VS Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Nevíte někdo, čím se dá rozpustit lepidlo z tavné pistole? Aktivně jsem chtěl pomoct manželce s nějakýma ptákovinama do práce a pokydal jsem si vlněnej koberec. Blbec.horkovzdušná pistole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Nojo, ale na koberci? To se to rozmatle do těch chlupů ještě víc. Nehledě na to, že bych měl strach, že ho spálím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Tak na tohle zbývá jen jediné řešení - ostré nůžky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 To mám schované jako krajní řešení, pořád doufám v nějaké rozpustidlo. Asi si nakydám kus na nějakej ručník a začnu zkoušet všechno, co doma najdu, ředidlem počínaje a babiččinou griotkou konče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Já osobně bych to řešil stejně, jako když jsem to odstraňoval z kalhot. Savý papír - horkovzdušná pistole - po malých dávkách a asi po 10 minutách to bylo celkem ucházející. Zbytek dořešila pračka a není tam nic vidět...U koberce bych asi horkým vzduchem odstranil co půjde a zbytek pak vzal nějakých saponátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 No... já ti nevim...já to teda opatrně zkusim, na něčem. Přece jen ta horkovzduška má nějakých 600°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Potrebujem ist vo stvrtok trasu Breclava-Praha (piatok spat). Preferujem vlak, ake mam moznosti? Jazdia tu trasu sukromni prepravcovia? Videl som ten "vtip" s trasou Praha-Bratislava, tak sa radsej pytam. Dik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 No... já ti nevim...já to teda opatrně zkusim, na něčem. Přece jen ta horkovzduška má nějakých 600°CTak to jsem měl asi nejakou jinou. Na I. stupni jsem udržel pod proudem vzduchu ruku, na II. a III. už ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Fyzika a já fakt nejsme kamarády, prosím věděl by někdo zda tlak vzduchu klesne nebo stoupne s rostouci vlhkosti vzduchu? Podle mého vyšší vlhkost = vyšší tlak, za předpokladu že vše ostatní zůstane stejně a měnit (zvyšovat) se bude jen vlhkost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Ahoj, přes měsíc jsem tu nebyl a už tu není ani dříve aktivní maxigabrielg. Může mi někdo prozradit důvod? Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Díky. Já se bál, aby to nebylo něco zdravotního, třeba.Když nejde o život, pak jde o tamto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Díky. Já se bál, aby to nebylo něco zdravotního, třeba.Když nejde o život, pak jde o tamto :-)celý je to blbost........... myslím ten ban Upraveno 31. října 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Nafurt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Zkus si to najít, nebo si to vyreste pres SZ prosim. Uz je tu o tom dost a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Aha, takže je to tajný, to je super. Max je disident. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Jéžiš jaký tajný? Veřejnější už to bejt nemůže, kdo chce, může si dohledat celou storku od A do Z. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Vy jste tady všichni chytrý........když víte "celou storku od A do Z", resp. asi to předmětné vlákno. Když nebudu prolézat všechna vlákna, tak co asi tak dát do vyhledávače? Maxigabrielg? Ban? Banán? Kombinace slov? Najde to velký prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Edit: Ále radši nic, jdu dělat něco užitečnýho. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 co mě nastvalo...tam hledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se