Micey Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Jo ještě něco mám, myslel jsem teda, že je to normální, ale přítelkyně pohled mě přesvědčil, že moc neni. Strašně mě štve, když někdo ve filmu nechá otevřený dveře, taková ta klasika, vstup z venku do místnosti a neni vidět, jak zavírá vchodový dveře. Včera jsem si tohle opět ověřil u Simpsonů, blbej Homer. Až jsem to musel vypnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Jo ještě něco mám, myslel jsem teda, že je to normální, ale přítelkyně pohled mě přesvědčil, že moc neni. Strašně mě štve, když někdo ve filmu nechá otevřený dveře, taková ta klasika, vstup z venku do místnosti a neni vidět, jak zavírá vchodový dveře. Včera jsem si tohle opět ověřil u Simpsonů, blbej Homer. Až jsem to musel vypnout. Brano, zavira samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Na chodníku nevědomky šlapu jen na dlaždice jedné barvy, zamknutí auta kontroluji většinou 2x až 3x, občas mě to dokonce vypudí ven z baráku a ještě ošmatám kliky, když v autě něco vrže či ťuká tak nejsem schopen řídit, nedokážu jezdit se špinavým autem (nedejbože se škrábnutým) - když to sesumíruju, asi mám nějakou řidičskou poruchu...A ač se považuji za odvážného člověka, dokážu sám sebe k smrti vyděsit svou představivostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 když to tak čtu tak si říkám že jsem ještě asi normální. já jen rovnám obrazy a zrcadla když jsou křivý a taky mi vadí designový nedokonalosti, např včera jsme byli opět v rest parkhotel popovičky a je to tam opravdu vymazlený ale nedali na kování od oken krytky a je to hnus a taky tam mají hrbolatý a křivý zdi a taky mají schody na galerii z jinýho dřeva jak boxy a ještě pár drobností a tady si docela potrpím na fonty a když někde mají opravdu blbym fontem jídelák tak jdu jinam. hmm asi zas tak normální nejsem a to jsem toho ještě dost zatajil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Na chodníku nevědomky šlapu jen na dlaždice jedné barvy, zamknutí auta kontroluji většinou 2x až 3x, občas mě to dokonce vypudí ven z baráku a ještě ošmatám kliky, když v autě něco vrže či ťuká tak nejsem schopen řídit, nedokážu jezdit se špinavým autem (nedejbože se škrábnutým) - když to sesumíruju, asi mám nějakou řidičskou poruchu...A ač se považuji za odvážného člověka, dokážu sám sebe k smrti vyděsit svou představivostí. Doufám že neparkuješ venku na ulici svůj vůz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čumil Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Tak mě napadá jestli tady máme pány doktory přes hlavu tak se úžasně baví Část věcí sem přečetl manželce abych jí dokázal že vracet se k autu jestli je zamknuté je zcela normální a v podstatě maličkostTeď mudruje co vše bych sem mohl napsat .....ach jooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Mám šílenou fóbii z pavouků - malý, velký, to je jedno. Jakmile nějakýho vidim, můj křik připomíná pištění 13 leté fanynky Justina Biebra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 (upraveno) Potřebuju dobře vidět: Mám rád silné žárovky doma do lustrů i lampiček, musím mít pořád perfektně vyleštěné brýle, sklo u auta, monitor na compu, mikrovláknem si párkrát za den vyčistím i sklíčko na hodinkách a display na mobilu, vždycky mám u sebe baterku s náhradním článkem. Necítím se ve stresu, když tomu takhle pokaždé není, ale když tomu tak, je, cítím se líp. A myslím, že znám příčinu. Vlastně byly dvě: Jako malé dítě mě jednou s několika dospělými na konci skupiny zapomněla průvodkyně v Javoříčské jeskyni, myslela si, že v tom úseku, kde jsme byli, už nikdo není, a zhasla nám tam. Byla to poslední prohlídka v pátek před víkendem, kdy mělo být zavřeno. Byla s námi ještě jedna malá holka a zachránil nás její vřískot, volání dospělých prý nikdo neslyšel.A ve 13 jsem měl nehodu, po které jsem skoro dva dny neviděl... Edit:Monty123 mi připomněl tu peřinu - taky musím mít uši pod ní, a musím mít krytý i krk Adamo - tkaničky do bot: Přesně! Nesnáším speciálně v zimě, když z podrážek odtaje sníh a tkaničky pak leží v té kaluži. Naopak třeba v autě mě baví sledovat, jak ubývá benzínu, a počítat, jak daleko na to ještě dojedu a za jak dlouho... kdy se mi rozsvítí rezerva, si už dokážu spočítat docela přesně, a občas ji nechám rozsvítit jenom proto, abych si ověřil a udělal radost, že jsem to fakt spočítal správně Upraveno 15. října 2012 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Naopak třeba v autě mě baví sledovat, jak ubývá benzínu.... to mě teda fakt nebaví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diable Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Kromě fobie, že sibiř má víc kukaček než já... Kdykoliv jedu vlakem, musím si koupit na cestu dva chlebíčky (šunka a vajíčko), dvě špičky a zelený ledový čaj. Na pískací dres (jsem sudí) mám roztrhanou igelitku s egyptským motivem, dvanáct let starou a dokud neseženu stejnou (což asi už ne), budu ji nosit. Mince na losování je stále stejná už 25 let a jestli ji ztratím, tak asi budu muset skončit. Jednou jsem zapomněl náušnici a po..ral zápas, od té doby, když zapomenu, kupuji na nádraží. S pískáním obecně mám spjato těch obsesí víc. Nebojím se hadů, ale bojím se slepic. Při pokeru napřed rozdělit chipy podle hodnot, po pauze všechny chipy na sobě, po další pauze podle hodnot a po desítkách. Před spaním dva loky čisté vody, pokud jsem předtím pil alko, tak tři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 to mě teda fakt nebaví! No mě to baví, když to neubývá moc rychle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Jo ještě něco mám, myslel jsem teda, že je to normální, ale přítelkyně pohled mě přesvědčil, že moc neni. Strašně mě štve, když někdo ve filmu nechá otevřený dveře, taková ta klasika, vstup z venku do místnosti a neni vidět, jak zavírá vchodový dveře. Včera jsem si tohle opět ověřil u Simpsonů, blbej Homer. Až jsem to musel vypnout. Tak jsem vlákno přečetl už tolikrát, že mi přesně toto začalo taky vadit. Já to teda nevypnul, ale celou dobu scény jsem měl nutkání vstát a jít někam zavřít dveře... Hrozný... Jinak klasika - bankovky v peněžence ksichtem dopředu a podle hodnoty, knoflíky od peřiny u noh, dost často si v hlavě počítám čas, například jak dlouho jedu výtahem nebo na něj čekám, prostě asi nic extrémního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 (upraveno) V poslední době se u mě rozvinula neskutečná averze k emotikonu - spiklenecké mrknutí Čím víc ho někdo používá, tím víc ho nenávidím. Upraveno 12. července 2013 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Klepu a kartáčuju koberečky v autě pokaždé, když někoho svezu hned poté, co ho vyložím. Hlavně autem jezdim, což by se vůbec nemělo, protože se tím hrozně ničí :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Tak tohle mám přesně naopak, vždyť se když se odvíjí po zdi, tak se mnohem líp trhá.S tím chlebem to mám ale taky - to se cítím ošizenej.Ještě mě dřív štvala zubní pasta, ale dneska, jak jsou v plastovejch tubách, ne plechovejch, je to už jedno. Dále mě hoodně štve na někoho čekat a sám mám stres když jdu pozdě. Hodně mě taky štvou všelijaký zákazy a omezení, např. neustále se množící různé zákazy vjezdu, parkování jen pro místní, třicítky. Sem tam nějakou značku sundám nebo se pohádám se starostou proč že to tam je. Fóbii mám z muchomůrek. Když nějakou najdu, skoro sebou cuknu. Houby ale sbírám rád, takže se mi to stává celkem často. V minulím životě jsem se asi otrávil a umřel na to :-)Hady, vosy a sršeně taky nemusím, ale to je spíš praktické. Nidko asi nevyhledává štípanec, navíc mám na ně alergii, takže... Jestli se chcete pochlubit, co vás rozrušuje a činí nesvými, můžete zde.Pro ty, co neví o co se jedná, tak Můj přítel Monk je zářným příkladem.Já osobně nesnesu na záchodě hajzlpapír odvíjející se po zdi, vždycky tu roličku musím otočit a pak když mi žena namaže chleba na tu stranu s menší plochou. To fakt nesnáším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Ještě jsem to porčetl celý a přidávám se k těm, co chtělí mít deku knoflíkama dolů. Je to ale logický, knoflíky orientují deku a proč si dát ke ksichtu to, do čeho jsem měl třeba včera zachumlaný moje smradlavý haksny. Takže to za fóbii neberu. Taky se vrací zkontrolovat zamknutý auto, byt nebo jestli jsem nenechal něco zapnutýho.Před odjezdem na dovču vypínám centrálně vodu a všechny el. spotřebiče mimo lednice ze zásuvek (aby to náhodou nezkratovalo a nechtylo).Nesnáším a přítelkyni vytýkám, když nechá při odchu rychlovarnou konvici na podstavci (poté co takhle známým vyhořela kuchyně). Na úklid a perfektní stav čehokoliv, od hodinek až po auto jsem rezignoval s tím, že "dokonalost je jen u Boha" a všechny věci jsou více méně nedokonalé, a mám klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Poslední dobou jsem se přistihl, že mě hrozně se.rou takový ty hnědý značky kolem silnice, na kterejch jsou různý pamětihodnosti. Jakože jedete po okrsce někde v západních Čechách, všude akorát pole a zajíci, a najednou prásk ho, cedule "Hrad Křivoklát". A nic. Žádný kilometry, žádnej směr, jenom blbej obrys hradu. Nejednou jsem se o tom pohádal se ženou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Jo, jo, někdy jsou dost podivně umístěný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 Neustále musím něco přepočítávat - spotřebu auta ( na setiny litru ), cestu na chatu, procházku se psem. Když něco nepočítám, nebo nestopuju, jsem celej nesvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2013 tak já jsem celkem v pohodě, jenom 1. nesnáším chodit na velkou mimo domov(mimo dovolené, kde musíme mít vlastní koupelnu) a chodím přesně ráno, okamžitě potom co vstanu a pak musím použít bidet nebo sprchu - nepamatuju se, kdy jsem s.al někde jinde2. ponožky si zásadně oblíkám na jedný vybraný židli v jídelně3. jakmile sednu do auta, zamykám se vevnitř4. nesnáším davy, nechodím tam, kde by mne šacovali(koncerty), nesnesu pomyšlení, že bych u sebe neměl mobil,peníze,nůž,aspoň malou pistoli5. zadržuju dech mezi odbočovacíma šipkama a spoustu dalších Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se