Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

bandicoot-zalezi,jak je to hnizdo velky.Ja jsem mel na baraku taky,ale radsi jsem zavolal odbornika.Kdyz tam vlezl,jen se priblizil,tak to byl docela mazec,bacha na to.

Odesláno

Mame ve stříšce nad vchodem do baráku vosy. Jsou za oplechováním.

Když vymyslím jak tam vylézt, mám to něčím vystříkat nebo existuje méně rizikový zásah?

Díky za radu.

Jednou jsem měl vosy na zahradě, ale v zemi a přes nějakýho známýho mi přijel pán se zajímavým řešením, jen nevím jestli je to aplikovateklý v Tvým případě.

Měl starý vysavač a ten zapnul a položil kousek od místa kudy vosy létaly dovnitř. Jak se některá vosa chtěla vrátit do hnízda nebo naopak odlétnout, tak jí to vysálo, dal si pivko a nechal to tam dokud nepřestali létat ( mám pocit, že cca 1 hodina) a pak vzal nějakej Biolit vystříkal ho do vysavače a bylo hotovo.

Odesláno

Já je mám léta nad vchodem do baráku (pod stříškou) také a necháváme se vzájemně na pokoji :-)

Teď jsou z veder jaksi více agresivní a i nablblé, ale mám trpělivost......

Dokonce se shlukují na zdi u vypínače, netuším proč.

Já bych je nechal žít, ale dělej jak myslíš.

Odesláno

Jsem na ty k.vy alergickej, takže jsem vybaven sprejem a dosahem asi šest metrů. Funguje výborně, k dostání v každém hobbymarketu.

Zamiřit a pal, blbuvzdorný (vím o čem mluvím :D )

Odesláno

Ten dosah je to, co potřebuju. Dobrý. Nechal bych je žít, ale v baráku hafo dětí a mám obavy, kde co všechno uvnitř prokoušou.

Dám si dole pivko, budu to chvíli sledovat a zkusím odhadnout velikost kolonie...

Odesláno

Nepouštěl bych se do žádnejch větších akcí.

Buď se s nima zkamaraď a nebo zavolej ty hasiče. Jestli je to hnízdo jako fotbalový míč končí sranda.

Máma měla ten spray a než vyběhla kopeček zadem k chatě měla problém a 23 žihadel. Není tedy pravda moc rychlá,ale ty jsi možná rychlejší.

Odesláno

Pripájam sa tiež s varovaním. Už som raz skákal z rebríka so sprejom v ruke. Urobili si hniezdo v kovových rúrkach konštrukcie striešky nad vchodom a skrátka nebolo inej cesty, než ich zlikvidovať. Na druhý pokus som zalepil páskou všetky otvory a neskoro v noci som potom cez malú štrbinu vysprejoval.

Odesláno (upraveno)

Na vosy si objednej deratizátora. Akorát to budeš muset sám zacvaknout.

edit: správně je to samozřejmě desinsekce, ale dělají ji deratizační firmy. :)

Upraveno uživatelem Tittus
Odesláno

My jsme to teď řešili na chalupě, udělaly si hnízdo v břehu potoka u chalupy a dost otravovaly. Nejdřív dvě decky benzínu stříkačkou + zapalovač, když to dohořelo, tak montážní pěna.

Ale na baráku to asi není použitelné ;)

Odesláno

Ta stránka s RB má divný loga a nic jako kontaktní informace tam uvedeného nikde nemají, takže to asi bude pěkný šméčko.

Odesláno

Ahoj

Pánové mám problém s myčkou (Bosch). Trochu jsme přestavovali a po návratu na původní místo začala blbnout. Nejdříve chyba,že nenapouští vodu. Vyřešeno,vypadl konektor u hadice (aquastop). Myčka začne napouštět spustí se program a hned zase vypouští,jsou to krátké intervaly. Na netu jsem vyčetl,že pomohlo dolít vodu ručně. To pomohlo a myčka projela program,ale neukončila a chyba byla jako na začátku.Dopusti trochu vody,spusti program a pořád dokola.

Není tu někdo kdo poradí co s tím? V Chomutově jsem prolezl servisy a nikdo Bosch nedělá.

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...