Xenomorfus Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Jeste zkontroluj charakteristiku jistice / jisticu. Aby tam treba nebylo "acko"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 13 hodinami, Xenomorfus napsal: Jeste zkontroluj charakteristiku jistice / jisticu. Aby tam treba nebylo "acko"... No a jsem tam kde jsem začal. 1. Kde na jističi najdu označení charakteristiky? 2. Co tam má být místo áčka? Závěr: vole nešetři a zaplať elektrikáře. A to je myslím rozumné. Ač jsem vyučený plynař s desetiletou praxí na místní síti u tehdy Severočeských plynáren umím svařovat čímkoliv kdekoliv a jakkoliv, tak hraní si z drátkama mě prostě minulo. Prostě trubka ja trubka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Vzhledem k tomu stari rozvodu tam muzes mit jeste stare znaceni "A". Pripadne nove "Z". Ale to pochybuju. Nicmene znaceni si nastuduj kdekoliv na netu, treba https://nizke-napeti.cz.abb.com/blog-vypinaci-charakteristika-jistice-jednoduse-a-19643 Ve zkratce - "B" jistic by mel stacit na vetsinu spptrebicu v domacnosti, pripadne "C" na nejakou "cirkularku" :-D. Ale jak uz psali vyse, to az pokud nemas nekde "vyhřátý" spoj, oxidaci nebo ten jistic uz "neudrzi" a vystavuje. Pripadne "slaby" jistic. Ale tam je potreba dodrzet posloupnost jisticu. Kdyztak SZ, poslu Ti telefonni cislo a vsvetlim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 56 minutami, Xenomorfus napsal: Vzhledem k tomu stari rozvodu tam muzes mit jeste stare znaceni "A". Pripadne nove "Z". Ale to pochybuju. Nicmene znaceni si nastuduj kdekoliv na netu, treba https://nizke-napeti.cz.abb.com/blog-vypinaci-charakteristika-jistice-jednoduse-a-19643 Ve zkratce - "B" jistic by mel stacit na vetsinu spptrebicu v domacnosti, pripadne "C" na nejakou "cirkularku" :-D. Ale jak uz psali vyse, to az pokud nemas nekde "vyhřátý" spoj, oxidaci nebo ten jistic uz "neudrzi" a vystavuje. Pripadne "slaby" jistic. Ale tam je potreba dodrzet posloupnost jisticu. Kdyztak SZ, poslu Ti telefonni cislo a vsvetlim... Děkuju a nastuduju. Tvé pomoci si velmi cením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Ahoj všem, není tu někdo z osazenstva odborník na pracovní právo, prosím? Potřeboval bych konzultaci, samozřejmě to nechci zadarmo. Případný kontakt, prosím, do SZ. Děkuji, Petr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Ahoj, doporucite mi nekdo apku do mobilu na sledovani polohy ditete? Idealne bezplatna, jen info o poloze. Ficury jako vedet, kolik hodin bylo na netu, na co koukalo, odposlouchavani atd nechci. Dite o apce vedet bude. Googlil jsem, ale je toho kvanta a recenze se dost rozchazi. Obycejne sdileni polohy na Google maps by asi taky fungovalo? Nemam zkusenost, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října ahoj, já používám FINDMYKIDS pro iOS, mám verzi plus, tedy placenou, funguje super, nastavíš si, kdy Tě má upozornit a na co. Sleduju jen polohu a to jen když junior nebere telefon:-) Pak ho ta apka umí hlasitě upozornit... Samozřejmě se to dá taky přes Apple Air Tag, ale to není tak přesný (adresu posílají okolní telefony), ale zase je to zdarma, a když dáš prckovi Air Tag na klíče, tak kdyby je ztratil, může se to hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Google Family Link - podporovaný přimo Googlem, propojený s účtama, používáme rok, funguje to dobře.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října před 22 minutami, tomas_mpb napsal: ahoj, já používám FINDMYKIDS pro iOS, mám verzi plus, tedy placenou, funguje super, nastavíš si, kdy Tě má upozornit a na co. Sleduju jen polohu a to jen když junior nebere telefon:-) Pak ho ta apka umí hlasitě upozornit... Samozřejmě se to dá taky přes Apple Air Tag, ale to není tak přesný (adresu posílají okolní telefony), ale zase je to zdarma, a když dáš prckovi Air Tag na klíče, tak kdyby je ztratil, může se to hodit... Jen k tomu Airtagu, my zkusili jeste Tag od Fixed https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjg4-204eyIAxVvimgJHeiRL-4YABAcGgJ3Zg&co=1&gclid=Cj0KCQjwu-63BhC9ARIsAMMTLXTikYKZ4sCY0co5UQXtS-R0njx6-LzMNao3DwiChJRS8mu1Ted04UYaAnVbEALw_wcB&sph=&ohost=www.google.com&cid=CAESVeD2xkPBDHj5oD-MiKbB7I2YEHQ0lf4z3bKh9GyZlC1V2TowzPAAahYKxQtpp1qGSM4WmeaKpoJE4RaSxtF-xMtH0plJWr8EVB3Tuq_PT6asx5E2doM&sig=AOD64_12UGI6V9Tv0_iitktyTF_7m-4Lcw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwi8--W04eyIAxXH2wIHHeWEB4cQwg8oAHoECAkQDA&adurl= a funguje v pohode, kluk to ma prave na klicich a neni problem. Jen se musi hlidat baterka, vydrzi cca rok, zrovna vcera jsem menil. Ale to vidis ve svym mobilu, v My find, v jaky je kondici. Takze je to takova alternativa, o neco levnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Před hodinou, slabak napsal: Ahoj, doporucite mi nekdo apku do mobilu na sledovani polohy ditete? Idealne bezplatna, jen info o poloze. Ficury jako vedet, kolik hodin bylo na netu, na co koukalo, odposlouchavani atd nechci. Dite o apce vedet bude. Googlil jsem, ale je toho kvanta a recenze se dost rozchazi. Obycejne sdileni polohy na Google maps by asi taky fungovalo? Nemam zkusenost, diky. Family link od googlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Díky moc všem. Airtag je super, neznal jsem. Ale pouze pro IOS, mám Android, ale ten určitě taky něco bude dělat, pohledám. Family link projedu, nevýhoda jen, že musí být stále zapnutá gps v mobilu (dříve se vybije baterie)? Lze nastavit tak, že já polohu dítěte vidím, ono mě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Před hodinou, slabak napsal: Family link projedu, nevýhoda jen, že musí být stále zapnutá gps v mobilu (dříve se vybije baterie)? Lze nastavit tak, že já polohu dítěte vidím, ono mě ne? GPS není zapnutá, zapíná se na vyžádání, když chceš zjistit polohu, tj baterka vydrží jako dřív. Myslím, že Family link je jednosměrný, vidíš jen ty dítě. Tohle ještě pro jistotu omrknu u v dětským telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Tak nakonec to asi vyhraje Samsung Galaxy SmartTag2...az to dite nebude potrebovat, schovam to do motorky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října dovolim si upozornit na zasadny rozdiel medzi AirTagom (Apple) a SmartTagom2 (Samsung). Kym AirTag berie polohu z uplne vsetkych apple zariadeni ktore su v okoli (ja ako uzivatel to neviem vypnut) tak SmartTag2 komunikuje len so Samsung zariadeniami ktore maju povolenu sluzbu "Samsung's SmartThings Find". Proste sanca ze bude SmartTag2 zachyteny je vyrazne nizsia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října so mnou ten family link nechce spolupracovat, ked uz mam aj vsetko nastavene aj u mna aj v mobile dietata, tak stale vypisuje hlasku ze musim nastavit rodicovsku knotrolu na mobile dietata a dalej ma to nepusti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 48 minutami, zacik napsal: dovolim si upozornit na zasadny rozdiel medzi AirTagom (Apple) a SmartTagom2 (Samsung). Kym AirTag berie polohu z uplne vsetkych apple zariadeni ktore su v okoli (ja ako uzivatel to neviem vypnut) tak SmartTag2 komunikuje len so Samsung zariadeniami ktore maju povolenu sluzbu "Samsung's SmartThings Find". Proste sanca ze bude SmartTag2 zachyteny je vyrazne nizsia Díky za info, ale již objednáno, tak uvidím, jak moc to bude funkční. Dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října (upraveno) před 3 hodinami, slabak napsal: Díky za info, ale již objednáno, tak uvidím, jak moc to bude funkční. Dám vědět. Mrkni třeba na tohle video. Hezký pokus a porovnání lokátorů Apple, Samsung a univerzální pro Android. Upraveno 2. října uživatelem juk Doplnění textu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Pánové kdysi dávno jsem tady dostal dva stojánky na hodinky, který byly vyrobené na 3D tiskárně. Příbuzný pracuje s 3D tiskárnou a chtěl jsem si nechat udělat ještě jeden. Nemá někdo ten soubor s těmi údaji na ten stojánek co se zadávaj do tý tiskárny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října před 45 minutami, Strocek napsal: Pánové kdysi dávno jsem tady dostal dva stojánky na hodinky, který byly vyrobené na 3D tiskárně. Příbuzný pracuje s 3D tiskárnou a chtěl jsem si nechat udělat ještě jeden. Nemá někdo ten soubor s těmi údaji na ten stojánek co se zadávaj do tý tiskárny? Zdravím, ty máš ode mě. Tisknul mi je člen mireg_san Ale není od 2023 aktivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Zdár, díky za info. Já je používám, sou dobrý. To byl tenkrát dobrej kauf . Zkusim mu napsat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se