decebal Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 absolutne nesouvisejici dotazy 1)jsou po Praze nejaky pidi kancly/obchodni body, kdyz klienta nechcete tahat do restaurace, domu a potrebujete se s nim v klidu sejit? ne jednorazove. nehlededam ted, pocitam a premyslim... 2)doporucil by nekdo publikaci v cestine, ktera by slusne referovala a vnitro-plavbe v ramci RU? 3) -ll-, ktera by zobrazovala co nejvice stavby vil od konce 19.stoleti po 40. leta 20.stoleti klidne v ramci stredni evropy? ne ale co se tyce jejich uzivatelu, ciste mi jde o ty stavby. dikbod 1 - třeba tady http://prague.the-hub.net Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Diky panove! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 absolutne nesouvisejici dotazy 1)jsou po Praze nejaky pidi kancly/obchodni body, kdyz klienta nechcete tahat do restaurace, domu a potrebujete se s nim v klidu sejit? ne jednorazove. nehlededam ted, pocitam a premyslim... dikNěkteré banky u svých premiových účtu a v rámci Private banking nabízejí i možnost poskytnutí jednacích místností, zkus se zeptat ve své bance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 tak ti by me vzhledem k memu uctu, poslali vime kam. pokud nekdo ziskal z meho prispevku nejaky hogofogo pocit, tak to by byla chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Měl bych jeden dotaz ohledně online financí. Jedna zahraniční společnost mi bude posílat peníze, ale jejich podmínkou je vyplacení na moneybookers.com neb Paypal. Bohužel nedisponuji ani jedním a tak bych se chtěl zeptat na zkušenosti. Peníze bych si poté chtěl poslat na můj běžný účet u banky. Lze to u některé z těch dvou variat bez poplatku? Popř. jaký by byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) Měl bych jeden dotaz ohledně online financí. Jedna zahraniční společnost mi bude posílat peníze, ale jejich podmínkou je vyplacení na moneybookers.com neb Paypal. Bohužel nedisponuji ani jedním a tak bych se chtěl zeptat na zkušenosti. Peníze bych si poté chtěl poslat na můj běžný účet u banky. Lze to u některé z těch dvou variat bez poplatku? Popř. jaký by byl? paypalem platím ebay, podle mě to bude v pohodě... registrace jednoduchá, propojení s účtem taky, při registraci si strhnou z účtu 50 kč, jako nějakou pojistku nebo co, tu vrátí po třech měsících myslím... peníze jdou převést určitě, teď bych kecal ale automaticky myslím ne, musíš si to zadat ty a myslím že bezplatně, ale mají "svůj" kurz, takže převod Eura- CZK bude určitě z tvé strany nevýhodný ale určitě ti to někdo upřesní víc, já sem platbu přijímal snad jen jednou https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/home http://jaknapaypal.cekuj.net/articles.php?article_id=4 Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Přesně tak, těch 50 Kč PayPal vrací hned po ověření účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Přesně tak, těch 50 Kč PayPal vrací hned po ověření účtu. Jako ověření účtu jsem to pochopil, ale o možnosti navrácení ihned jsem nevěděl, dívám se do historie a automaticky mi to bylo vráceno zhruba po roce od založení účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 OK, zkusím to s Paypal Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mam na dotaz na místní leštiče :-D Prosím Vás, jak nejlépe odstraním mikrošrábance na titanovém tahu hodinek? Četl jsem tu v nějakém vlákně tipy ohledně houbičky na nádobí apod. Děkuji za každý názor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Svého času jsem houbičkou na nádobí opečovávál náramek u titanových seawolfů fungovalo to velmi dobře. Chce to akorát při použití houbičky dodržet směr broušení a je to cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 díky za odpověď a drnout to mam hrubou stranou? zůstane povrch stále matny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 díky za odpověď a drnout to mam hrubou stranou? zůstane povrch stále matny? matnej zustane,ale ta struktura bude pochopitelne jina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Hruba strana houbičky, nějak extra netlačím a broušená spona na omegách jako by nikdy nebyla v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 taaaak začnu poctivě šmrdlat a uvidíme...díky, chlapi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 taaaak začnu poctivě šm.dlat a uvidíme...díky, chlapi ;-) Ser na to, aspoň máš důvod koupit si nový hodinky ...........ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 tjn, ale tyhle chci dát trochu do pucu...a půjdou z domu, nejspíš :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Chlapi neznáte někdo šikovnýho opraváře dalekohledů (ideálně Brno/Pragl)? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 tip bych měl. SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Pánové není tady finanční poradce? Jde mi o hypotéky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se