Prochy68 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ja vychazel z toho, ze pisou servis vsech telefonu HTC a svoz zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 (upraveno) HTCService-CZ@ctdi.com Posílaj to do Rumunska.... chtěl jsem po nich vyměnit baterii v HTC One M9 a oni mi napsali opravu za 7.000,- že prý je nutná výměna základní desky... Svoz tam a zpět a diagnostika stojí 310,- Komunikoval jsem s tímhle servisem https://www.servisnarovinu.cza zatím vypadá solidně...ještě jsem neměl čas tam zajít... Upraveno 9. dubna 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Ja vychazel z toho, ze pisou servis vsech telefonu HTC a svoz zdarmaOmyl, mají vyjmenované 4 staré typy, které opravují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Omyl, mají vyjmenované 4 staré typy, které opravujíAle take pisou vsechny mobily od HTC, zarucni i pozarucni servis, tak si potom vyber... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2019 HTCService-CZ@ctdi.com Posílaj to do Rumunska.... chtěl jsem po nich vyměnit baterii v HTC One M9 a oni mi napsali opravu za 7.000,- že prý je nutná výměna základní desky... Svoz tam a zpět a diagnostika stojí 310,- Komunikoval jsem s tímhle servisem https://www.servisnarovinu.cza zatím vypadá solidně...ještě jsem neměl čas tam zajít... Nicméně mne s autorizovaným ještě čeká záruční servis U11 (až zprovozním M9).... přestalo fungovat Edge Sense... tak jsem zvědavý, co si vymyslí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2019 Je to šikovný.....měl jsem na krátký stisk foťák a na dlouhý světlo... fungovalo perfektně i s obalem Spigen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Zdravím všechny. Chtěl bych pořídit plynový kotel do RD. Pokud možno na dotaci. Je tady někdo, kdo se tím zabývá a je schopen to provést?Ostrava a okolí,popřípadě MS kraj. Klidně SZ. Děkuji za případné nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 dotaz, chci koupit blbej kovovej tah za 4 dolary z ebaye a neche mi to vzít platbu kartou a píše to We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details. Čím to? Nízkou částkou nebo? Platil jsem kartou nedávno hodinky, náhradní skla do brejlí Oakley a vše v pohodě. Platbu mám samozřejmě povolenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 dotaz, chci koupit blbej kovovej tah za 4 dolary z ebaye a neche mi to vzít platbu kartou a píše to We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details. Čím to? Nízkou částkou nebo? Platil jsem kartou nedávno hodinky, náhradní skla do brejlí Oakley a vše v pohodě. Platbu mám samozřejmě povolenou....Skus z pc/mobilu/inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 (upraveno) ok...zkusím z mobilu. na PC to nejede.... Upraveno 12. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Raz som mal tento problem na mobile, pricom z pc to slo. Pisal som na support, nieco opravili, ale trvalo to asi mesiac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 tak to nefachá ani z mobilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 tak mě to kua pořád nejde. Je tu prosím někdo ochotný, kdo má pay pal nebo mu jde platba kartou na ebay a koupil by mi tah k hodinkám? Peníze pošlu dopředu klidně. Jde o cca 77kč :-) Kdyby se někdo našel, tak prosím SZ. Děkuji předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 vyřešeno...to byla rychlost. Děkuji všem, co jste napsali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 krtenek: pokud jsi alespoň trochu zručný, výměnu baterie bys mohl zvládnout i sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Není tady náhodou někdo, kdo by uměl udělat cenu na novou Toyotu Corollu Classic (1.6 Valvematic, sedan), pokud teda ještě jsou?Když tak prosím SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Někdo, kdo by uměl pomoct na střední průmyslové škole ? Když tak s.z. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 2Davidlc no myslím, že hodně lidí by i pomohlo, kdyby vědělo něco trochu konkrétněji... ve smyslu s čím je potřeba pomoci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Chlapi poraďte prosím!Vím, že nejsem genius tím méně s počítačem, ale do Kindle jsme si knihy nahrál a do Sony reader PRS-T1 mi prostě nahrát nejdou !!!Paměť na Sony je zcela prázná asi 1,3 gb a je naformátovaný, knihy mají nějakých 465 mb a nahraju je a nevidím je v Sony jen v souboru po připojení do PCKujva, Sony je mámy co je sama na chatě a já jí chtěl udělat radost !Koncovka na všech kunách je Mobile myslím.Copak s tím ? Děkuji za radu !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Zkus to tam nahrát přes Calibre, ten umí knihy i naformátovat dle daného zařízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se