Pepino777 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 To jsem snad nikdy nemel. Musim zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Jasně. V září. A víš kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Tak nejak tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Na závěr zákusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 @Bert A maceruje se to v řežný jak jsem někde četl nebo je víc možností? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Rakušáci to většinou jedou v režný, můj soused ale třeba ve vodce. Jak tak ale mluvím s domorodci z kopců, řekl bych, že většina z nich to maceruje v něčem, co si vypálili na statku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2024 Díky, tak nějak jsem si představoval že to asi bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 I když je hyc jak cyp, tak tohle mi jede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2024 kir, letne piticko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2024 Dneska light Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jestli lze sehnat 10l soudek/ keg prosecca? Nalézám jen 20l objem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Taky se pripojim s dotazem. Tip na rumy do cca 1000kc. Neco mam vyzkouseno, ale nejaky dalsi tipy se urcite hodi. Jedina preference je suchy rum. Jinak je to na Apaluchu, cili prevazne vecerni “panaky”, takze to neni na nejaky sofistikovany vychutnavani. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 V 25. 4. 2024 v 16:30, milomac napsal: @Petr.S @rooosta Tak to jste mě pánové nepotěšili, co teď? Ale je fakt, že každý to máme jinak. Šlo mně o takový nestranný názor jak to chutná v reálu k té recenzi. Bumbu jsem taky ještě neměl a ještě mě láká tenhle od A.H.Riise (ale asi to bude v základu jako ty jeho ostatní): Celá tahle Rumová marketingová akce se jim povedla, ale objektivně tenhle je asi můj nejoblíbenější. Dá se pít samotný a nezruinuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 před 7 hodinami, warann napsal: Taky se pripojim s dotazem. Tip na rumy do cca 1000kc. Neco mam vyzkouseno, ale nejaky dalsi tipy se urcite hodi. Jedina preference je suchy rum. Jinak je to na Apaluchu, cili prevazne vecerni “panaky”, takze to neni na nejaky sofistikovany vychutnavani. Dik. V téhle ceně asi jenom oranžové Diplomatico nebo El General Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 to Warann: https://eshop.interdrinks.cz/katalog/alkoholicke-napoje/rumy/rum---trideni-dle-puvodu/guatemala/produkt/ron-botran-solera-18y-40-0-7l-hola-lahev?sznclid=DTw7NDQ_PT4_PDo4Pz08PT4-ODQ8 osobně ověřené pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 před 4 hodinami, polifka napsal: to Warann: https://eshop.interdrinks.cz/katalog/alkoholicke-napoje/rumy/rum---trideni-dle-puvodu/guatemala/produkt/ron-botran-solera-18y-40-0-7l-hola-lahev?sznclid=DTw7NDQ_PT4_PDo4Pz08PT4-ODQ8 osobně ověřené pití Díkes. Ještě mě napadlo např.: Plantation Xaymaca Special Dry Appleton Estate Reserve 8YO Navy Island XO Reserve 40% Ten Appleton jsme měli i loni a byl v pohodě, ale klidně zkusím něco jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Rum do 1000Kc? To uz tu padlo, to uz je vyreseny rebus...Dos Maderas 5+5 :-)A ted? Vino.. z moravy.. z cejkovic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 @petr_cha Jednou jsem měl kazetu s "jednohubkami" a pak jsem si koupil ten 5+5 0,7l. Za mě taky doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se