Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Půjde mi HD obraz na televizi "HD Ready 1080" po zapojení bluray přehrávače "Full HD 1080"? Nerozumím tomu, díky.

půjde to bez problémů, jen to nebude takový pokoukání, jako na televizi FULL HD Led

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, mám skromný dotaz. Celý život jsem měl textilní peněženky a teď mám možnost si koupit novou v rámci pojistného plnění, tak přemýšlím nad koženou. Má smysl se hnát za celokoženou včetně kožených přihrádek na bankovky? Co jsem zatím viděl, tak všechny měly textil uvnitř, jen jedna byla opravdu celokůže. To ta kůže vydrží méně než textil? Kůže všude by se mi líbila, jen nevím, jestli to není právě blbost. Mě by se líbila fakt poctivě pořádně udělaná(dneska asi nazvaná luxusní) peněženka. Díky za odpovědi.

Upraveno uživatelem ggrand
Odkaz ke komentáři

Pánové, mám skromný dotaz. Celý život jsem měl textilní peněženky a teď mám možnost si koupit novou v rámci pojistného plnění, tak přemýšlím nad koženou. Má smysl se hnát za celokoženou včetně kožených přihrádek na bankovky? Co jsem zatím viděl, tak všechny měly textil uvnitř, jen jedna byla opravdu celokůže. To ta kůže vydrží méně než textil? Kůže všude by se mi líbila, jen nevím, jestli to není právě blbost. Mě by se líbila fakt poctivě pořádně udělaná(dneska asi nazvaná luxusní) peněženka. Díky za odpovědi.

IMHO to zmysel má. Ak je koža ozaj kožou, vydrží určite oveľa viac ako hocijaký textil. Posledné 2 dva roky ale koženú peňaženku nemám, lebo som na predminulé Vianoce vyfasoval peňaženku Balkan Tango, z použitej duše :-)

1_big.png

Mimo kože určite pozri i na tento menej tradičný druh materiálu:

http://www.balkan-tango.com/index.php?site=products ...okrem peňaženiek robia aj iné zaujímavé veci...

F.

Upraveno uživatelem F.B.
Odkaz ke komentáři

Ten textil bývá většinou nějaká umělotina a má to ten význam, že se zdaleka tak nešpiní jako kůže. Za dobu, co budeš mít přihrádky v celokožené ušpiněný do černa, na textilním vnitřku ještě nebude nic vidět. Ale stejně bych si pořídil koženou, akorát nepočítej, že to bude na celej život. Holt si za 3 roky pořídíš novou šrajtofli :-)

Odkaz ke komentáři

ja driv taky nosil hadrovy,ale co mi zena koupila prvni kozenou,jinou uz nechci.Textilni proste po case vypada vagusacky,at chces,nebo ne,osoupes ji,mas mastny a upoceny pazoury,proste po roce dvou je na vyhozeni.To se nebavim o srajtofli za dve kila,ale treba za litr.Podle me hlavnim duvodem,proc ma vetsina kozenych penezenek uvnitr textil,je hlavne cena.Ty fakt celokozeny jsou podstatne drazsi,ale vetsinou,alespon v mym pripade,fakt drzej.Kdyz ji nebudes nosit narvanou drobnejma za 500kc a kramama jak taxikar,ver,ze ti vydrzi roky a hlavne bude furt vypadat jako kozena...tot moje zkusenost.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, kožená peněženka smysl rozhodně má, proti textilní více vydrží a bude déle vypadat super. Použiju doufám tvůj hodinkovej příměr- vezmeš si na ruku seika ( u kterých předpokládám, že je to tvá srdcová značka ) a nebo prim mpm?

Jdi do kvalitní kožené peněženky a sám zjistíš, že je to super.

Odkaz ke komentáři

Nasledovnými lama-otázkami si asi vyslúžim virtuálne "políčky", no čo narobím  :helpsmilie:

Potápky, s WR 300/500/600/1000/3000 m či tie moje dream watch-e ROLEX Sea-Dweller DEEPSEA Challenge s  mega-vega WR 12000 m...na čo vlastne taká veľká WR?

Viem, mohol by som googliť, ale spýtam sa tu: do akej hĺbky sa človek je schopný potopiť, a teda tú WR reálne i využiť?

Vďaka, páni a dámy.

F.

Odkaz ke komentáři

Nasledovnými lama-otázkami si asi vyslúžim virtuálne "políčky", no čo narobím  :helpsmilie:

Potápky, s WR 300/500/600/1000/3000 m či tie moje dream watch-e ROLEX Sea-Dweller DEEPSEA Challenge s  mega-vega WR 12000 m...na čo vlastne taká veľká WR?

Viem, mohol by som googliť, ale spýtam sa tu: do akej hĺbky sa človek je schopný potopiť, a teda tú WR reálne i využiť?

Vďaka, páni a dámy.

F.

Polský potápěč Kryzstof Starnawski překonal hloubkový rekord v ponoru do Hranické propasti na Přerovsku považované za nejhlubší ve střední Evropě. Starnawski se jako první člověk dokázal ponořit do hloubky 217 metrů, což je víc, než se v minulosti podařilo i s pomocí robota.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/potapec-starnawski-pokoril-rekod-pri-ponoru-do-hranicke-propasti-1c1-/domaci.aspx?c=A120719_151840_olomouc-zpravy_sot

Odkaz ke komentáři

kdyz pelmel, tak pelmel...

nejaky tip na zelenou gumu, aby sla k zelene (odstinem samozrejme POUZE, ne k roladam, na ty nemam a ty bych neprznil levnou gumou) jako je na R submarineru na lunete(ta zalena!!!). sirka 22mm. nenasel jsem a tak zvazuju cernou, ktera bude ovsem nevyrazna. :bangin:

Odkaz ke komentáři

Vďaka, páni a dámy.

F.

Nemusíš ani googlit, stačí se podívat na blog místního člena Petr_P - jeho příspěvky jsou v tomto ohledu na chronomagu nepřekonatelné

jinak se to dá přečíst v tomto příspěvku: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39402-tag-heuer-aquaracer-300m/page-9&do=findComment&comment=616653

Odkaz ke komentáři

Polský potápěč Kryzstof Starnawski překonal hloubkový rekord v ponoru do Hranické propasti na Přerovsku považované za nejhlubší ve střední Evropě. Starnawski se jako první člověk dokázal ponořit do hloubky 217 metrů, což je víc, než se v minulosti podařilo i s pomocí robota.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/potapec-starnawski-pokoril-rekod-pri-ponoru-do-hranicke-propasti-1c1-/domaci.aspx?c=A120719_151840_olomouc-zpravy_sot

Nemusíš ani googlit, stačí se podívat na blog místního člena Petr_P - jeho příspěvky jsou v tomto ohledu na chronomagu nepřekonatelné

jinak se to dá přečíst v tomto příspěvku: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/39402-tag-heuer-aquaracer-300m/page-9&do=findComment&comment=616653

Vďaka chlapci.

F.

Odkaz ke komentáři

Watchbandcentre.com si zkousel?Nebo ebay...to bych se divil,kdyby si tam nic nenasel..

jj koukal, ale nejak mi ty odstiny, co jsou k dispozici "za dobre" nesedi. ebay zkusim, ale bojim se nejaky total.... aby mi z toho nevykvetla ruka.  :tongue_ss:  jeste podotazka at neplevelim samostatnym threadem. vodeodolne reminky ala "kuze" je uzpusobena opravdu k maceni, nebo to znamena, ze se jen clovek nemusi bat umyt ruce. preci jen ten potapkam slusi cokoli, ikdyz ty masivni predkozky jsou funkcni nesmysl na potapky (to sem ale odbocil).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...