Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dokazu vymontovat mycku z kredence nebo to mam nechat na odbornika ? .... sem celkem manualne zrucnej ..... povesim i raminko na tycku

Jasne ze to das. Dole byvaju 2 vyskovo nastavitelne nozicky a skrutka ktora zdviha zadnu nozicku. Vsetky dat nizsie a vytiahnut.

Odesláno

Jasne ze to das. Dole byvaju 2 vyskovo nastavitelne nozicky a skrutka ktora zdviha zadnu nozicku. Vsetky dat nizsie a vytiahnut.

jestli by se našel manual v CZ,doufám  že YPO je patriot

Odesláno

dokazu vymontovat mycku z kredence nebo to mam nechat na odbornika ? .... sem celkem manualne zrucnej ..... povesim i raminko na tycku

Nech to na odborníka, každej umí něco....ty točit kolečkem, někdo vymontovat myčku :-) Píšu to jen proto, že jsem to dělal o patro níž, něco jsem tam urval a návštěvy jsou již rok bez myčky. Šlo by to hned, ale prostě se mi za svojí blbost nechce platit....

Odesláno

tak ja to zkusim .... zni to jako zivotni

vyzva

Hezky dobře :-) Dej vědět jak jsi dopadl... Já už na baráku dojebal takových věcí, bych mohl vyprávět.

Návštěvník YPO
Odesláno

když dojebu myčku, tak je mi to jedno, páč je vyřízená .... aspoň přídu na to jak tam nandat tu novou ... snad

Odesláno

Kluci, co jsem to zase vyvedl? :-) Chci hrozně na Nicka Cave koncert, samozřejmě k pódiu, všude vyprodáno, tak jsem nějaké poslední lístky koupil na viagogo.cz Prašule pryč a email, že lístky dostanu tři dny před koncertem, aj, pak jsem si tom něco přečetl a prý je to nějaká burza s lístky. Jinak recenze dobrý, ale vůbec nevím co si o tom myslet. Máte nějakou zkušenost?

Odesláno

Kluci, co jsem to zase vyvedl? :-) Chci hrozně na Nicka Cave koncert, samozřejmě k pódiu, všude vyprodáno, tak jsem nějaké poslední lístky koupil na viagogo.cz Prašule pryč a email, že lístky dostanu tři dny před koncertem, aj, pak jsem si tom něco přečetl a prý je to nějaká burza s lístky. Jinak recenze dobrý, ale vůbec nevím co si o tom myslet. Máte nějakou zkušenost?

Mám, koupil jsem přes ně lístky na McCartneyho, vše proběhlo OK.  Měl jsem taky obavy, jestli jsem nenaletěl, protože dlouho nic neposílali, ale dá se s nima komunikovat mailem, seděj myslím ve Švýcarsku. Já pak dokonce prošvihl lístky na poště, ale podařilo se dohledat odesílatele, kterému to poslali z poštay zpět, byl to nějaký jejich spolupracovník, kluk z Modřan, toho se mi podařilo vystopovat a domluvit se, aby mi to poslal ještě jednou:-). 

Odesláno

Ok, děkuji za reakci. Takže jim lístek někdo prodá, když třeba nemůže jet a oni ho prodají dál, chápu to dobře? Možná jsem si nevšimnul, ale stále to házelo cenu 2.013,00 za lístek a z účtu zmizelo 2.800,00 až z emailu jsem se dočetl ty jejich provize, to mě případne takový blbý. Ale je pravda že jsem to dělal narychlo, tak jsem si možná nevšimnul

...

Odesláno

Ok, děkuji za reakci. Takže jim lístek někdo prodá, když třeba nemůže jet a oni ho prodají dál, chápu to dobře? Možná jsem si nevšimnul, ale stále to házelo cenu 2.013,00 za lístek a z účtu zmizelo 2.800,00 až z emailu jsem se dočetl ty jejich provize, to mě případne takový blbý. Ale je pravda že jsem to dělal narychlo, tak jsem si možná nevšimnul

...

To nevím, jak to funguje, já ty lístky objednával ve tři ráno ve stavu silné intoxikace:-), takže cenu jsem neřešil, chtěl jsem ty lístky a tyhle byly jediné k dispozici. Ráno jsem taky koukal, u koho jsem to objednal, ale vše dopadlo dobře. Ale klidně jim napiš, se mnou komunikovali, mají sice delší lhůtu pro odpověď, ale to u tebe není problém, Cave je až na podzim, já toho McCartneyho měl za měsíc. 

Odesláno

tvl iá to tušil, jen co jsem si přečet ten Tvůj první dotaz................. :lol2:

Jo,jo včera jsem se zmrskal a bylo to po delší době příjemné, až na to ráno :-)

Odesláno

Já tam chtěl koupit lupeny na Ramsteiny ale nakonec jsem tu myšlenku radši opustil, přišlo mi to nějaký zmatečný, notabéne ani ty ceny se mi nelíbily. Jsem původně myslel, že cena která se ukazuje, je za ty dva lístky, co jsem chtěl, a ne za jeden.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, kdyz ma lednicka jeden kompresor a nejdriv prestane mrazit mrazak a potom chladit lednicka, tak co to znamena? Kompresor jede ale je dost teplej. Asi tam neni to fluidum, ne....?

Odesláno

Zmizík: takhle mě opustila Boschka. Těsně po záruce. Přesně tohle dělala. Dvě návštěvy servisáka a výsledek nula.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...