Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Chlapi, nevíte, kde bych mohl koupit takový ten bazmek, co je přichycen na rámu plastového okna a zacvakává se do něho řetízek od žaluzií po jejich vytažení? Je to z dost měkkého plastu a u dvou oken nám z toho ten řetízek už vyklouzává

post-437-0-09050800-1432985471_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Za tejden fičíme do Bulharska a i když je to 5* hotel, minule jsem dostal sračku, že jsem se skoro neudržel na nohách. Tak bych rád nasákl nějaké tipy, čím to případně rychle vykurýrovat, kdyby náhodou zase udeřilo. Většinou mi vždycky pomohl Endiaron ale tenkrát ani ťuk. Tak kdyby mi mohl poradit někdo problému znalý...?

Odkaz ke komentáři

Záleží na původu průjmu. Endiaron je na bakteriální. Doporučil bych ti Imodium nebo levnější alternativu Lopacut. Pokud jsi to dostal z tamních pochutin, mohlo by pomoci živočišné uhlí. Zkus se vyhnout místní kuchyni a konzumovat jen balené potraviny. Taky bacha na led v kokteilech, zmrliznu, ovoce a obecně jídlo z ulice. Jako prevenci začni užívat probiotika na posílení střevní mikroflóry.

Taky není od věci si před jídlem dezinfikovat ruce (v lékárnách mají malé lahvičky s gelovou desinfekcí) a mít s sebou láhev něčeho ostřejšího na desinfekci GIT.

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Vyhnout se kuchyni nepude, je to all inclusiv, tak si to musím aspoň trochu odjíst. Led a zmrzlinu nejím, ale myslím, že to bylo z nealko nápojů sice zvučných značek, které se ale míchají v dávkovačích z nějakých základů a místní vody. A taky voda na kafe a čaj - je to všecko z automatů a čítám, že má tak max kolem 60°.

Nějaké to probiotikum bys poradil? Jinak uhlí jsem chroustal pilně a taky nepomohlo.

Odkaz ke komentáři

Nejlepší zkušenosti mám s Biopronem a Pearls. Jelikož jsem na cestách poslední dobou celkem pravidelně, tak je po doužívání vždy střídám.

http://tiplekarna.cz/biopron-forte-tob-30--10-zdarma~z2562792.html

http://tiplekarna.cz/pearls-acidophilus-cps-30~z7639489028804.html

Odkaz ke komentáři

Nejhorsi sračka je grandhotel Primorsko! 5*****! Tam se neposeres. Nez dojdes v jidelne k rautovymu stolu, tak ti vse sezerou rusove!

Kdyz je kava v automatu, nejsou hrnecky a naopak. Kdyz je zradlo , nejsou talire! A tak maj bulhari all houno inclusive:)

Odkaz ke komentáři

Za tejden fičíme do Bulharska a i když je to 5* hotel, minule jsem dostal sračku, že jsem se skoro neudržel na nohách. Tak bych rád nasákl nějaké tipy, čím to případně rychle vykurýrovat, kdyby náhodou zase udeřilo. Většinou mi vždycky pomohl Endiaron ale tenkrát ani ťuk. Tak kdyby mi mohl poradit někdo problému znalý...?

Já používám Ercefuryl, ale je to na předpis, takže to musíš vysomrat u doktora.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Nějaké to probiotikum bys poradil?

Já mám dobrou zkušenost s Lacidofilem. Stejně tak si jej pochvaluje i jedna známá a navíc dopadl dobře i v testu Černých ovcí, ve kterém většina probiotik skončila dost tristně pokud jde o rozdíl mezi deklarovaným a zjištěným množstvím mikroorganismů. Však se také jako jeden z mála skladuje v lékárnách v chladničce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...