Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 34 minutami, Gustaf napsal:

Tady moc jasný právě nebylo...postaonline.cz žádný údaje o kartě jsem nevypisoval, tak by to měli být ok, ne...

prave, ze postaonline mas jen v nazvu linku, odkazuje to sem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 4 hodinami, Micey napsal:

Neklikat, to je nejakej podvod.. uz z adresy je to jasny.

Mojí to přišlo z adresy: info@cpost.cz, bylo tam logo ČP a tracking na postaonline.cz.... Že má doplatit clo u zásilky xxx... Nikam neklikala, předem sem se podíval na google jestli to je podvod

Odesláno

musel by ses podivat do hlavicky emailu abys mel jistotu ze to prislo z cpost.cz, jestli to byl fake tak se to tak jenom tvarilo

neco takoveho by melo byt v hlavicce emailu:

Received: from smtp01.cpost.cz (smtp01.cpost.cz [193.150.24.228])
Odesláno

Zakoukal jsem se do kusu nábytku, který se vyrábí a prodává snad jen v US. Balení je cca 0,5*0,5*0,5m, váha odhadem 5-7kg. Cena blbých 200 USD.

Prodejce do EU nějak neposílá, či co... dá se to nějak rozumně dostat do Čech, nebo by to bylo moooc drahé? (se clem a DPH počítám).

Případně nějaký tip na US PO box?

Návštěvník Strocek
Odesláno

Určitě pepřák. Pepřák je jako obrannej prostředek jeden z nejlepších. Tím nikomu zas tak neublížíš, určitě né jako teleskopem, nožem nebo kvérem a vyřadíš ho nachvíli než zdrhneš/zdrhne nebo se do něj pustíš. Spíš bych volil pepřák ve formě paprsku, kterej je přesnější a je i na delší vzdálenost než klasický sprej.  

Odesláno (upraveno)

Když jsem se před lety zbavoval starého balení, tak klasický sprejík měl v klidném vzduchu "dostřel" jen něco přes 2 metry. To už by holčinu dacan držel pod krkem a nabaštili by se té mňamky oba (nepřímý zásah mi přišel spíš jako "pálivej smrad", co by rozpumpovanou fetku možná ani nezastavil), nemluvě o tom že v malé bombičce bývá náplně tak na 10-15 sekund => ve stresu žádný druhý pokus a proto z chemie rozhodně "paprsek". Elektriku ani nezmiňuju, to už je vyloženě kontaktní a ne úplně "kabelková" záležitost, které se jak na sviňu zrovna vybije baterka. Alternativně bych sázel spíš na vodítko a na něm (slečně rozměrově přiměřené) vycvičené psisko, coby systém včasného varování, hlasitý alarm a potenciální zdroj infekčních kousanců v jednom (i bez ggrandova obojku).

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno (upraveno)

Mám mezi EDC tohle, zkouška potvrdila "dostřel", možná i víc .... solidní pojistka, takže vhodné do kapsy, kde to koneckonců nosím....

Upraveno uživatelem Lynx12
Návštěvník Strocek
Odesláno

https://www.euro-security.info/cs/peprove-spreje/peprove-spreje.html

Já mám peper Jet. Já osobně bych volil ten paprsek, právě z důvodu větší vzdálenosti, kdy na blízko už může bejt pozdě, ale je to na individuálním posouzení. Nejsou to zas takový položky, takže bych jich klidně pár na koupil a zastříkal bych si a přesvědčil co kterej umí a aby i slečna viděla, že se nemá ničeho bát to použít, že to nekouše.   

Odesláno

ač nejsem odborník tak dle mého názoru je paprskem ve stresu ( a že ten stres je kurva velkej) velmi těžké zasáhnout cíl a to konkrétně obličej. Myslím, že jen ve velmi málo případech bude mít někdo možnost bránit se na větší vzdálenost než 1-2 metry.

Odesláno

Potřeboval bych pomoc. Zůstalo mi cca 70 litrů kvasu.. (švestka) Nepálí někdo, že bych se přidal? Nejlépe někde od Plzně po Prahu...Díky

Odesláno

A není náhodou už poskozene to samotné chromování?

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...