Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

absolutne nesouvisejici dotazy

1)jsou po Praze nejaky pidi kancly/obchodni body, kdyz klienta nechcete tahat do restaurace, domu a potrebujete se s nim v klidu sejit? ne jednorazove. nehlededam ted, pocitam a premyslim...

2)doporucil by nekdo publikaci v cestine, ktera by slusne referovala a vnitro-plavbe v ramci RU?

3) -ll-, ktera by zobrazovala co nejvice stavby vil od konce 19.stoleti po 40. leta 20.stoleti klidne v ramci stredni evropy? ne ale co se tyce jejich uzivatelu, ciste mi jde o ty stavby.

dik

bod 1 - třeba tady http://prague.the-hub.net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

absolutne nesouvisejici dotazy

1)jsou po Praze nejaky pidi kancly/obchodni body, kdyz klienta nechcete tahat do restaurace, domu a potrebujete se s nim v klidu sejit? ne jednorazove. nehlededam ted, pocitam a premyslim...

dik

Některé banky u svých premiových účtu a v rámci Private banking nabízejí i možnost poskytnutí jednacích místností, zkus se zeptat ve své bance.

Odkaz ke komentáři

Měl bych jeden dotaz ohledně online financí. Jedna zahraniční společnost mi bude posílat peníze, ale jejich podmínkou je vyplacení na moneybookers.com neb Paypal. Bohužel nedisponuji ani jedním a tak bych se chtěl zeptat na zkušenosti.

Peníze bych si poté chtěl poslat na můj běžný účet u banky. Lze to u některé z těch dvou variat bez poplatku? Popř. jaký by byl?

Odkaz ke komentáři

Měl bych jeden dotaz ohledně online financí. Jedna zahraniční společnost mi bude posílat peníze, ale jejich podmínkou je vyplacení na moneybookers.com neb Paypal. Bohužel nedisponuji ani jedním a tak bych se chtěl zeptat na zkušenosti.

Peníze bych si poté chtěl poslat na můj běžný účet u banky. Lze to u některé z těch dvou variat bez poplatku? Popř. jaký by byl?

paypalem platím ebay, podle mě to bude v pohodě... registrace jednoduchá, propojení s účtem taky, při registraci si strhnou z účtu 50 kč, jako nějakou pojistku nebo co, tu vrátí po třech měsících myslím... peníze jdou převést určitě, teď bych kecal ale automaticky myslím ne, musíš si to zadat ty a myslím že bezplatně, ale mají "svůj" kurz, takže převod Eura- CZK bude určitě z tvé strany nevýhodný

ale určitě ti to někdo upřesní víc, já sem platbu přijímal snad jen jednou

https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/home

http://jaknapaypal.cekuj.net/articles.php?article_id=4

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, těch 50 Kč PayPal vrací hned po ověření účtu.

Jako ověření účtu jsem to pochopil, ale o možnosti navrácení ihned jsem nevěděl, dívám se do historie a automaticky mi to bylo vráceno zhruba po roce od založení účtu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...