Kalifx Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 před 5 minutami, Zmizík napsal: A tak seš na to jenom citlivej... Tak to každopádně. A nebál bych se dokonce použít výraz "přecitlivělej". Ale zase na druhou stranu je fakt, že tam byla fáze (cca o půl jedný), kdy jsem měl neodolatelnou chuť naložit přívěs bednami s rajčaty a ráno to všechno vyložit v Rize. A to žádný přívěs nemám. Vlastně ani ten kamion nemám. Takže na tom kafi fakt něco je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Tak to seš se všema těma rajčatama teď v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Tak ona jsou i ta rajčata vlastně hypotetická. Takže ta prdel jen tím pádem také jenom jako. Ale líbí se mi, jak se na tu moji kofeinovou halucinaci dokážeš podívat v patřičném kontextu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Tohle bych chtel zazit, ja kdyz si dam espresso, tak vetsinou nic, jsem schopnej hned usnout. Minule, kdyz jsem si asi po roce udelal turka, tak jsem nemohl usnout, ale to nevim, jestli bylo tim kafem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Jo, fyzikář na střední nám vyprávěl kdysi něco podobného, prý usne i s kafem v ruce a nic mu to nedělá...pak z něj vypadlo, že pije až 6 káv denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 U kafe se mi toto snad nikdy nestalo, nicméně jsem jednou vypil 1l energetického nápoje mezi 20 a 21h. Ve 4 ráno jsem byl pořád nabuzen a začal jsem opravovat wc, abych měl co dělat :-) Jinak, jak jsem tady popisoval své zkušenosti s reklamací, tak můj strojek je již po 5 v servisu. Nestačilo, že jsem jim poslal popis, jak to docílit a i video. Jenom tedy, snad už akceptovali, že se to snad nějak děje, resp. že to je zapříčiněno vodou a párou z odpadního vývodu, ale to je údajně OK. Po 4tém vrácení jsem již psal i přímo na "matku", která sice nereagovala, ale už se pak ozval i přímo servis a nejenom jejich linka podpory a aniž by se ptali, objednali rovnou další svoz. Tak uvidíme, již byl v servisu cca 2,5 měsíce za poslední asi 4 měsíce, co to řeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 (upraveno) @Liqid To ja ani tolik ne, tak 2 - rano a odpolene. Ale piju i zelenej caj, tam je taky kofein. Takze nejakou rezistenci asi mam Upraveno 12. června 2020 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Hmm, tak to já piju tak v průměru 6-8 káv a 1,5l maté denně a poslední kávu si můžu klidně dát před spaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 V tomhle mnozstvi by pak byl krutej uplnej vypadek kavy. To pak hlava boli jako cert. Jednou jsem to zazil a od ty doby uz s kafem opatrne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 Kávu klidně vysadit můžu a žádný negativní účinky nepociťuji. Já to mám ale posazený asi jinak, kouřit jsem např. přestal ze dne na den a rovněž bez nějakých abstinenčních příznaků, a to jsem v průměru kouřil 50 cigaret denně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 12. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2020 tak to gratuluju vetsina lidi miva prvni dny abstinencni priznaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 V 12. 6. 2020 v 13:37, Ondra napsal: Tohle bych chtel zazit, ja kdyz si dam espresso, tak vetsinou nic, jsem schopnej hned usnout. Minule, kdyz jsem si asi po roce udelal turka, tak jsem nemohl usnout, ale to nevim, jestli bylo tim kafem. To bude dáno primárně tím, že obsah kofeinu ve výsledném nápoji je dán i dobou extrakce. Espresso má kofeinu paradoxně nejméně z kávových nápojů (i když je v chuti silné) a turek má naopak velmi hodně kofeinu. Také turek byl asi z robusty, ta má kofeinu taky více (oproti arabice),. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 před 2 hodinami, redd napsal: To bude dáno primárně tím, že obsah kofeinu ve výsledném nápoji je dán i dobou extrakce. Espresso má kofeinu paradoxně nejméně z kávových nápojů (i když je v chuti silné) a turek má naopak velmi hodně kofeinu. Také turek byl asi z robusty, ta má kofeinu taky více (oproti arabice),. Ten turek byl ze 100 % arabiky, kterou jsem si predtim umlel, ale chapu, jak to myslis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 uplne nahodou, nemate nekdo pro ucet pres ktery by se dalo jednorazove nakoupit nejaky kafe? tak 500kapsli cca ? zjistuju ze mit na pracovisti pro kavovar a chtit jiny kafe nez tu (draze) jsou k mani, je mission impossible. kdyztak sz prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 (upraveno) Po dlouhé době jedna výborná neoriginální kapsle. Upraveno 18. září 2020 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 U Nespressa maji limit Rybicku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sancerre Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 V 18. 9. 2020 v 9:30, neuromancer napsal: Po dlouhé době jedna výborná neoriginální kapsle. Je možné to koupit i někde v kamenné prodejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 Já to kupují v Německu, u nás jsem neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 (upraveno) před 3 hodinami, sancerre napsal: Je možné to koupit i někde v kamenné prodejně? Kapsle Illy prodávají např. v Datartu, zda jsou to ty samé ale netuším. Tak sry, to bude něco jiného. Upraveno 19. září 2020 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 19. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2020 před 4 hodinami, sancerre napsal: Je možné to koupit i někde v kamenné prodejně? Tyhle prodává Billa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se