Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 před 34 minutami, Gustaf napsal: Tady moc jasný právě nebylo...postaonline.cz žádný údaje o kartě jsem nevypisoval, tak by to měli být ok, ne... prave, ze postaonline mas jen v nazvu linku, odkazuje to sem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 To už jsem nekoukal...jak se tam objevil platební portál, tak jsem to zavřel.... raději
Lion Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 před 4 hodinami, Micey napsal: Neklikat, to je nejakej podvod.. uz z adresy je to jasny. Mojí to přišlo z adresy: info@cpost.cz, bylo tam logo ČP a tracking na postaonline.cz.... Že má doplatit clo u zásilky xxx... Nikam neklikala, předem sem se podíval na google jestli to je podvod
Prochy68 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 musel by ses podivat do hlavicky emailu abys mel jistotu ze to prislo z cpost.cz, jestli to byl fake tak se to tak jenom tvarilo neco takoveho by melo byt v hlavicce emailu: Received: from smtp01.cpost.cz (smtp01.cpost.cz [193.150.24.228])
Andrew Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 Zakoukal jsem se do kusu nábytku, který se vyrábí a prodává snad jen v US. Balení je cca 0,5*0,5*0,5m, váha odhadem 5-7kg. Cena blbých 200 USD. Prodejce do EU nějak neposílá, či co... dá se to nějak rozumně dostat do Čech, nebo by to bylo moooc drahé? (se clem a DPH počítám). Případně nějaký tip na US PO box?
montemar Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 peprovy sprej? a nebo nejaka alternativa pro mladou holku, co chodi za tmy sama ze sluzby..
Návštěvník Strocek Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 Určitě pepřák. Pepřák je jako obrannej prostředek jeden z nejlepších. Tím nikomu zas tak neublížíš, určitě né jako teleskopem, nožem nebo kvérem a vyřadíš ho nachvíli než zdrhneš/zdrhne nebo se do něj pustíš. Spíš bych volil pepřák ve formě paprsku, kterej je přesnější a je i na delší vzdálenost než klasický sprej.
ggrand Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 Ja bych prave radeji volil neco mezi mlhou a paprskem. Paprsek sice leti dal, ale na pohyblivy cil je to pruser.
Radek124 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Když jsem se před lety zbavoval starého balení, tak klasický sprejík měl v klidném vzduchu "dostřel" jen něco přes 2 metry. To už by holčinu dacan držel pod krkem a nabaštili by se té mňamky oba (nepřímý zásah mi přišel spíš jako "pálivej smrad", co by rozpumpovanou fetku možná ani nezastavil), nemluvě o tom že v malé bombičce bývá náplně tak na 10-15 sekund => ve stresu žádný druhý pokus a proto z chemie rozhodně "paprsek". Elektriku ani nezmiňuju, to už je vyloženě kontaktní a ne úplně "kabelková" záležitost, které se jak na sviňu zrovna vybije baterka. Alternativně bych sázel spíš na vodítko a na něm (slečně rozměrově přiměřené) vycvičené psisko, coby systém včasného varování, hlasitý alarm a potenciální zdroj infekčních kousanců v jednom (i bez ggrandova obojku). Upraveno 30. října 2020 uživatelem Radek124
Lynx12 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 (upraveno) Mám mezi EDC tohle, zkouška potvrdila "dostřel", možná i víc .... solidní pojistka, takže vhodné do kapsy, kde to koneckonců nosím.... Upraveno 30. října 2020 uživatelem Lynx12
Návštěvník Strocek Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 https://www.euro-security.info/cs/peprove-spreje/peprove-spreje.html Já mám peper Jet. Já osobně bych volil ten paprsek, právě z důvodu větší vzdálenosti, kdy na blízko už může bejt pozdě, ale je to na individuálním posouzení. Nejsou to zas takový položky, takže bych jich klidně pár na koupil a zastříkal bych si a přesvědčil co kterej umí a aby i slečna viděla, že se nemá ničeho bát to použít, že to nekouše.
Oliver333 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Odesláno 30. října 2020 ač nejsem odborník tak dle mého názoru je paprskem ve stresu ( a že ten stres je kurva velkej) velmi těžké zasáhnout cíl a to konkrétně obličej. Myslím, že jen ve velmi málo případech bude mít někdo možnost bránit se na větší vzdálenost než 1-2 metry.
Thomas Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Potřeboval bych pomoc. Zůstalo mi cca 70 litrů kvasu.. (švestka) Nepálí někdo, že bych se přidal? Nejlépe někde od Plzně po Prahu...Díky
Marfael Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Vsadil jsem se s zenou, ze to vycistim, pry to nejde:-). V sazce je hodne:-). Neslo by to nahodou Cape Codem na hodinky? Nebo mate jiny tip? Diky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 A není náhodou už poskozene to samotné chromování?Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
Návštěvník Strocek Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Vzal bych to silichromem, to je tutáč.
Jerryl Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Odesláno 31. října 2020 Když je v sázce tolik, tak kup novou baterii, žena to nepozná a budeš King
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se