Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, jak je to s odstoupenim od smlouvy v pripade objednavky pres Net, ale osobnim vyzvednuti na prodejne? Je tam taky tech 14d z titulu nakupu pres net? Konkretne jde o Datart, problem jeste nenastal, ale chci tem ted objednat tv, a co ctu ruzne diskuze jsou to leckdy katastroficke scenare....

Je
Odesláno

Je tam na 14 dni na odstoupeni od smlouvy a potom dalsi doba na vraceni zbozi, takze v realu vice nez 14 dni

Odesláno

jako že by někoho zajímalo, kolik máš na podlaze prachu? Jinak si můžeš kontrolovat pohyby dat na wifi, jinak to asi nezjistíš.

Odesláno (upraveno)

tak je mi docela divny, ze kdyz jsem plne nabitymu vysavaci vecer odpojil dokovaci stanici, rano byla baterie uplne vybita..

edt.: mam model bez kamery.. (teda doufam)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

jasne, on je to tak tichej stroj, ze by pri svych nocnich prochazkach po byte nikoho nevzbudil.. je teda fakt, ze kocky s nim uz kamaradi. dnes na nej jedna malem naskocila..

.. nicmene, jestli to ma skrytej mikrofon a online to treba 24 monitoruje domacnost, dvakrat prijemny by mi to nebylo :/

Odesláno

Podle mě dokázal. Ale tyhle moderní udělátory mají jako bonus ještě ovládání přes mobil. Tak proto ta wifi. Nedávno jsem viděl podobně řešenou pračku?

Odesláno

Díky za tip, to byl takový stres, kluk se nemohl dočkat, tak jsem poslal pár fotek z gůglilu do tiskárny, už je kalendář a dva velké plakáty budou v pondělí :-)

post-364-0-71781500-1550942558_thumb.jpg

post-364-0-41528700-1550942577_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...