tano Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Sedi, dobre ty:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Jak nejsem ani trochu fanda modifikaci,krome vymeny hardlexu za safir,coz za mod nepovazuju,tak tohle vypada fakt dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Americkej:kolik Máš prosím obvod zápěstí?Mám za to že skx007 nejsou nijak velký ale ty máš evidentně silnou ruku a sedí Ti dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Jinak tato úprava spolus tou Sinn gumou je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Americkej:kolik Máš prosím obvod zápěstí?Mám za to že skx007 nejsou nijak velký ale ty máš evidentně silnou ruku a sedí Ti dobře. Ruku mám 19,5 až 21 cm (podle ročního období a stavu fyzičky). Aktuálně lehce přes 20cm. Nejsem příznivcem oversize módy, i když můžu bez obav nosit až 48 mm, preferuji 42 mm. To je můj ideál. Zvlášť pro "pracovní" hodinky. Hodinky nerad sundavám a tyhle téměř nepřekážejí při žádných činnostech. Fotky jsou braný makrem a trochu zkreslují, hodinky ve skutečnosti vypadají prostým okem na mé ruce menší. Klenutý safír zas ciferník opticky zvětšuje. A vnitřní modrý AR stále baví...Díky za chválu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Jsou to moc povedený hodinky.Já už mám nad 21cm zápěstí ale jsem tohož názoru že hodinky nesmí překážet.SUN019 co mám ted jsou sice velké ale díky tvaru pouzdra o nich na ruce ani nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 SKXům 007 jsem pořídil parťáka SBDC003... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 shadow game so starymi hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Chcel by som, ale nemam gule na to, aby som ich predal... shadow game II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Na Isofrane vypadají hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 nasiel som fotak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Moc hezky fotky,jedny hodinky hezci,jak druhy,mel bych trochu problem si vybrat,i kdyz ty GS jsou fantasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) SKXům 007 jsem pořídil parťáka SBDC003...pěkné, pěkné EDIT:EpsteinBarr: To je nářez, krásné hodinky Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Jörg8X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 @EpsteinBarr: ty SBDX001 vypadají vedle těch tvých ostatních jako chudí příbuzní :-) hustá sbírečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Zajtra daco dofotim...snad...ale to asi bude v inej sekcii. Seiko...? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 Emperor 52mm vs kinetic tuna 47,5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 epsteinbarr - naco su ti troje oblekovky? pekne. az skonci tohtorocny frmol tak si pekne urobim vylet a kupim SBDX011 aj tie GS. a smytec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jo ty GS divery to je nádhera...Epsteine jsou větší než MM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 epsteinbarr - ultimate collection - dobrý výběr Chtělo by to srovnávačku,pěkně v řadě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se