warann Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Pls co je todle za hru? Mají na hotelu na pokoji, já mám jen mobil a nechce se mi to hledat přes Google. A syn to samozřejmě chce hrát. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 čínská dáma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Jj, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel.zimm Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8C%C3%ADnsk%C3%A1_d%C3%A1ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Dík. Syn ovšem mezitim objevil toto a to je teprve peklo s tímhle hrát karty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 (upraveno) To sem si zas nasral do bot. Stáhnul sem si zkušební verzi Corel Draw 2018, na čtrnáct dnů. Teď, když to vypršelo, se chci samozřejmě vrátit do svýho legálního Corelu 2012 a vono to nejde. Vodinstaloval sem 2018 i 2012, zpátky nainstaloval 2012 a furt sem v prdeli. Nevíte někdo, co mám dělat? Upraveno 4. února 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Po odinstalaci zkusit promazat registry? Jestli jde teda o widle. Případně zkusit prohledat, jestli by to nestačilo, jestli někde po odinstalacích nezustaly nějaký soubory s nastavením / inicializací. Prostě po těch odinstalacích by tam nemělo zůstat po těch Corelech nic. Ale nevim, jak je to u Corelu přesně udělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Máte někdo zkušenost s půjčováním ortéz?Na netu jsem objevil půjčovny, který kvalitní čtyřbodový ortézy (v hodnotě 15kKč) půjčují za 1200 na týden. Radši si na lyže půjčím dobrou ortézu, než kupovat nějaký shit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Po odinstalaci zkusit promazat registry? Jestli jde teda o widle. Případně zkusit prohledat, jestli by to nestačilo, jestli někde po odinstalacích nezustaly nějaký soubory s nastavením / inicializací. Prostě po těch odinstalacích by tam nemělo zůstat po těch Corelech nic. Ale nevim, jak je to u Corelu přesně udělaný.Udelam to jinak. Chytim ajtaka a porucim mu, at to nainstaluje von, kdyz je tak chytrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Elegantní to řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Jo, někde ti něco zůstává ukrytého a číhajícího, aby časově omezenou verzi nešlo obejít opětovnou instalací. Buď to dohledat a smazat ručně, nebo použít nějaký odinstalátor (třeba Total Uninstall), který umí hledat a mazat i tyhle zbytky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Jo, někde ti něco zůstává ukrytého a číhajícího, aby časově omezenou verzi nešlo obejít opětovnou instalací. Buď to dohledat a smazat ručně, nebo použít nějaký odinstalátor (třeba Total Uninstall), který umí hledat a mazat i tyhle zbytky.Hm, asi jo. Ajťák přišel, vodinstaloval, nainstaloval, pak dobu klikal a mručel a nakonec se s nějakým huhláním vo bordelu utek schovat do toho svýho kuního pelechu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Na uninstal veškerého SW již léta používám Revo Uninstaller.... odstraní vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Já pro odinstalace používám undelete_plus.exe, je to jeden soubor 649 kB, nemusí se instalovat a funguje velmi dobře.Když jsem měl potíže s francouzským Accessem, ajťák zkoušel několik vlastních programů a byl ochoten poslouchat co mu říkám, až když si nevěděl dál rady. Pak nakonec vzal můj program na milost a vyřešeno. Předtím ale musel ztratit dva dny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Hm, asi jo. Ajťák přišel, vodinstaloval, nainstaloval, pak dobu klikal a mručel a nakonec se s nějakým huhláním vo bordelu utek schovat do toho svýho kuního pelechu.Tak to dopada, kdyz ma uzivatel admin prava a potom odmita odpovednost za to, co udelal ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 (upraveno) Tak to dopada, kdyz ma uzivatel admin prava a potom odmita odpovednost za to, co udelal ;-)))Njn, máš pravdu. Zejtra mu ty admin práva vemu. To teda bude ajťák jak noha. Upraveno 4. února 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak po dvou dnech stačilo ten Corel spustit, když se předtím podrží F8. Na něco se to zeptalo, já řek ANO a všechno cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ajťák už je na pracáku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ajťák už je na pracáku? Ajťák na pracáku, jeho Fábije v bazáru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Kluci, jak vyndám kaučuk z překlápěcí spony Breitling? Jde mi hlavně o tu pravou část, kde není regulace délky. Je tam klasická stěžejka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se