Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím priznať, že zo slovenských pív Šariš 12tka je asi najviac pitná... aj keď o tom, že čo je "slovenské pivo" by sme mohli polemizovať :-)

za mňa jedine Šariš a 12tka :-)

V 22. 6. 2016 v 20:14, Maxel napsal:

Pozdrav od našich fotbalově úspěšnějších sousedů. Nemáte to špatný :)

Odesláno (upraveno)

S Kubsonem a Viktorem na ukoncujeme cyklo vikend v Podyji

e108b32ac8706aad5ab0a48b713c2ce7.jpgd40f09c94d5f34e29a19d90426086e95.jpge751a79871916bf6ebe4038abca345c4.jpg

Upraveno uživatelem Roman I.
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Dnes to jsou poslední dva panáky Laphroaig 15yold a jeho místo ve whisky baru nahradí letošní Laphroaig Cairdeas 2016 :rolleyes:

Upraveno uživatelem dabelM
Odesláno
  V 23. 6. 2016 v 9:14, rooosta napsal:

Musím priznať, že zo slovenských pív Šariš 12tka je asi najviac pitná...

ehm, asi myslis z vychodoslovenskych, to by mozno sedelo :) vlastne ani to nie, pretoze je tu napr. Kaltenecker...
Odesláno

Kombo na dnešní večer, aneb už zas to zku... pondělí.

Je potřeba si na všem najít to pozitivní, takže odstřihnu už jen čtyři dílky z pomyslného metru a na 14 dní se vypnu - dovolená!

post-37766-0-63431100-1467053961_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

No to je ku.wa ze jedna z naj low naj end. Doteraz preklinam napad aj kazde euro co som za tu flasu dal. Dobry priklad kam az moze zajst lakomost vyrobcov zvana no age. Fuj, normalne som sa nasral ked som si na tu xxxxx (destilat) spomenul. Idem si naliat Ardbeg.

EDIT: Akuc - to nebolo nic proti tebe, ked som si to po sebe precital tak musim uznat ze som sa nechal uniest. Ale spomienka na tu ehmwhisky ma nenechava chladnym.

Upraveno uživatelem eskimak
Odesláno

Co mi doktor zakazal koralky a vino, presedlal jsem vyhradne na pivo. A takhle to tim padem nekdy vypada, kdyz jdu se sklem... Neni tu nekdo na Untapped? Shanim inspiraci:)7615dbd7c6bd8e7d36b553fc9a62cbbe.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Na základě doporučení zdejšího fóra jsem si objednal u firmy HYVEco degustační sady whisky. Bohužel měli jednom 2 sady ze tří. No, to se stane - i když potvrdili objednávku a poslali fakturu na všechny 3. Jenže dodali jen 2 sady.

Nyní už u nich měsíc urguji vrácení 950 Kč za nedodané zboží a najednou přestali komunikovat.

Chtěl jsem s Vámi podělit o tuto roztomilou zkušenost s firmou HYVEco a varovat Vás před nákupem u této firmy. Maximálně tak obchod casch and carry.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...