Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako příležitostný alkoholik jsem hledal co pít, abych to nepil jak vodu ( chutná mi Jägermaister, ale je to slabé a sladké ) a 

díky otce, bratra a kamaráda, skvělého barmana jsem narazil na rum...:) takže se hlásím k rumařům do klubu

Poslední návštěva - výběr z novinek v nejlepším baru v Ově Modré myši

( nic z toho nemám, tak to neberte jako reklamu :) )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mnam :-)

Ano, ano. Mňam, mňam.

Já dnes Pardála echt z lahve. Zachutnal mi před časem a občas si ho koupím (stalo se včera). Minulých asi deset dní jsem ale měl období pšeničných Krušovic. Moc povedená pšenička!

Odesláno (upraveno)

Pivo z Nosovic, nalite ve sklenici od skotského piva - dárek z Bratislavy, konzumovano kousek od Olomouce, sviti slunce, dnes už NIC nemusím a nebudu dělat - Jo není to špatne :-)

:cheers:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Právě jsem se vrátil z hradu.....................dal jsem pár kousků a asi budu pokračovat i doma, zítra totiž nikam nemusím, neteř má narozky a tak jsme zastavili celou firmu.........asi mě bude v neděli bolet hlava.

Odesláno

Jamesona s jablecnym dzusem. A jde to svizne...

Poměr? Výkon? Dokážu si to představit jen zvlášť a ideálně každý v jinou denní dobu ;-)

Odesláno (upraveno)

Rulandske bílé Zapletal 2011 při západu slunce

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)

Já si dám s chutí kvalitní rum. V poslední době jsem si mezi sladkými rumy oblíbil hlavně Plantation z Barbadosu. Každý rum z mého obrázku je ale něčím zajímavý a mohu všechny vřele doporučit.

Upraveno uživatelem FraK

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...