Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Dík, za mě dobrý. Je to samozřejmě pořád Zacapa, takže spíš sladký jemný rum. Komu chutná klasika, bude mu chutnat i tenhle, komu obyč přijde příliš mainstream, vytkne to i XO. Chuť je ještě jemnější, vyloženě hladí. Sklenička ve mě zmizela, ani nevím jak :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík, mě právě úplně nedostal, trochu mi tam překážela (i právě teď malinko překáží, ještě jsem ždibec našel, na zdraví!) taková zavřená kakaová chuť, dodteď si pamatuju (při vědomí rizika takovýchhle srovnání od amatéra), že při prvním napití mě napadlo to standarní diplomatico v zelené flašce. Ale kulturní pití to je, o tom žádná!

post-38718-0-70937500-1520456199.png

Odkaz ke komentáři

Mně Zacapa k srdci nepřirostla. Preferuji ostřejší rumy.

Nedávno jsem ve slevě koupil za cca. 500,-Kc Mount gay Black barrel a musím říct, že za tuhle cenu šlo o výborný, chuťově vyvážený rum. Když jsem si po něm nalil Zacapu, přišlo mi to skoro jak nějaký likér..

Odkaz ke komentáři

Mně Zacapa k srdci nepřirostla. Preferuji ostřejší rumy.

Nedávno jsem ve slevě koupil za cca. 500,-Kc Mount gay Black barrel a musím říct, že za tuhle cenu šlo o výborný, chuťově vyvážený rum. Když jsem si po něm nalil Zacapu, přišlo mi to skoro jak nějaký likér..

O rumech z Barbadosu jeste uslysime
Odkaz ke komentáři

Včera jsme měli obzvláště vypečenou akci s klienty u našeho generála a ten nás hostil zodpovědně, plzeň, bílý víno, červený víno, slivovice, don papa a diplomático, dneska mi bylo hodně ouvej, tak se to snažím přerazit sedmihvězdou.

Odkaz ke komentáři

Tak sem taky zkusil Bozkov Republica... Pitelny to je... Asi bych to taky zařadil vedle Bucanera... Na jazyku to nechava, takovej divnej ocas, večer bych u toho asi nestrávil, ale za ty prachy... Ale druhou lahev už asi nevezmu... Ale jako osvěta kamarádům co lejou tuzemak, to nebude marný

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...