Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vůbec ne, oproti tomu, co jsem čekal, trochu víc vegetativních tónů, konec ale luxusní.

Brzo si zase chci koupit Grande Fine.

Mně celkově Metaxa šmakuje, když je nálada, tak klidně i tříhvězda :) Ještě jsem neměl AEN, ale uhlí netěžím.

Odesláno (upraveno)

Tříhvězda už s mírným sebezapřením, a domu bych si asi nekoupil.

Ale když je nouze... :)

AEN je zcela mimo mé obzory, tož mně to ani nesere.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Postupně zjišťuju, že na uspokojení volátka mi vesměs postačuje Metaxa ? 7* na normální chlastání, 12* na neděle a svátky, Private Reserve na fajnovější poválení ve sklence.

d0ddc6e4ce3387e67e183b68d26f8961.jpg

Když už se řeší ta metaxa, tak mám dilema kdy a jestli vůbec tuhle otevřít....

post-13404-0-42651400-1569608186_thumb.jpeg

Odesláno

Já bych to křápnul Co s tim jinak budeš dělat, dalších 50 let na to koukat?!

Já dneska ve znamení mistra Žufánka.

Začnem polehonku Kontušovkou, a uvidíme, esli se dostanem dál

dd8001462ccdd9e4eda83bb6c38243ae.jpg

Odesláno

Znalci Absynthu potřebuju radu, budu kupovat od Žufánka, ale na netu sou v čirý a v hnědý lahvi, je v tom nějakej rozdíl nebo jen letos udělali hnědou?

Absinthe St.Antoine
Odesláno

Dnes Tarapaca Syrah, ale ten Merlot před čtyřmi dny mne zaujal více ... porovnávám Merlot s jinýmy Merloty a Syrah s jinýmy Syrahy FYI.

Odesláno

Znalci Absynthu potřebuju radu, budu kupovat od Žufánka, ale na netu sou v čirý a v hnědý lahvi, je v tom nějakej rozdíl nebo jen letos udělali hnědou?

Absinthe St.Antoine

Kde ještě mají St.Antoine v čiré láhvi? Je to už pár let zpátky, kdy se absint plní do tmavých lahví. Jinak je to stejný absint St.Antoine.

Odesláno

Tak mě Maxel inspiroval... a objednal jsem si tu Metaxu Private Reserve a k tomu přihodil Bruichladdich Port Charlotte 10 y.o. 50%...a teď už se jen těším na podzimní popíjení :clap:.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...