panedge Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 bandicoot-zalezi,jak je to hnizdo velky.Ja jsem mel na baraku taky,ale radsi jsem zavolal odbornika.Kdyz tam vlezl,jen se priblizil,tak to byl docela mazec,bacha na to.
siwi Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Myslím, že vosí hnízda mají ve svém resortu hasiči.
FanThomino Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Mame ve stříšce nad vchodem do baráku vosy. Jsou za oplechováním.Když vymyslím jak tam vylézt, mám to něčím vystříkat nebo existuje méně rizikový zásah?Díky za radu. Jednou jsem měl vosy na zahradě, ale v zemi a přes nějakýho známýho mi přijel pán se zajímavým řešením, jen nevím jestli je to aplikovateklý v Tvým případě.Měl starý vysavač a ten zapnul a položil kousek od místa kudy vosy létaly dovnitř. Jak se některá vosa chtěla vrátit do hnízda nebo naopak odlétnout, tak jí to vysálo, dal si pivko a nechal to tam dokud nepřestali létat ( mám pocit, že cca 1 hodina) a pak vzal nějakej Biolit vystříkal ho do vysavače a bylo hotovo.
Jivl Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Já je mám léta nad vchodem do baráku (pod stříškou) také a necháváme se vzájemně na pokoji :-)Teď jsou z veder jaksi více agresivní a i nablblé, ale mám trpělivost...... Dokonce se shlukují na zdi u vypínače, netuším proč. Já bych je nechal žít, ale dělej jak myslíš.
tommas4 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Jsem na ty k.vy alergickej, takže jsem vybaven sprejem a dosahem asi šest metrů. Funguje výborně, k dostání v každém hobbymarketu.Zamiřit a pal, blbuvzdorný (vím o čem mluvím )
Arkham Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Útok provést zásadně v noci,pořádně vystříkat a zdrhnout.
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Ten dosah je to, co potřebuju. Dobrý. Nechal bych je žít, ale v baráku hafo dětí a mám obavy, kde co všechno uvnitř prokoušou.Dám si dole pivko, budu to chvíli sledovat a zkusím odhadnout velikost kolonie...
long Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Nepouštěl bych se do žádnejch větších akcí.Buď se s nima zkamaraď a nebo zavolej ty hasiče. Jestli je to hnízdo jako fotbalový míč končí sranda. Máma měla ten spray a než vyběhla kopeček zadem k chatě měla problém a 23 žihadel. Není tedy pravda moc rychlá,ale ty jsi možná rychlejší.
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Velikost hnízda je záhada, vchod je v mezírce mezi krytinou a oplechováním.
geometr Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Zkusil bych se obrátit na někoho, kdo to umí zlikvidovat (strýček google jistě pomůže) a má s tím zkušenosti, to se fakt nedá odhadnout, kolik jich tam je a kam až se dostaly.
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Zase ta dírka si přímo říká o montážní pěnu... Ale to bych asi nedal, jsem měkkej.
McStinger Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Pripájam sa tiež s varovaním. Už som raz skákal z rebríka so sprejom v ruke. Urobili si hniezdo v kovových rúrkach konštrukcie striešky nad vchodom a skrátka nebolo inej cesty, než ich zlikvidovať. Na druhý pokus som zalepil páskou všetky otvory a neskoro v noci som potom cez malú štrbinu vysprejoval.
geometr Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Zase ta dírka si přímo říká o montážní pěnu... Ale to bych asi nedal, jsem měkkej. Se mužou prokousat jinde.
panedge Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Hasici odstranujou vosy jen ve verejnych prostorech(skola,urad).Domu ti urcite neprijedou.Hele fakt to neni sranda,jsou rychly.
Tittus Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Na vosy si objednej deratizátora. Akorát to budeš muset sám zacvaknout. edit: správně je to samozřejmě desinsekce, ale dělají ji deratizační firmy. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Tittus
Liqid Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 Vyrob si tohle a oslab nepřítele Potom si kup vodní pistolku s dostatečným dostřelem a naplň ji postřikem např. http://www.stopskudcum.cz/zenshop/index.php?main_page=product_info&cPath=87&products_id=323&zenid=7jn7ckksom07ebp1ddpkt78uo2 A prolej jim hnízdo. Zkoušel jsem kropit i naftou, ale na barák bych to radši neriskoval.
pebe Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2015 My jsme to teď řešili na chalupě, udělaly si hnízdo v břehu potoka u chalupy a dost otravovaly. Nejdřív dvě decky benzínu stříkačkou + zapalovač, když to dohořelo, tak montážní pěna.Ale na baráku to asi není použitelné
jovani Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) prislo mi na Viber ...asi fake, ze? Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem jovani
Liqid Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2015 Ta stránka s RB má divný loga a nic jako kontaktní informace tam uvedeného nikde nemají, takže to asi bude pěkný šméčko.
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2015 AhojPánové mám problém s myčkou (Bosch). Trochu jsme přestavovali a po návratu na původní místo začala blbnout. Nejdříve chyba,že nenapouští vodu. Vyřešeno,vypadl konektor u hadice (aquastop). Myčka začne napouštět spustí se program a hned zase vypouští,jsou to krátké intervaly. Na netu jsem vyčetl,že pomohlo dolít vodu ručně. To pomohlo a myčka projela program,ale neukončila a chyba byla jako na začátku.Dopusti trochu vody,spusti program a pořád dokola.Není tu někdo kdo poradí co s tím? V Chomutově jsem prolezl servisy a nikdo Bosch nedělá. Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se