Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zachutnal mi JD Tenessee Honey..

Vážně? Já ho také ochutnal, ale vůbec mi nesedl. Tak sladkou chuť jsem tam prostě nečekal. Pro mě si tím značka značně pohoršila. Radši klasiku :)

Návštěvník cecil
Odesláno

klasiku upřednostnuji a nejlépe silver select ale někdo mi Honey donesl nedávno na oslavu,a po pořádném vychlazení to vůbec nebylo špatné.Ale proti gustu..

každý má rád něco jiného..

Odesláno (upraveno)

Včera pivo, dneska uz zdravěji ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Návštěvník swanieck
Odesláno

Barceló Ron Dominicano A?ejo

Barcelo Ron A?ejo

Un ron oscuro, elaborado con la mejor ca?a de azúcar dominicana, y envejecido en barricas de roble americano de primer uso de bourbon.

El resultado es un ron ligero, oloroso y con un gran bouquet, ideal para tomarlo solo, con hielo o combinado

Neděle šestého dubna..........co jiného než Barceló Ron Dominicano Aňeo.............zlatavý mok s chutí Karibiku

Odesláno (upraveno)

Barceló Ron Dominicano A?ejo

Neděle šestého dubna..........co jiného než Barceló Ron Dominicano Aňeo.............zlatavý mok s chutí Karibiku

Barcelo mam rad, ale Imperial

Inac teraz Chateau Le Bernet Graves 2009, moc dobre pitie, ku grilovanemu rostencu aj ku malej kube

Upraveno uživatelem Toams
Odesláno

Jsem vínapitel. Zrovinka včera jsem si byl zkrátit čekání na bedýnku sauternů návštěvou Velkých Bílovic, kde probíhal 9. ročník akce Ze sklepa do sklepa. Co se kvality roku 2013 v této oblasti týče, nebyla nouze o překvapení, i když stabilní pilíře kvality opět nezklamaly. :)

Malý vzorek z včerejšího cellar raidu na fotografii :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...