Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Dobrý odraz v tý slivovici, vypadá to hezky :)

Baileys si dávám někdy do ranní kávy místo mlíka, báječně se to snoubí s nespressem :D

OOOOOoooo to musim zkusit :) az si konecne vyberu kavovar :). Jinak Kralovska Mandlova medovina take neni k zahozeni kupodivu vychlazena je snad jeste lepsi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...právě jsem řachli LUC BELAIRE "Rare" Brut a je to absolutní paráda!! Šumivé Blanc de Blancs, kvašeno sekundárně v láhvi (jako šáňo), svěží, zejména cítíš citrusové plody, krásná perlinka... Doprovází filmový festival v Cannes, velkou cenu v Monte Carlu a další prestižní události. Už chápu proč... Btw. vyrábí jej rodina Piffault od roku 1898. 

post-19307-0-87545000-1489781444_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Přesto, že mám (měl jsem) Krušovice od mládí rád (mám na mysli 12/ležák, desítky nepiju), tak mám bohužel za to, že poslední roky se jim moc nedaří. Ta tam už je dlouho taková ta svěží větší hořkost, kterou jsem na tom pivu miloval. Pryč je extrahořký ležák, na kterej jsem chodil točenej... No zkusil jsem si teda koupit tohle, domnívajíce se z podstaty věci, že bude hořčí. Je,ale to je tak nějak všechno a navíc se mi zdá řídší, zkusim to zas tak za dva tři dny:

post-29826-0-27601300-1490118550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...