Kairos Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 To mi připomnělo moji návštevu u švagra hajnýho na Šumavě. Měl tam kamaráda taky hajnýho a domlouvali se, že vstanou ve 3 ráno a půjdou na tetřevy.Tak aby se nedostali do průseru jsem se zeptal, jestli nejsou tetřevi trochu chráněný a nechtěj se na to radši vykašlat.A oni měli v plánu na ně jen čumět jak tokaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Vyměnil jsem kotel a teď mi netopěj dva radiátory v patře. Ve dvou místnostech topí, na chodbě topí a ve dvou cimrách jako led. Odvzdušněný to je. Tlak je. Výkon je cca dvojnásobnej oproti minulýmu kotli. Kde může být zádrhel? Měl by někdo nějaký nápad?Jediný co mě napadlo, že je někde bublina, takže i když radiátor vypadá odvzdušněně a chlejstá z něj voda, bublina nepustí teplou vodu do jedné větve. Tak že bych nechal protéct tak kýbl, dva...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Kouhoutky si otocil?.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Zkontroluj filtr a cerpadlo. Zavri radiatory ktere topi. Pokud mas termostaticke ventily, obcas se seknou. Sundej hlavice a zkontroluj chod jehly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 No já se na to kouknu, doufám, že mi něco neupadne a nevytopím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tak jestli uz nekde neplaves, tak filtr bys mel mit z obou stran uzaviratelny ventilem. Pokud se neco delalo v systemu, je mozne, ze se "špína hnula" a ted je ve filtru. I kdyz dobri remeslnici by ho meli po skonceni prace vycistit.A u ventilu kdyz sundas hlavici, tak vetsinou uvidis "matici" a v ni "jehlu", obcas to zustane zasekle, zvlast, kdyz se s tim delsi dobu nemanipulovalo. Chce to zatlacit do te jehly, bude klast odpor, ale nic, co bys rukou nepretlacil (tedy pres nejakou tvrdsi podlozku - naprstek (i kdyz ja to delam holym prstem) a pohyb je par milimetru (dle typu cca 5-8mm) kdy to ma "funkcni" cast. Obcas pomuze potukat po tom ventilu - pokud je jehla zasekla v krajni poloze....koukam,ze vysvetlovani mi nikdy moc neslo :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Pls nějaký rozumný bezdrátový termostat k plynovýmu kotli. Zásadní preference: uživatelsky přívětivý, tj s pokud možno jednoduchým nastavením a ne že vždy na začátku topný sezony budu študovat návod. Což byl případ dosavadního Elektrobock (model nevím, dvířka s popisem jsou ulomená). Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Tak jestli uz nekde neplaves, tak filtr bys mel mit z obou stran uzaviratelny ventilem. Pokud se neco delalo v systemu, je mozne, ze se "špína hnula" a ted je ve filtru. I kdyz dobri remeslnici by ho meli po skonceni prace vycistit.A u ventilu kdyz sundas hlavici, tak vetsinou uvidis "matici" a v ni "jehlu", obcas to zustane zasekle, zvlast, kdyz se s tim delsi dobu nemanipulovalo. Chce to zatlacit do te jehly, bude klast odpor, ale nic, co bys rukou nepretlacil (tedy pres nejakou tvrdsi podlozku - naprstek (i kdyz ja to delam holym prstem) a pohyb je par milimetru (dle typu cca 5-8mm) kdy to ma "funkcni" cast. Obcas pomuze potukat po tom ventilu - pokud je jehla zasekla v krajni poloze....koukam,ze vysvetlovani mi nikdy moc neslo :-D. Dobrý, už to topí. Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Neni za co :-). Cim to nakonec bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Pls nějaký rozumný bezdrátový termostat k plynovýmu kotli. Zásadní preference: uživatelsky přívětivý, tj s pokud možno jednoduchým nastavením a ne že vždy na začátku topný sezony budu študovat návod. Což byl případ dosavadního Elektrobock (model nevím, dvířka s popisem jsou ulomená). Dík. Nest a máš vystaráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Neni za co :-). Cim to nakonec bylo?Nevim, zavřel jsem dva radiátory, vypustil trochu vody přes ten filtr nebo co to je, napustil zpátky na tlak, topilo to, tak jsem ty zavřený radiátory zas trochu otevřel a dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Tak ted uz by to melo v pohode vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pánové můžete mi prosím někdo doporučit infrazávoru na plot? Chci si je nechat nainstalovat u sebe ve firmě, ale nemám s tím žádné zkušenosti, chtěl bych to ?trefit? napoprvé a prodejce doporučí vždycky to, co má na skladě=/. Za případnou reakci děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Zdravím, jsem lama, je tohle "dobrá" powerbanka pro puberťačku ? Popřípadě dejte tip na "lepší" (třeba i levnější, nehovím tomu vůbec, rád bych něco cena/výkon/účel), děkuji .https://www.alza.cz/epico-externi-baterie-e29-space-grey-d5443512.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jedna z nej value-for-money je tuta od Xiaomi, shodlo se na tom aji místní obecenstvo ve vlákně o powerbankách. https://www.alza.cz/xiaomi-mi-powerbank-2c-20000mah-white-d5325438.htm Vem jí dvě. Jednu hodí do tašky/kabelky a druhou nechá doma jako záložní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jedna z nej value-for-money je tuta od Xiaomi, shodlo se na tom aji místní obecenstvo ve vlákně o powerbankách.https://www.alza.cz/xiaomi-mi-powerbank-2c-20000mah-white-d5325438.htm Vem jí dvě. Jednu hodí do tašky/kabelky a druhou nechá doma jako záložní.Děkuji, ta vypadá dobře (cena obzvlášť ). Asi stačí jedna, oni zase naštěstí naše holky nejsou totálně propadlé tel.mánii, spíš na cesty atd. Ještě jednou díky a že je o tom vlákno jsem netušil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Ještě k té powerbance, osobně preferuji modely s integrovanou kabeláží, je pak o starost míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 no vono je to taky o tom k čemu to chceš připojit ..... tohle je třeba pro připojení na autokameru úplně k hovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Jen drobná "recenze" , když už jsem tu prudil s tím Alavisem. Nakonec jsem "vyměkl" a koupil ten lidskej, slabší https://www.drmax.cz/barnys-triple-blend-extra-silny-700g?gclid=EAIaIQobChMIzujsyO293gIVlUMYCh3rZADmEAYYASABEgIDm_D_BwE . A musím říct že to fakt maká, vyloženě znatelná změna. Zkoušel jsem želatinu, různé přípravky (Kamzík, atd.) a tohle je jiný sport na jiné planetě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 A zkoušel si kromě volně prodejných přípravků něco na recept- Condrosulf, Flexove?Zajímal by mne rozdíl oproti Alavisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se