geometr Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Ale teď už se s Tebou mužem trošku hádat, že jo? A nic se nám nestane...
Xenomorfus Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 V 12. 12. 2016 v 16:30, filo-boxer napsal: Nestane. Jasne! Vzdejte se! Nic se vam nestane!
Frostie Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 V 12. 12. 2016 v 16:26, filo-boxer napsal: Byl.Vím, že mne miluješ, ale řekni, kam jsi schofal toho Fucika, nic se ti nestane...
Hasič Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 V 12. 12. 2016 v 16:30, filo-boxer napsal: Nestane. Byls pěknej .......! Doufám, že jsi šel do sebe'
adamo Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Vyzná se tady někdo v dalekohledech / teleskopech? Mělo by to složit jak pro sledování noční oblohy, tak třeba sledování prolétávajících letadel. Vůbec netuším po čem je třeba koukat...
African Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 V 13. 12. 2016 v 11:13, adamo napsal: Vyzná se tady někdo v dalekohledech / teleskopech? Mělo by to složit jak pro sledování noční oblohy, tak třeba sledování prolétávajících letadel. Vůbec netuším po čem je třeba koukat...Co tak pamatuji, Josef01 se o dalekohledy hodně zajímal.... Haló Josef, jsi tu někde? :-) Je tady někde vlákno dalekohledy, poptej to tam, tady to zapadne.
M3maniac Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Chlapi je tu někdo z oboru zámečnícká, svařování ? Nechal jsem si udělat tři regály 970 x 600 x 3000 a cena mě trošku zaskočila, o to víc , že mi to dělal někdo.... pro koho jsem x krát něco udělal. Na kolik vidíte odhadem cenu toho co je na fotkách? Dík za názor.
SCIFI Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 (upraveno) Před dvaceti lety bych ti to nacenil tak na 14k. Dnes nevím. Sem zvedavej na cenu. Jestli jsem u toho neměl zůstat Upraveno 13. prosince 2016 uživatelem SCIFI
M3maniac Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Takže po dvaceti letech a vývoji cen by to asi mělo být 50k? matroš stál 5800 Kč. Mě sere že je to švagr a že když jsem mu sehnal auto ve kterem 5 let jezdil tak ještě 10ku vydělal při prodeji..... To stejne u druheho auta...
SCIFI Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tak je to práce na půl dne nebo jeden den i s montáží takže asi tak. Kdyby si to nechal dělat nejakyho advokáta co bere 2.5k na hodinu tak je to levnější Asi se vrátím k řemeslu jestli jsi dal pade
Xenomorfus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 M3maniac: kdybys rekl, tak Ti to zrobim za stangli salamu ( matros bys teda calnul).
mondeo2 Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Jóó rodina chce svý................
M3maniac Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Nene, pade jsem nedal ale podle toho co jsi napsal to tak vyznělo.....já tu mám v kolonce výroba, montáž 12.000 ( celkem mě to stálo 18.500 ) a jestli to udělal za den tak je to fajn, já bych řekl, že den výroba a druhej den montáž. Mě spíš překvapilo, že jsem podle mě zaplatil jak kdokoliv z ulice a já mu nikdy nedal nic jak někomu z ulice..... a to jsem si ještě jel pro hmoždinky na chemii, které neměl. A hlavně Praha a dolní horní je zas něco jiného v cenové tvorbě.... skoro to samé ( 80% materiálu ) mám v technické od cizího za 6k ( natíral jsem a montoval sám )
M3maniac Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 V 14. 12. 2016 v 10:11, Xenomorfus napsal: M3maniac: kdybys rekl, tak Ti to zrobim za stangli salamu ( matros bys teda calnul).Díky chlape, toho si cením a máš u mě pivo, protože klobouk dolů
Klotzman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Od rodiny nic nechtít - nesmíš říct, že je to drahý, nemůžeš si stěžovat, že je to udělaný blbě, nemůžeš bazírovat na termínech, detailech...a stajně tě nakonec pomluví.A taky rodině nic nedělat - řeknou, že to bylo drahý, budou frflat, že je to udělaný blbě a ještě si budou vymejšlet, že to máš dělat ve středu večer a v neděli ráno - a nakonec tě pomluví.Tak to je
Klotzman Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 V 13. 12. 2016 v 11:13, adamo napsal: Vyzná se tady někdo v dalekohledech / teleskopech? Mělo by to složit jak pro sledování noční oblohy, tak třeba sledování prolétávajících letadel. Vůbec netuším po čem je třeba koukat...Těžko slučitelné požadavky a ještě jen vágní zadání - co to je sledování noční oblohy? Kontrola měsíce, jestli je tam kde má být nebo očumování mlhovin nebo lov komet?Obecně na noc potřebuješ co největší světelnost a s tím ti roste cena, na mlhoviny a planety taky pořádný zvětšení. To následně zase bude překážet u denního pozorování, nehledě na to, že to bez převracecího hranolu budeš mít vzhůru nohama. A navíc koukat na letadla jedním vokem je vopruz a stopro tě to nebude bavit. Jediný, co se jakž takž s odřenejma ušmama dá takhle použít by byl nějaký katadioptr - Schmidt-Cassegrain nebo Maksutov, tím se dá i přes den koukat, ale ze stativu, takže s těma létadlama nevim nevim.Kup si na oblohu nějaký newton na dobsonově montáži a na letadla kvalitní triedr, kterej udržíš v ruce.Nebo jestli máš hodně peněz tak třeba nějaký VELKÝ bino, Vixen nebo Kowa... to se dá tak trochu použít i na to nebe.Kdybys chtěl, můžeš mi napsat sz.
eskimak Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 M3maniac: podla mna si zaplatil normalnu/adekvatnu/trhovu cenu. Takze ak to beries ako biznis, nenatiahol ta, ale s informaciami co si pisal neskor to uz tak pekne nevyzera... asi mu nabuduce opat pomozes zohnat pekne lacne auto, ze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se