StefanM Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Cely vecer sumienku od Huberta. Sedmicku som toho este nevypil, nebude ma po tom boliet brucho?
NIGHTinGALE Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 Včera jsem si na letiště, abych ukrátil čekání a zapil nasrání ze zpoždění letu, koupil Talisker Dark Storm a hned je mi lépe. Je úžasná, asi ji budu střídat se svým oblíbeným Laphroaigem.
Gustaf Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 dnes hodně kousků tohoto.....a mezistanice francouzskej koňáček....
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 vodku, Afričan mě donutil,.........................ne kecám měl jsem jen chuť.
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2013 Ne není, ale jak napsal, že prohrál tak mě to nějak vzalo no................................................kecám, samozřejmně, koštoval jsem rum při vánočním pečení a pak si dal tu vodku,hehe
obrbobr Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 V pátek jsem si v jednom nejmenovaném supermarketu všiml limonády Aloe Vera.Pořád to všude vidím a tak jsem jednu láhev koupil a nechal vychladit a ono to překvapivě bylo dobré.Hned jak jsem to ochutnal, napadlo mě to namixovat s nějakým alkoholem a jelikož se v mrazáku permanentně válí vodka, tak jsem to spolu smíchal.Výsledek byl výborný, už jen ta konzistence obou nápojů při míchání ... byla prakticky totožná :-)
Lovap Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Včera jsem si na letiště, abych ukrátil čekání a zapil nasrání ze zpoždění letu, koupil Talisker Dark Storm a hned je mi lépe. Je úžasná, asi ji budu střídat se svým oblíbeným Laphroaigem.Ja som nedávno ten Laphroaig 10 ročný kúpil. Nejako ma to ... ne to ... fujky-fujky. Skúsim ale popracovať, predsa to nevyhodím Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem Lovap
Návštěvník Gerbera123 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Hlavně piju zelený nebo bylinný čaj ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podívejte se, co nabízíme
Horhe Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Hlavně piju zelený nebo bylinný čaj ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Podívejte se, co nabízímeGerbero, Gerbero, takhle tady dlouho nepobudeš. Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem Horhe
tommi_d Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Chardonnay 2013 od Dubovského - Grančiča zo Sv. Jura.... Máli sa mi tak dám ešte niečo z Moravy... Vynikajúci Tramín Červený od Tomáša Krista...
Liqid Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2013 V pátek jsem si v jednom nejmenovaném supermarketu všiml limonády Aloe Vera.Pořád to všude vidím a tak jsem jednu láhev koupil a nechal vychladit a ono to překvapivě bylo dobré.Hned jak jsem to ochutnal, napadlo mě to namixovat s nějakým alkoholem a jelikož se v mrazáku permanentně válí vodka, tak jsem to spolu smíchal.Výsledek byl výborný, už jen ta konzistence obou nápojů při míchání ... byla prakticky totožná :-) Taky mi to hodně chutná, jen to není úplně nejlevnější. Aspoň že je to zdravé, ale pozor, ve větších dávkách může působit projímavě.
Lovap Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Včera v LIDLi kupované Chateauneuf-du-Pape. Celkom fajn sa to pilo, také ľahké mi to pripadalo - tak som dnes kúpil ďalšie dve fľaše :-)
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Zázvorový čaj + čerstvý zázvor + domácí med+ domácí slivovička = skvělé
Horhe Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Týjo, přesně tohle jsem pil ráno. Teď už jsem ale zdravej, tak piju 12yo Eldorado.
Ondrej71 Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2013 Týjo, přesně tohle jsem pil ráno. Teď už jsem ale zdravej, tak piju 12yo Eldorado.Slušnej upgrade od rána :-)
Z. Paul Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2013 Pár dní dnes piju toto dánské pivko a chutná mi Stylem fotky jsem se nechal inspirovat výše.
brett Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2013 Bordeaux, Graves, Chateau La Rose Sarron, AOC, 2006
rastike Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Posledny rok som prisiel na chut rumu,tento som skusil a ostal pri nom Varadero A?ejo 15 ročný rum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se