Návštěvník dabelM Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 S PAM jsem se zastavil do pivotéky a odnesl jsem si tři láhve... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 (upraveno) Testování rozdílů Malteca 10 a 15 a?os. Upraveno 27. února 2016 uživatelem roura74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Hodně velká bída, nedoporučuju. Lidl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) V Číně jsem ho lil ze sedmiček...třetí už chutná, jako nejlepší pivo na světě... :-))) EDIT: ...možná až čtvrtá, nebo pátá...kdo si to má pamatovat... :-) Upraveno 29. února 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 (upraveno) Dnes jsem si otevřel tento rum z Barbadosu. Je to fakt lahůdka. TOP Rum ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. února 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Já vzal jen dva kousky na košt, takže mam každopádně smůlu Du si napravit chuť čajíčkem 52. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Teď zrovna do sebe leju lahvoně Ostravar 12 (pivo znalců) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Dnes jsem si otevřel tento rum z Barbadosu. Je to fakt lahůdka. TOP Rum !Ano je, moj oblubeny ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Právě jsem dopil druhou sklenku dobrého koňaku, to je takové inteligentní pití. Je mi dobře, přímo výborně, kdo z vás to má?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Dnes jsem si otevřel tento rum z Barbadosu. Je to fakt lahůdka. TOP Rum ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2016 Dopíjím a dojídám zbytky. 85% vs 25 let. Vše República Dominicana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Don Papa nebrat, snažím se ho zlikvidovat už tři měcíce Dnes na zpravení chuti El Dorado a dobrý (možná až moc jenmý) Dávám 4 z 5ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Dnes jsem si otevřel tento rum z Barbadosu. Je to fakt lahůdka. TOP Rum !Ja ho mam taky na spici, jak jsem tu uz xkrat rikal, ale treba Ypovi zase tak moc nechutna. Aspon zbyde vic pro nas . Ja dorazim tohle. Flaska mi vydrzi jen tyden, desny . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Dnes jsem si otevřel tento rum z Barbadosu. Je to fakt lahůdka. TOP Rum !Dnes jsem byl v Bartide na panaku Kontusovky a meli tam Plantationu plny regal. Kazda flask z jineho regionu. Barman rikal, ze Pernod Ricard nakoupil spoustu malych paliren a pod znackou Plantation prodavaji rumy z ruznych zemi. Asi si tam priste dam srovnavaci jizdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Díky pánové za Vaše tipy a rady. Po odražení této lahve zkusím jinou láhev a lokací původu rumu z produkce této značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nic pro cucaky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nic pro cucakySlušný! Dodává se k tomu rovnou i slepecká hůl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nic pro cucaky V roce 2011 jsme tomuhle říkali litrová vodka v půllitrovém balení :-). Prodávali to v Makru mezi pálenkama. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) cas restartovat mozek... vim ze to neni nic pro fajnsmekry, ale vim ze dany ucel to splni skvele, a bez zitrejsich nasledku: Upraveno 4. března 2016 uživatelem MadButcher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 . Flaska mi vydrzi jen tyden, desny .Celkom mi odlahlo ze nie som sam. Doteraz som bol z toho nesvoj, teraz vidim ze to je bezne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se