MíraMíra Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak já už mám vyřešeno, ale třeba někdo jinej využije.Ty vouchery na kafe v hodnotě 800, 1200, 2000 Kč, podle kávovaru, dávají všichni autorizovaní prodejci Nespresso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Čus, narazil jsem na tuhle stránku, kde je fakt dost velkej výběr různých, alternativních kapslí. Zkoušel někdo něco, co by stálo za řeč ?Původně jsem moc neměl v plánu řešit alternativní kapsle, ale dneska jsem pil L´OR ESPRESSO FORZA INTENZITA 9 a nebylo to špatný, takže něco by se asi dalo najít. Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 No taky jsem je zkusil, ty samé intenzita 9 a utvrdilo mě to v tom, že origo je origo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Jo jo, vyzkoušeli jsme Starbucks kapsle, ale origo je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 No je fakt, že nejsem žádnej barista, ale ta L´OR mi přišla sice trochu horší než většina kapslí Nespresso, ale na druhou stranu mi některý kapsle Nespresso přišly srovnatelný. Asi toho budu muset ještě víc vypít, aby se huba zkalibrovala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 nová limitka právěhttps://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/explorations-2018-galapagos-santa-cruz-kavove-kapsle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Hmmm podle popisu a toho, s čím ji srovnávají by mohla být dobrá, ale s tou cenou se asi zase zbláznili ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Muhehe, kapsle za 33... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 no s tou cenou se asi posrali v kině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Ta se asi hned tak nevyprodá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 No ale samozřejmě každý bude nadávat na cenu, ale stejně bude chtít ochutnat, tak to objedná. Tak jako já a kurýr už je na cestě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 Hawaii Kona stala stejně a zmizela hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 No ale samozřejmě každý bude nadávat na cenu, ale stejně bude chtít ochutnat, tak to objedná. Tak jako já a kurýr už je na cestě :-)Jsem zvědavý na dojmy..Mě by to hořklo v puse, jedu si svý Ristretta za 9.90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 jojo, taky to vidím raději na 3 krabičky Romy, Arpeggia apod. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 já udělal včera svou standartní objednávku 60 Dharkan,50 Ristretto,30 Roma,30 Arpegio a mám na měsíc pokoj,za ty prachy si to užiju víc jak tu limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Neodolal jsem a zakoupil druhého Citize na mall.cz. Pořídil jsem si jednoho loni na chatu, na zimu ho odvezl domů a už tu zůstal, spokojenost veliká. Takže teď nákup druhého za 3,2kkč, s poukazem na 1,2kkč. Standardně vezmu doma oblíbené Roma, Dharkan, Indriya, Rosabaya, které bych stejně objednával a kávovar je za cca. 2kkč. Zdá se mi to good, takže tip, kdyby někdo taky potřeboval.https://www.mall.cz/espressa/nespresso-delonghi-citiz-en-167-b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Zitra by melo prijit Prodigio, tak se taky pridam do klubu. Tesim se jak male dite. Do ted Tchibo, ale je cas jit trosku vejs.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 (upraveno) ...Tesim se jak male dite. Do ted Tchibo, ale je cas jit trosku vejs.. Upraveno 21. května 2018 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 (upraveno) Je doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Je doma...Tak spoustu příjemných kávových chvilek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se