redd Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 12 yo klasiku nebo a. oak , f. oak? stejně tak 15 yo klasiku nebo f.oak? :/12y first fill, 15y french oak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Pokud ti sedly tak doporučuju 12y American Oak a klasickou 15yo pro porovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) 12y AO jsem měl, chutná... 15y si tedy koupím příště Na normální pití mi nejvíc v současnosti vyhovuje Balvenie 12y Double Wood. Mám koupenou Balvenie 21y Port Wood, ale čeká na nějakou speciální příležitost. Upraveno 16. září 2012 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Tak jestli vám zachutná tak se pak stavte na Balvenie 30yo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Balvenie 21y jsem před časem ochutnal a proto jsem si ji koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Balvenie 21y jsem před časem ochutnal a proto jsem si ji koupil Chápu je to dobrá klasika já spíše zkouším hledat skvosty destilerek které už jsou zavřené a nebo nějáké limitované edice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 No, já s whisky víceméně začínám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomsn Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 No, já s whisky víceméně začínám. Tak každý musí jednou začít :-) přeji hlavně příjemné pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 Nikdy neni pozde zacit. V dnesni nejiste dobe je treba se drzet dobreho chlastu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Resp., co sa prave dopilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Právě jsem na benzíně koupil flašku hruškovice od firmy http://www.flerettrade.cz/fleret-fruit, ale moc nemám koule na to, abych to ochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Kromě mnoha lihovin na oslavě mých narozenin v průběhu dne jsem se k večeru zklidnil a věnoval pouze a jen červenému "Gryllus" rodiny Špalkových, ročník 2006.Pak , stále jsa nenasycen a nedopit - jsem otevřel láhev profláklého J.P. Chenet - Cabernet-Syrah, ročník 2011 z akce v Albertu a konstatoval, že za těch 65 Kč to je opravdu dobré víno na "obyčejné" pití :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Kromě mnoha lihovin na oslavě mých narozenin v průběhu dne jsem se k večeru zklidnil a věnoval pouze a jen červenému "Gryllus" rodiny Špalkových, ročník 2006.Pak , stále jsa nenasycen a nedopit - jsem otevřel láhev profláklého J.P. Chenet - Cabernet-Syrah, ročník 2011 z akce v Albertu a konstatoval, že za těch 65 Kč to je opravdu dobré víno na "obyčejné" pití :-) Tak ti přeji vše nejlepčččííí.já dneska piju asi fše co teče,no přizám se bez mučení na Gila a asi mi bude zítra kurva blbě........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Teď zrovna australskej Shiraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Dnes nastrouhaný zázvor s medem. Pokud se dodrží dávkování, je to i dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Dopíjím Laphroaiga 1/4 cask a poslední sklinku jsem dolil Dr. Pepperem, no chuť po višních je ta tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) No to je humus. Marosh, co tu je se mnou, ti vzkazuje po ostravsky, ze.... aaaale radsi nic. :-) Ja dneska mel Ardbeg Uigeadail a on Balwenku Double Wood. Vcera Laphroaig quarter cask a px cask. Ale kolu jsme do toho nelili. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Ja tu mam akurat otvorenu Frankovecku a nie je vobec zla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Strašná rychta, hlavně takhle po ránu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Strašná rychta, hlavně takhle po ránu. co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se