filo-boxer Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Vzdyt to je sladke jak hovno z nutrie.... Vim to, pac manzelka tchyni rekla, ze si rad vychutnam dobrou single malt a tak jsem k vanocum dostal flasku Jack Daniels Honey...
Liqid Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 zachutnal mi JD Tenessee Honey.. Vážně? Já ho také ochutnal, ale vůbec mi nesedl. Tak sladkou chuť jsem tam prostě nečekal. Pro mě si tím značka značně pohoršila. Radši klasiku
Návštěvník cecil Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 klasiku upřednostnuji a nejlépe silver select ale někdo mi Honey donesl nedávno na oslavu,a po pořádném vychlazení to vůbec nebylo špatné.Ale proti gustu..každý má rád něco jiného..
Pelikan73 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Jack Daniels:p:p:pmňam mňam:rolleyes: Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 tyvoe, víno neslopu, ale todle sa dá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Vídeňský ležák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Glenmorangie original, bez ledu, nechlazena a taky Balvenie Doublewood, s kapkou vody ... hezke piti
Ondrej71 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Včera pivo, dneska uz zdravěji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. března 2014 uživatelem Ondrej71
Horhe Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) Loňská slivovice je fakt skvělá. Už vidím podobně rozmazaně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. března 2014 uživatelem Horhe
honzyk Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Termín odevzdání se blíží, takže to vidím na dlouhej večer s absolventskou prací a Ballantine's Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 to a to Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 ujíždím na víně ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník swanieck Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Barceló Ron Dominicano A?ejo Barcelo Ron A?ejoUn ron oscuro, elaborado con la mejor ca?a de azúcar dominicana, y envejecido en barricas de roble americano de primer uso de bourbon.El resultado es un ron ligero, oloroso y con un gran bouquet, ideal para tomarlo solo, con hielo o combinado Neděle šestého dubna..........co jiného než Barceló Ron Dominicano Aňeo.............zlatavý mok s chutí Karibiku
gunman Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 U nás se drží 14 dní před Velikonoci holčičí koleda. Dnes se teda pilo tohle, stav je po posledním doplnění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Barceló Ron Dominicano A?ejo Neděle šestého dubna..........co jiného než Barceló Ron Dominicano Aňeo.............zlatavý mok s chutí KaribikuBarcelo mam rad, ale Imperial Inac teraz Chateau Le Bernet Graves 2009, moc dobre pitie, ku grilovanemu rostencu aj ku malej kube Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem Toams
Krakonosh Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Jsem vínapitel. Zrovinka včera jsem si byl zkrátit čekání na bedýnku sauternů návštěvou Velkých Bílovic, kde probíhal 9. ročník akce Ze sklepa do sklepa. Co se kvality roku 2013 v této oblasti týče, nebyla nouze o překvapení, i když stabilní pilíře kvality opět nezklamaly. Malý vzorek z včerejšího cellar raidu na fotografii Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shotik Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Ja ted mam obdobi kdy usrkavam tohle neni to kdovi co ale slivka je na me silna a tohle mi nadherne voni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krakonosh Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 (upraveno) Orel v hnízdě, opakuji, orel v hnízdě !Závody ve zbrojení pokračují Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. dubna 2014 uživatelem Krakonosh
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se