sect Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Několik posledních dní jsem pil toto, naštětí už je to za mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 Oblíbené pivo, oblíbený pulitr, oblíbené hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 červené Bordeaux 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Domácí moravskou slivovičku.Trošku mě trápí zub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 Pinot blanc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Urlop bez alkohola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 fajne to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 30. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2012 Retsinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 ted piji v hospodach a podobnych podnicich predevsim kavu a nealka (casto ridim), avsak porad ve me drime potlacena laska k uzasnemu citrusovemu napoji - ginu, jenz jsem se naucil pit v Irsku. Za dob studii jsem si jej dopral pouze nekolikrat, neb nez pit levny gin, dam si radsi tuzemak. Nicmene vzhledem k navratu do vydelecneho procesu, se nemohu dockat lahodneho Bombay Sapphire. Pokud neznate a gin pijete, doporucuji. Oproti Beefeateru, Cork´s Dry, nebo Gordon´s mi Bombay prijde chutove nejbohatsi, vune je jemne citrusova s mixem jemnych drevin a celkove mi prijde jako svatecnejsi znacka = popit a vychutnat, na opiti do nemoty jsou vhodnejsi drive jmenovane znacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 to mi rekni, co te vede k tomu, po roce, co ses tu zalogovanej, sem prijit s prvnim prispevkem vo chlastu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 to mi rekni, co te vede k tomu, po roce, co ses tu zalogovanej, sem prijit s prvnim prispevkem vo chlastu? Prodej bedny lahodneho Bombay Sapphire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Sem dnes v makru koupil 1l zacapa 23 za 10550 Kc vcetne. Nejak levne ne ? Rum dobrej jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Sem dnes v makru koupil 1l zacapa 23 za 10550 Kc vcetne. Nejak levne ne ? Rum dobrej jako vzdy máš tu sumu v pořádku? 10550 je nějak moc néééééééééééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Sem dnes v makru koupil 1l zacapa 23 za 10550 Kc vcetne. Nejak levne ne ? Rum dobrej jako vzdy nemáš chybu v čárce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 http://letak.makro.cz/potraviny.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Se nepo.se.rte 1060 blbouni levne no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Se nepo.se.rte 1060 blbouni levne no. kuva rum za desítku,Ty umíš prostě žít...................................................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 kuva rum za desítku,Ty umíš prostě žít...................................................... Nebo v Makru je někdo "Prodejce roku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Proste delam svet lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Nebo v Makru je někdo "Prodejce roku"jj, gas ma stesti na takovyhle prodavace Vedoucí obrovského supermarketu, který nabízí veškeré zboží, večer kontroluje nového prodejce. "Tak co, kolik jste dneska obsloužil zákazníků?" "Jednoho, šéfe." "Jednoho?! Naši prodejci denně obslouží okolo padesáti zákazníků. Kolik jste udělal obrat?" "Asi půl miliónu, šéfe." "Půl miliónu? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malý háček na ryby..." "Háček na ryby? Za půl miliónu?" "... potom jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl koupit háčky více velikostí. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec, prodal jsem mu tři pruty - malý, střední i velký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto - říkal, že dost malé, člun by na něm neuvezl. Tak jsem mu prodal ještě přívěs..." "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupit jediný háček na ryby?!" "Ne, on původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu neužije, že by si mohl zajít aspoň na ryby..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se