prischera Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Sem musel oslavit srostlou ruku, tak jsem načal narozeninový dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 (upraveno) No a jaké jsou dojmy? Ke srostlé ruce jinak samozřejmě gratuluju! Upraveno 7. března 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dík, za mě dobrý. Je to samozřejmě pořád Zacapa, takže spíš sladký jemný rum. Komu chutná klasika, bude mu chutnat i tenhle, komu obyč přijde příliš mainstream, vytkne to i XO. Chuť je ještě jemnější, vyloženě hladí. Sklenička ve mě zmizela, ani nevím jak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 zacapa to je paradne pitie. trosku zavidim.ja som prave dopil nacateho jamesona, no nic moc ale to som vedel dopredu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dík, mě právě úplně nedostal, trochu mi tam překážela (i právě teď malinko překáží, ještě jsem ždibec našel, na zdraví!) taková zavřená kakaová chuť, dodteď si pamatuju (při vědomí rizika takovýchhle srovnání od amatéra), že při prvním napití mě napadlo to standarní diplomatico v zelené flašce. Ale kulturní pití to je, o tom žádná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza1234 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Mně Zacapa k srdci nepřirostla. Preferuji ostřejší rumy. Nedávno jsem ve slevě koupil za cca. 500,-Kc Mount gay Black barrel a musím říct, že za tuhle cenu šlo o výborný, chuťově vyvážený rum. Když jsem si po něm nalil Zacapu, přišlo mi to skoro jak nějaký likér.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Mně Zacapa k srdci nepřirostla. Preferuji ostřejší rumy. Nedávno jsem ve slevě koupil za cca. 500,-Kc Mount gay Black barrel a musím říct, že za tuhle cenu šlo o výborný, chuťově vyvážený rum. Když jsem si po něm nalil Zacapu, přišlo mi to skoro jak nějaký likér..O rumech z Barbadosu jeste uslysime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Včera jsme měli obzvláště vypečenou akci s klienty u našeho generála a ten nás hostil zodpovědně, plzeň, bílý víno, červený víno, slivovice, don papa a diplomático, dneska mi bylo hodně ouvej, tak se to snažím přerazit sedmihvězdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Moje aktuální dvojka V týdnu jsem dopil Dos Maderas a dnes jsem přemýšlel, co si otevřu a vybral jsem Don Papa. Sice mi to přijde trochu holčičí pití, ale chutná mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Komu se nelení tomu se zelení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 To pivo je zkažený a to co máš na ruce je taky dost divný . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Pivo je dobrý a čas to taky ukazuje. Já jsem nenáročnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 O rumech z Barbadosu jeste uslysime kde nebo proc ? me to zajima trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Kuci, fotku nemam, ale pivo, Metaxu a zelenou asi vsichni znate, ne?No, a zacali sme v sedum.Rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Moje aktuální dvojka V týdnu jsem dopil Dos Maderas a dnes jsem přemýšlel, co si otevřu a vybral jsem Don Papa. Sice mi to přijde trochu holčičí pití, ale chutná mi.img_1896_mala.jpg No jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Jeden Seelbach ze včerejška (večerní příspěvky jsem si dneska ráno přečet trochu s obavama, ale snad dobrý) Upraveno 18. března 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Tak sem taky zkusil Bozkov Republica... Pitelny to je... Asi bych to taky zařadil vedle Bucanera... Na jazyku to nechava, takovej divnej ocas, večer bych u toho asi nestrávil, ale za ty prachy... Ale druhou lahev už asi nevezmu... Ale jako osvěta kamarádům co lejou tuzemak, to nebude marný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suke Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Tuzemák patří do buchet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Doktore Sphinxi, co to tam máte za pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Vždycky je vytáhnu, když na mě jdou roupy (fakt potřebuješ další GS za třicetrkát tolik? Ne!). A náhodou to funguje, dokonce až do momentu, kdy to fungovat přestane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se