siwi Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Chlapi, nevíte, kde bych mohl koupit takový ten bazmek, co je přichycen na rámu plastového okna a zacvakává se do něho řetízek od žaluzií po jejich vytažení? Je to z dost měkkého plastu a u dvou oken nám z toho ten řetízek už vyklouzává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 stačí si jen vybrat https://www.google.cz/search?q=zaluzie+drzak&espv=2&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EKRpVY-WK8yvswHpwoO4Bg&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgrc=_ třeba tenhle http://eshop.zaluzieroletysite.cz/subdom/eshop/nahradni-dily-c-78/drzak-retizku-zaluzie-aretace-retizku-krytka-p-1233.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Díky, poohlednu se po tom správném kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Pomožte, prosím. Jak je to správně? Nebo je to jedno? Zadejte své místo bydliště Zadejte místo svého bydliště Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Myslel bych si že je to jedno, ale víc správně je natuty to druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Správně je "Zadejte místo vašeho bydliště" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Kamarat nadobudol tento prsten a chcel ho predat za cenu zlomkoveho zlata. Nastastie (?) som ho zastavil a zobral som si ho na starost. Neviete mi poradit ci ma zmysel patrat po vyzname ornamentu, popripade ako hodnotite jeho uroven. Dakujem za kazdu radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Stefan M: klidně to prodej za cenu zlomkového zlata, tohle nemá žádnou hodnotu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Náhodou je to zábavná legrácka, můžeš v tom nosit jedlou sódu jako Hogo Fogo v Limonádovým Joeovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Za tejden fičíme do Bulharska a i když je to 5* hotel, minule jsem dostal sračku, že jsem se skoro neudržel na nohách. Tak bych rád nasákl nějaké tipy, čím to případně rychle vykurýrovat, kdyby náhodou zase udeřilo. Většinou mi vždycky pomohl Endiaron ale tenkrát ani ťuk. Tak kdyby mi mohl poradit někdo problému znalý...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 (upraveno) Záleží na původu průjmu. Endiaron je na bakteriální. Doporučil bych ti Imodium nebo levnější alternativu Lopacut. Pokud jsi to dostal z tamních pochutin, mohlo by pomoci živočišné uhlí. Zkus se vyhnout místní kuchyni a konzumovat jen balené potraviny. Taky bacha na led v kokteilech, zmrliznu, ovoce a obecně jídlo z ulice. Jako prevenci začni užívat probiotika na posílení střevní mikroflóry. Taky není od věci si před jídlem dezinfikovat ruce (v lékárnách mají malé lahvičky s gelovou desinfekcí) a mít s sebou láhev něčeho ostřejšího na desinfekci GIT. Upraveno 24. června 2015 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Vyhnout se kuchyni nepude, je to all inclusiv, tak si to musím aspoň trochu odjíst. Led a zmrzlinu nejím, ale myslím, že to bylo z nealko nápojů sice zvučných značek, které se ale míchají v dávkovačích z nějakých základů a místní vody. A taky voda na kafe a čaj - je to všecko z automatů a čítám, že má tak max kolem 60°.Nějaké to probiotikum bys poradil? Jinak uhlí jsem chroustal pilně a taky nepomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Nejlepší zkušenosti mám s Biopronem a Pearls. Jelikož jsem na cestách poslední dobou celkem pravidelně, tak je po doužívání vždy střídám. http://tiplekarna.cz/biopron-forte-tob-30--10-zdarma~z2562792.htmlhttp://tiplekarna.cz/pearls-acidophilus-cps-30~z7639489028804.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Srajda je spíš z dehydratace a jiný jídelníček tomu jen pomůže. V Egyptě jsem dostal radu, že za to může úpal, takže hodně pít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Nejhorsi sračka je grandhotel Primorsko! 5*****! Tam se neposeres. Nez dojdes v jidelne k rautovymu stolu, tak ti vse sezerou rusove!Kdyz je kava v automatu, nejsou hrnecky a naopak. Kdyz je zradlo , nejsou talire! A tak maj bulhari all houno inclusive:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Za tejden fičíme do Bulharska a i když je to 5* hotel, minule jsem dostal sračku, že jsem se skoro neudržel na nohách. Tak bych rád nasákl nějaké tipy, čím to případně rychle vykurýrovat, kdyby náhodou zase udeřilo. Většinou mi vždycky pomohl Endiaron ale tenkrát ani ťuk. Tak kdyby mi mohl poradit někdo problému znalý...?Já používám Ercefuryl, ale je to na předpis, takže to musíš vysomrat u doktora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Nějaké to probiotikum bys poradil? Já mám dobrou zkušenost s Lacidofilem. Stejně tak si jej pochvaluje i jedna známá a navíc dopadl dobře i v testu Černých ovcí, ve kterém většina probiotik skončila dost tristně pokud jde o rozdíl mezi deklarovaným a zjištěným množstvím mikroorganismů. Však se také jako jeden z mála skladuje v lékárnách v chladničce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Dcéra moje rodná (takto zdravotní sestra) mě zase straší, že když na ty doplňky a laktobaciluse nejsem zvyklej, anžto místo jogurtů holduju spíš klobásám, tak se poseru už z těch laktobacilů v těch tabletách...tak teď nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Já používám Ercefuryl, ale je to na předpis, takže to musíš vysomrat u doktora.Není nic lepšího než Ercefuryl. Probiotika sou fajn ale ty si Vem až budeš ok. Kdo jede do Egypta tak tam v každé lékárně Antinal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se