Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 10. 2015 v 9:46, Klotzman napsal:

Nevíte někdo, čím se dá rozpustit lepidlo z tavné pistole? Aktivně jsem chtěl pomoct manželce s nějakýma ptákovinama do práce a pokydal jsem si vlněnej koberec. Blbec.

horkovzdušná pistole

Odesláno

To mám schované jako krajní řešení, pořád doufám v nějaké rozpustidlo. Asi si nakydám kus na nějakej ručník a začnu zkoušet všechno, co doma najdu, ředidlem počínaje a babiččinou griotkou konče.

Odesláno

Já osobně bych to řešil stejně, jako když jsem to odstraňoval z kalhot. Savý papír - horkovzdušná pistole - po malých dávkách a asi po 10 minutách to bylo celkem ucházející. Zbytek dořešila pračka a není tam nic vidět...

U koberce bych asi horkým vzduchem odstranil co půjde a zbytek pak vzal nějakých saponátem.

Odesláno

Potrebujem ist vo stvrtok trasu Breclava-Praha (piatok spat). Preferujem vlak, ake mam moznosti? Jazdia tu trasu sukromni prepravcovia? Videl som ten "vtip" s trasou Praha-Bratislava, tak sa radsej pytam.

Dik:)

Odesláno
  V 26. 10. 2015 v 14:40, Klotzman napsal:

No... já ti nevim...já to teda opatrně zkusim, na něčem. Přece jen ta horkovzduška má nějakých 600°C

Tak to jsem měl asi nejakou jinou. Na I. stupni jsem udržel pod proudem vzduchu ruku, na II. a III. už ne ;)

Odesláno

Fyzika a já fakt nejsme kamarády, prosím věděl by někdo zda tlak vzduchu klesne nebo stoupne s rostouci vlhkosti vzduchu?

Podle mého vyšší vlhkost = vyšší tlak, za předpokladu že vše ostatní zůstane stejně a měnit (zvyšovat) se bude jen vlhkost?

Odesláno

Ahoj,

přes měsíc jsem tu nebyl a už tu není ani dříve aktivní maxigabrielg. Může mi někdo prozradit důvod?

Díky J.

Odesláno (upraveno)
  V 31. 10. 2015 v 15:17, Jivl napsal:

Díky. Já se bál, aby to nebylo něco zdravotního, třeba.

Když nejde o život, pak jde o tamto :-)

celý je to blbost...........

myslím ten ban

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Vy jste tady všichni chytrý........když víte "celou storku od A do Z", resp. asi to předmětné vlákno. Když nebudu prolézat všechna vlákna, tak co asi tak dát do vyhledávače? Maxigabrielg? Ban? Banán? Kombinace slov? Najde to velký prd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...