Tondaa73 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Teď tohle...vpravo rumík z Panamy, vlevo vodka z Vietnamu a v čele trnkovice z Valašska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Dobrý odraz v tý slivovici, vypadá to hezky Baileys si dávám někdy do ranní kávy místo mlíka, báječně se to snoubí s nespressem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 Já ho včera chrstnul do turka, taky dobrý. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Princ Ital Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dobrý odraz v tý slivovici, vypadá to hezky Baileys si dávám někdy do ranní kávy místo mlíka, báječně se to snoubí s nespressem OOOOOoooo to musim zkusit az si konecne vyberu kavovar . Jinak Kralovska Mandlova medovina take neni k zahozeni kupodivu vychlazena je snad jeste lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Dorazila zásilka od Žufánků Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Popijim rum s kakadu a celkem chutna. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Hankkey Bannister v Pešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Cez víkend skusim slovenské whisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 dneska Svijanský máz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Ochutnal jsem tento rum a mohu jen a jen doporučit, skvěle chutná a ještě lépe voníjj, Bumbu je veliká pecka!!! Pravidelně si jej beru domů :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 ...právě jsem řachli LUC BELAIRE "Rare" Brut a je to absolutní paráda!! Šumivé Blanc de Blancs, kvašeno sekundárně v láhvi (jako šáňo), svěží, zejména cítíš citrusové plody, krásná perlinka... Doprovází filmový festival v Cannes, velkou cenu v Monte Carlu a další prestižní události. Už chápu proč... Btw. vyrábí jej rodina Piffault od roku 1898. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Kdyz je ten svatek dneska....;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Když je dnes ten Patrick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 ...s dobrým pitím se děti hlídají výrazně líp. Vše je tak nějak jednodušší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Od manželky, k narozkám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Když o tom tak přemýšlím, tak už sem pil asi i lepší věci, než je lišejníkovice ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Přesto, že mám (měl jsem) Krušovice od mládí rád (mám na mysli 12/ležák, desítky nepiju), tak mám bohužel za to, že poslední roky se jim moc nedaří. Ta tam už je dlouho taková ta svěží větší hořkost, kterou jsem na tom pivu miloval. Pryč je extrahořký ležák, na kterej jsem chodil točenej... No zkusil jsem si teda koupit tohle, domnívajíce se z podstaty věci, že bude hořčí. Je,ale to je tak nějak všechno a navíc se mi zdá řídší, zkusim to zas tak za dva tři dny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Zase sam, zase na cestach, tak treba v Polsku belgicky Grimbergen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak Grimbergen je dobrý kdekoliv, nejen v Polsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Zase sam, zase na cestach, tak treba v Polsku belgicky Grimbergen :-) Tak Grimbergen je dobrý kdekoliv, nejen v Polsku Tak nelze než souhlasit. V Litvě mi taky chutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se