Rodkopf Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Jako příležitostný alkoholik jsem hledal co pít, abych to nepil jak vodu ( chutná mi Jägermaister, ale je to slabé a sladké ) a díky otce, bratra a kamaráda, skvělého barmana jsem narazil na rum... takže se hlásím k rumařům do klubu Poslední návštěva - výběr z novinek v nejlepším baru v Ově Modré myši( nic z toho nemám, tak to neberte jako reklamu ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 na Hibernal neobvykle suche.. ale jinak ok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Včera na v Brně na Údolní, na zahrádce, řezaného Richarda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honzyk Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 dneska nealko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 (upraveno) Mnam :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. června 2013 uživatelem Ondrej71
geometr Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Odesláno 5. června 2013 Mnam :-) Ano, ano. Mňam, mňam. Já dnes Pardála echt z lahve. Zachutnal mi před časem a občas si ho koupím (stalo se včera). Minulých asi deset dní jsem ale měl období pšeničných Krušovic. Moc povedená pšenička!
Ondrej71 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 (upraveno) Pivo z Nosovic, nalite ve sklenici od skotského piva - dárek z Bratislavy, konzumovano kousek od Olomouce, sviti slunce, dnes už NIC nemusím a nebudu dělat - Jo není to špatne :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2013 uživatelem Ondrej71
geometr Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Tak jo. Já nejen, že nemusim, ale už se mi ani nechce nic dělat. Jdu na zahrádku na nefiltrovanej starouš
mondeo2 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Právě jsem se vrátil z hradu.....................dal jsem pár kousků a asi budu pokračovat i doma, zítra totiž nikam nemusím, neteř má narozky a tak jsme zastavili celou firmu.........asi mě bude v neděli bolet hlava.
Jeronimo Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Dnes: ZWEIGELTREBE 2008 Dolní Bojanovice s přívlastkem, pozdní sběr. Já blbec jsem koupil jen jednu flašku. Taková dobrota, višně s ostružinama, hmm.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Nějak jsem se přehmátl a vybral jsem sladší... Nakonec to k tomu doutníku ale docela sedělo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Eman2208 Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Nějak jsem se přehmátl a vybral jsem sladší... Nakonec to k tomu doutníku ale docela sedělo.máme stejného dodavatele :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Jamesona s jablecnym dzusem. A jde to svizne...
marosh Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Jsem právě dopil totok, Myslivec VSOP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Jamesona s jablecnym dzusem. A jde to svizne...Namichane dohromady? Jak to chutná?
PNS Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Jamesona s jablecnym dzusem. A jde to svizne... Poměr? Výkon? Dokážu si to představit jen zvlášť a ideálně každý v jinou denní dobu ;-)
Ondrej71 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 (upraveno) Rulandske bílé Zapletal 2011 při západu slunce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. června 2013 uživatelem Ondrej71
FraK Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2013 uživatelem FraK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se