Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Není na fóru někdo kdo řeší nemovitosti v Praze?

Chci koupit byt/dům/pozemek a potřebuju jednak poradit kdy do toho jít (čekat nebo teď), pomoct doladit požadavky aby to dávalo smysl (cena vs lokalita vs další věci) a ideálně třeba vědět kam koukat, nebo i konkrétní tip.

Chci to pro sebe, ne na kšeft, zatím nikam nespěchám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych poradit ohledně návratu domů (Nepomuk, Plzeň) z Mnichova z letiště 18.1. cca 22:30 hod a to vlakem? Dostal jsem od cestovky voucher na bezplatnou dopravu vlakem po Německu. Nějak se zatím nemůžu dopátrat podle jízdních řádů jak by to šlo.

Odkaz ke komentáři

Neorientuje se někdo v kamerách GoPro? Mám 7Black, s kartou Samsung EVO 128GB - podle Gopro kompatibilní, a nejde mi kamera spojit s pc. Když ji připojim k PC tak se ozve zvuk připojení, dole na liště chvilku kameru vidim, v Tento Počítač mi ale nenaběhne a po chvilce zmizí i z lišty. Na displeji svítí USB Connected, a kabel je origo. Zkoušel jsem to i podle webu Gopra ale nepovedlo se, neví někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři

Myslím ze poprvé. Přes čtečku karet to jde v pohodě. Jen když je karta v kameře tak to děla to co jsme psal. Formátoval jsem ji jak v noťasu tak přímo v kameře.

Natáčí to v pohodě, karta šlape. Jen PC kameru rozpozná jen na chvíli, nenabídne ji jako disk, a hned ji zase odpojí.

Odkaz ke komentáři

Ja mám takovou vyfikundaci na notesu (HP) a taky mi to při připojení třeba nový USB flashky nic nenabídne, už jsem žádnou novou dlouho nepřipojoval, ale myslím, že se to zachová podobně jaks psal při připojení tý kamery. Musim vylovit někde v nějaký ikoně toho bezpečnostního softu dole na panelu u hodin (jinak přes start) spuštění jeho okna / nabídky, kde tu flashku povolim. A těď Ti takhle z hlavy neřeknu, jestli to u tý samý flashky musim dělat pokaždý, nebo si ji to už pak pamatuje. Každopádně se to tak chová u všech datovejch zdrojů připojenejch přes USB.

Odkaz ke komentáři

Pak si myslím, že by to opravdu mohl být ovladač pro W10. Zadal jsem do googlu tenhle dotaz a vyskočilo: https://www.google.com/search?q=gopro+hero7+black+driver+windows+10&ei=RBMGXsmCJcHJwQKcrongAg&start=0&sa=N&ved=2ahUKEwjJtIacg9bmAhXBZFAKHRxXAiw4ChDy0wN6BAgMEDA&biw=1920&bih=1069

... zběžně jsem na to kouknul a evidentně má tenhle problém víc majitelů kamery, ale to už si asi zkoušel.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

Poradte mne nekdo. 20/18 nebo i 16mm cernej nebo hodne tmavej docela lesklej, lehce profilovanej, ne placatej racing remen s takovejma tema velkejma dirama, s cernym/ hodne tmavym hnedym prositim. Sit si to nechat nechci protoze ho potrebuju ted a ne az nekdy za mesic nebo za dva. Teda kdyby to nekterej tady borec chtel zacit sit zejtra nebo pozejtri, tak samozrejme beru.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

dej mi delky a zitra nebo pozejtri ti to spichnu, uz jsem dlouho nic neusil, no, spis radeji zitra, kdyby se ti nelibil, at mas jeste cas nejake sehnat ;-)

Tvl, pockej, to ses zas moc rychlej, ja doma nemam zadny meritko. Tak ja ti to zejtra poslu, supr, dik. Case closed.

Odkaz ke komentáři

Dotaz: Moneta má asi nově smlouvu s DAS a nabídli mi za stovku měsíčně pojištění právní ochrany do plnění 500 tis CZK. 

Nemám s těmahle službama vůbec zkušenost, moc věcí s právníkama (zatím) neřeším. 

Máte s DAS zkušenosti? Dobrý nebo špatný? Používáte někdo podobnou službu a jak jste spokojeni? Na co to nejvíc používáte?

Díky předem za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Dotaz: Moneta má asi nově smlouvu s DAS a nabídli mi za stovku měsíčně pojištění právní ochrany do plnění 500 tis CZK. 

Nemám s těmahle službama vůbec zkušenost, moc věcí s právníkama (zatím) neřeším. 

Máte s DAS zkušenosti? Dobrý nebo špatný? Používáte někdo podobnou službu a jak jste spokojeni? Na co to nejvíc používáte?

Díky předem za odpovědi.

Já to měl, byl jsem spokojený. Záleží čeho všechno se ta tvá konkrétní právní ochrana bude týkat, mají různé balíčky. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...