Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

HTCService-CZ@ctdi.com

Posílaj to do Rumunska.... chtěl jsem po nich vyměnit baterii v HTC One M9 a oni mi napsali opravu za 7.000,- že prý je nutná výměna základní desky...

Svoz tam a zpět a diagnostika stojí 310,-

Komunikoval jsem s tímhle servisem https://www.servisnarovinu.cz

a zatím vypadá solidně...ještě jsem neměl čas tam zajít...

Upraveno uživatelem Lynx12
Odesláno

Ja vychazel z toho, ze pisou servis vsech telefonu HTC a svoz zdarma

Omyl, mají vyjmenované 4 staré typy, které opravují

Odesláno

Omyl, mají vyjmenované 4 staré typy, které opravují

Ale take pisou vsechny mobily od HTC, zarucni i pozarucni servis, tak si potom vyber... :-)
Odesláno

HTCService-CZ@ctdi.com

Posílaj to do Rumunska.... chtěl jsem po nich vyměnit baterii v HTC One M9 a oni mi napsali opravu za 7.000,- že prý je nutná výměna základní desky...

Svoz tam a zpět a diagnostika stojí 310,-

Komunikoval jsem s tímhle servisem https://www.servisnarovinu.cz

a zatím vypadá solidně...ještě jsem neměl čas tam zajít...

Nicméně mne s autorizovaným ještě čeká záruční servis U11 (až zprovozním M9).... přestalo fungovat Edge Sense... tak jsem zvědavý, co si vymyslí....

Odesláno

Je to šikovný.....měl jsem na krátký stisk foťák a na dlouhý světlo... fungovalo perfektně i s obalem Spigen

Odesláno

Zdravím všechny.

Chtěl bych pořídit plynový kotel do RD. Pokud možno na dotaci. Je tady někdo, kdo se tím zabývá a je schopen to provést?

Ostrava a okolí,popřípadě MS kraj. Klidně SZ. Děkuji za případné nabídky.

Odesláno

dotaz, chci koupit blbej kovovej tah za 4 dolary z ebaye a neche mi to vzít platbu kartou a píše to We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details. Čím to? Nízkou částkou nebo? Platil jsem kartou nedávno hodinky, náhradní skla do brejlí Oakley a vše v pohodě. Platbu mám samozřejmě povolenou....

Odesláno

dotaz, chci koupit blbej kovovej tah za 4 dolary z ebaye a neche mi to vzít platbu kartou a píše to We can't process your payment. Please select a different payment method or check your payment details. Čím to? Nízkou částkou nebo? Platil jsem kartou nedávno hodinky, náhradní skla do brejlí Oakley a vše v pohodě. Platbu mám samozřejmě povolenou....

Skus z pc/mobilu/inak.

Odesláno

tak mě to kua pořád nejde. Je tu prosím někdo ochotný, kdo má pay pal nebo mu jde platba kartou na ebay a koupil by mi tah k hodinkám? Peníze pošlu dopředu klidně. Jde o cca 77kč :-) Kdyby se někdo našel, tak prosím SZ. Děkuji předem  :notworthy:

Odesláno

Není tady náhodou někdo, kdo by uměl udělat cenu na novou Toyotu Corollu Classic (1.6  Valvematic, sedan), pokud teda ještě jsou?

Když tak prosím SZ.

Odesláno

2Davidlc no myslím, že hodně lidí by i pomohlo, kdyby vědělo něco trochu konkrétněji... ve smyslu s čím je potřeba pomoci ?

Odesláno

Chlapi poraďte prosím!

Vím, že nejsem genius tím méně s počítačem, ale do Kindle jsme si knihy nahrál a do Sony reader PRS-T1 mi prostě nahrát nejdou !!!

Paměť na Sony je zcela prázná asi 1,3 gb a je naformátovaný, knihy mají nějakých 465 mb a nahraju je a nevidím je v Sony jen v souboru po připojení do PC

Kujva, Sony je mámy co je sama na chatě a já jí chtěl udělat radost !

Koncovka na všech kunách je Mobile myslím.

Copak s tím ?

Děkuji za radu !!!!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...