ho opravdu nehodit do popelnice, ale už když tam je Made in Switzerland, tak ho zkusím zachránit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se