WEIDER Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Hubert.Vsetko dobre do noveho roku vsetkym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Bohemia Sect Demi Tak všem hlavně to zdraví, ostatní přijde už tak nějak samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Taky Vás mám rýfd nebo rád klucí a holký, takže hlavně to zdraví, odtstqátní je šumák A zesde za roky Nejlhlepčí forumky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 kua,piju co tece, neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 afrikánovi se zas motaj písmenka, he bude veselo................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 to jo,smena to zuykli,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Chlapi, co byste doporučovali na zákus (snack) k brandy...? O víkendu sem pozval kámoše, aby mi s ní trochu pomohli, ale nějak se mi nedaří dohledat, s čím to snoubit (kromě dobrého kuřiva)...nebo snad začít nějakým vínkem a pak přejít k brandy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Chlapi, co byste doporučovali na zákus (snack) k brandy...? O víkendu sem pozval kámoše, aby mi s ní trochu pomohli, ale nějak se mi nedaří dohledat, s čím to snoubit (kromě dobrého kuřiva)...nebo snad začít nějakým vínkem a pak přejít k brandy? Dal bych k tomu dobrou dobrou sušenou španělskou šunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Nenapadlo mě kam to dát jinam - jak jste na tom s kocovinou? Na mě poslední cca 2-3 roky doléhá hodně silně. Prakticky z toho druhý den nevyjdu. Piju hlavně pivo, málokdy se stane, aby do toho nevlétl panák.Kamarád mi radil přejít na tvrdý + nealko (rum+kola, vodka+džus). Bavíme se o konzumaci cca 1x do měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 ....Bavíme se o konzumaci cca 1x do měsíce.To by mohl být ten problém, zkus chlastat častějc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Nenapadlo mě kam to dát jinam - jak jste na tom s kocovinou? Na mě poslední cca 2-3 roky doléhá hodně silně. Prakticky z toho druhý den nevyjdu. Piju hlavně pivo, málokdy se stane, aby do toho nevlétl panák.Kamarád mi radil přejít na tvrdý + nealko (rum+kola, vodka+džus). Bavíme se o konzumaci cca 1x do měsíce. Něž půjdeš spát, napij se hodně vody, ráno nebude tolik bolet hlava (obvykle z dehydratace alkoholem) a ráno doporučuji mí připravený džus na doplnění vit. C. Popř. zkus tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Podle mě míchat pivo a tvrdý není dobrej nápad, na to musí mít člověk "natrénováno" Ze samotnýho piva nebo kvalitního samotnýho trvdýho alkoholu většinou druhý den blbě není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Nenapadlo mě kam to dát jinam - jak jste na tom s kocovinou? Na mě poslední cca 2-3 roky doléhá hodně silně. Prakticky z toho druhý den nevyjdu. Piju hlavně pivo, málokdy se stane, aby do toho nevlétl panák.Kamarád mi radil přejít na tvrdý + nealko (rum+kola, vodka+džus). Bavíme se o konzumaci cca 1x do měsíce. Co jsem přestal před dvěma lety kouřit, tak nevím co je kocovina. Dřív mě třeštila hlava a ráno jsem lezl po zdi. Dnes si dám druhý den ráno jenom panáčka na spravení žaludku a jsem jak novej. A když potřebuju být nutně druhý den ready, tak před spaním vypiju litr plnotučnýho mlíka. Na proteiny se prý váže alkohol a lépe se odbourává. Nebo aspoň u mě to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Viktor: Já trénuju v menších dávkách přes týden. Co jsem na VŠ tak jde ten studentskej život pěkně do p....e... Vodu se do sebe snažim nalejvat i v průběhu noci, mlíko ani džus jsme zatím nezkoušel. Do odpoledne mi kočkovina vydrží i po 8 dvanáctkách, bez panáků.Občas podcenim jídlo před konzumací, to je pravda, ale že by to žvanec zachránil, to ne.Díky za rady, vyzkouším...hlavně se z toho mlíka nezgrcat.. Tomas_2002: ač nekuřák, v hospodě se tomu čoudu člověk prostě neubrání... ale po grilovačkách je to stejné, tak to tím asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Práve připíjím na Františkovo zvolení vedoucím pracovníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 aspon nekdo je z toho odvazanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 aspon nekdo je z toho odvazanej Neboj s Tebou to oslavíme jdu pro šmuglera, mám dojem, že se tam nekde na balkoně krčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 vem ho do virtualni hospody at nezasirame jiny vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Špičkový Dunaj 2011 bobuľový výber (pre neznalých je to slovenský červený novošlachtenec) od malého vinárstva Dubovský - Grančič, Svätý Jur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2013 Ja se chystam na tohle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se