Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to zdánlivé, jsou to pracvní hodinky, Tvůj stav mi přijde podle fotek lepší, ano je tam origo flat hardlex.

Odesláno

Pěkné, co ti na to říká doktor? :-D

Léto se blíží, tak několik potápek z aktovky (ty 031 jsou samozřejmě jen do brouzdaliště :D)...

Odesláno

Pěkné, co ti na to říká doktor? :-D

My, doktoři, máme pro sebe pochopení :) 

Tipnu si: Doktor říká, že mu tam dva modely chybí. Ale že mu je může prodat ze své sbírky. :-)

Tak nějak, ale neprodá, nemá :(

Odesláno

Nikde jsem tu nezahledl zminku o tehle krasavcich. Kdyz to dobre pujde a prodejce mi potvrdi postovne a cenu tak za par dni by mohly putovat ke me.

jsou to SZET002 pouze pro Japan market a vypadaj fantasticky :)

szet002-7up.jpg

Odesláno (upraveno)

Nikde jsem tu nezahledl zminku o tehle krasavcich. Kdyz to dobre pujde a prodejce mi potvrdi postovne a cenu tak za par dni by mohly putovat ke me.

jsou to SZET002 pouze pro Japan market a vypadaj fantasticky :)

Myslíš, že se chrona s WR100m a bez šroubovací korunky dají označit za potápky?  :)

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

pravda, jsem zapomnel ze vyrobce je blb, ale tady samej odbornik :)

omluva, post mozno smaznout

Proč by měl být blb výrobce, on snad tvrdí, že to jsou divery? Jinak quartzky jsou to pěkné, s lunetou jak od Samurajů, gratuluji.

Odesláno

Léto se blíží, tak několik potápek z aktovky (ty 031 jsou samozřejmě jen do brouzdaliště :D)...

Mas toho nejak moc. Bys mi skoro mohl pustit ty bile samuraje co ?:)

Odesláno

Jen tak mimochodem, tam by stejně nemělo nějak natéct, ne? Pokud se nepletu, korunka těsní i vystrčená, ne? Samozřejmě netěsní nijak moc. Je tam ještě jeden kroužek.

$_12.JPG?set_id=880000500F

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...