Jeronimo Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 vinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Chlapi kolegove moji rumovi, nevite kde by mohli mit toho Matusalema za 500,-? Fajnkos uz nema... a ja taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Chlapi kolegove moji rumovi, nevite kde by mohli mit toho Matusalema za 500,-? Fajnkos uz nema... a ja taky ne... Lehce přes pětikilo: http://degubar.cz/detail/rum-17/matusalem-15-150/ Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Dik, tohle mi uniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 http://m.heureka.cz/destilaty/matusalem-gran-reserva-15yo-0_7-l/ Treba ten bexpert 570 a "posta" je pade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Medovinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 26. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2016 Dneska jsme popíjeli Tramín červený z vinařství Blažek a sice nejsem žádnej znalec, ale lepší bílý víno jsem ještě nepil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2016 Dnes pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Včera na príjemnej degustácii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Poradíte mi prosím nějaký rum, který není moc sladký aby se dal pít celý večer. Moc se v tom nevyznám, Don Papa se mi zdá moc voňavý, Legendario je slaďouš. Cenově tak do 1000Kč za 0,7l, něco co se dá běžně koupit v makru. Diplomatico? Zacapa? Ty moc neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Diplomatico.. Ted se divam ze maji i Pyrata, to je trochu ovocny, ale da se to pit cely vecer... Ale diplomaticem nic nezkazis, to je jistota... Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Já včera koupil náhodně Plantation Grande Reserva, a teda vůbec mi to nechutná. Chybí mi tam snad všechny moje oblíbené chutě Odteď už žádné pokusy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Diplomatico 12yo je sladke jak hovno z nutrie. Urcite nie diplomatico, ten pyrat je lepsi napad. Alebo celkom slusne Pampero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) MadButcher: toto? http://www.dobrutka.eu/cz-detail-967974-plantation-grande-reserve-barbados-0-7-l.html ... Mam ho ve wishlistu, podle popisu chuti presne pro me Eskimak: me to moc sladky neprislo, myslim ze ta zacapa bude sladsi, ale jeste sem ji neotevrel... Aspon na pul roku končím, zredukuju stav... Mam moc vysoky tempo... Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) Pyrat, Zacapa 23yo, Plantation 20th Anniv. Diplomatico 12yo mi taky moc sladký nepřijde, kor při srovnání s Legendario 7yo. Začal bych Pyratem, kterej je za ty prachy jeden s nejlepších co jsem zatim ochutnal.Neporažený král s cenovkou kolem litru u mě však zůstavá Plantation. //edit: grammar//edit2: přesně ten, co postnul kolega nademnou ; skvělý pití Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Poradíte mi prosím nějaký rum, který není moc sladký aby se dal pít celý večer. Moc se v tom nevyznám, Don Papa se mi zdá moc voňavý, Legendario je slaďouš. Cenově tak do 1000Kč za 0,7l, něco co se dá běžně koupit v makru. Diplomatico? Zacapa? Ty moc neznám... Díval jsem se teď na nabídku Makra. Jak píšeš, rum na celý večer, ne moc sladký... Něco už bylo výše zmíněno. Myslím, že třeba Pampero Aniversario by mohla být dobrá volba, navíc poměr cena/kvalita je výborný: https://sortiment.makro.cz/cs/pampero-aniversario-40-1x700ml/155299p/ Diplomatico Reserva Exclusiva je jemnější i sladší než Pampero Aniversario, přesto o silně sladký rum určitě nejde. Tady je to už o osobních preferencí, co má kdo rád (nebo kde má pomyslnou "hranu" sladkosti). Třeba já bych na častější večerní pití oproti tomuto Diplomaticu preferoval Zacapu 23 yo, je hlavně chuťově výraznější. Zkusím dát tip (ale nepil jsem) na Dictador 12 yo, ten by měl být údajně hodně suchý: https://sortiment.makro.cz/cs/dictador-rum-12-yo-40--1x700ml/153894p/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Lion: ano presne ten z odkazu, ne ten z obrazku. On asi neni spatny, ale me proste vubec nechutna. Pro me perfektni pochutnani z cenove dostupnych rumu jsou Matusalem 15yo, El Dorado 12yo. Tenhle Plantation je od nich chutove hrozne odlisny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Aha, tak to ti asi nechutnaji ovocne rumy. Mel si treba Pyrata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se