nickolas Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Tolik jsem jeste nedal. Teda asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Mám dotaz ohledně ohřevu teplé vody v plynovém kotli. Takže na nějaké odborníky zde. Normálně mám teplou vodu z bojleru, ale mohu jí ohřívat i plynovým kotlem Dakon. Jen už si nějak nepamatuju, jak to zprovoznit. Do kotle mám vstup studený vody a výstup na teplou. Když zavřu vstup studené vody do bojleru a zapnu plynový kotel, tak při zapnutí kohoutku na teplou vodu mě odteče zbytek vody co vede z bojleru, ale pak už neteče nic. Jen když dám studenou, tak ta jo. Nevím, jak nahnat ohřátou vodu z plynovýho kotle do kohoutku :-D Díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Nemas dakde este zavrety pritok do toho kotla?Ak sa dobre pamatam tak moj dedko to mal podobne. Bojler zavriet a kotol otvorit + v nom zakurit. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 (upraveno) No právě že nemám... Teda nic jsem nenašel. Jen jsem dal páku na teplou vodu z kotle do polohy otevřeno. Takže přívod vody do bojleru zavřít, což jsem měl... Ale prostě pak tepla přestane téct Do kotle je přívod studené vody otevřený... Plastové trubky vedou tam, pak je plastová trubka výstup ven na který je páka od teplé vody. Ty jsem otevřel... No a nic. Radiátory jsou teplý, takže kotel hřeje. Pak jsem jsem je stahnul a dal na max ohřev vody... Upraveno 15. září 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Jen hypoteticky: nemáš náhodou výstup teplý z kotle poslanej na vstup boileru? Tímpádem nespíná spirálu a jen protéká? No zní to jako blbost, ale já už viděl po strojovnách věci... :-) Prostě jdi po linii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 To asi ne, protože jsem to zkusil i s otevřeným bojlerem a to tekla z teplý jen studená...nechal jsem to cca 1minutu téct a pořád studená. Zkusím sem na to někoho pozvat. Já to nepoužívám, ale jednou jsem to tak měl, tak mě zajímá, jak to případně zase zprovoznit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Blba otazka zrejme - kotol hori?Neviem ako je to pri dnesnych masinach, ale ja som musel v kotli zapalit vecny plamen ak som chcel teplu vodu. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Jj, zapnu a hodí jiskru a hoří. Však píšu, že normálně do topení to vodu hřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Dám to sem. Jsou prave nebo ne? Mrknul sem na net a dle mého laického pohledu se jedna o fejky... Dík za odpověď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) umel by tohle nekdo precist? jde mi o nezrejma slova "při dne", "máno", "jo fux".... Upraveno 17. září 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) Přijato dne 4. března 1886??? komisi zkoumáno a schváleno.Podpisy:Josef ???a další Nebo něco podobnýho Upraveno 17. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) Už vím:Při dne 4. března 1886 odbývané komisi zkoumáno a schváleno. A podpisy Upraveno 17. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) karlos dik prvni verze lepsi Upraveno 17. září 2018 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Sakra Karlosi takhle tě neznáme, dobrý jako, klobouček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) montemar: Druhá verze je přesná. Upraveno 17. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 karlos, druha verze je pro dobovyho pravnika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) 4. března 1886 se odbývala (konala) komise, která tu věc zkoumala a schválila. Upraveno 17. září 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Dám to sem. Jsou prave nebo ne? Mrknul sem na net a dle mého laického pohledu se jedna o fejky... Dík za odpověď :-)promin, sem se ti sem nasral ., jo, fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Videls Hubloty v quarzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Videls Hubloty v quarzu?Myslel sem si to. Mrzí mě, že je nosí člověk, kterého mám rád, a sem si jistý že nevědomě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se