honzyk Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Nějak mi před zimou dochází zásoby, Republica gut, tu slivovici vlevo jsem někde dostal a taky celkem gut. P. S. Romane, nějak mi nejde zaostřit na tu výčepní :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Včera jsem (několikráte) ochutnal rum Bumbu. Nejsem znalec, ale za mě fakt hodně dobrý! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Bumbu je fajn, na take to domace tlamolepenie nam chuti:)
shaggy Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Nějak mi před zimou dochází zásoby, Republica gut, tu slivovici vlevo jsem někde dostal a taky celkem gut. P. S. Romane, nějak mi nejde zaostřit na tu výčepní :-)Pozor, to nie ne slivovica. To je liehovina, nie destilat.A tomu rumu nerozumiem. Mne strasne pripomina tuzemak... Sent via IPoAC
colommbo Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2018 Šak je taky z Božkova, ale chutná úplně jinak. Klasický Božkov mi zvedá žaludek, jen si k němu čuchnu (jo, komu smrdí rum, tomu smrdí práce...), tenhle Republica je jinej a dobrej. A Bumbu je fakt trochu tlamolep, ale mám tyhle nasládlý příchutě moc rád.
Tom4 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 krasna vycepni a pivo Máš to nějak blbě zaostřený.
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Vlakno se jmenuje Co pijete? ne Koho šmírujete s mobilem? Pro představu, tvář podobná Liv Tyler a postava krev a mlíko. Ale abych pokoutně fotil baby a dával je na web, tak takovy zoufalec snad ještě nejsem :-)))
Americkej Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Kluci, jestli ty čerstvý pálenky budete pít tuhle zimu, tak jim trochu pomozte ultrazvukem. Je to rozdíl.
Tom4 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Vlakno se jmenuje Co pijete? ne Koho šmírujete s mobilem? Pro představu, tvář podobná Liv Tyler a postava krev a mlíko. Ale abych pokoutně fotil baby a dával je na web, tak takovy zoufalec snad ještě nejsem :-))) dneska jedu okolo na otočku tak že bych si zašel na preclík? nebo taky můžu jet do práce vlakem (to byl taky vtip )
Murphy97 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Pokazdy, kdyz prejedu ocima pres tu Romanovu fotku, tak vidim pivo "BANHOF"
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Mate to marny, nemam na ni zaostrenou fotku :-)). Zajedte si tam sami. Je to troch bizar. Kachlickarna, prepravky s pivem, takovy ten nadrazni fikus. Tam, kde se prodavaly lahudky, je prazdna prosklena vitrina a velka vaha. Neutulne, ale neco to do sebe ma.
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 zásilka opět doručena .... du do toho zadního .... to je řádný lepidlo
eskimak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Ypo, ved ty niesi ziaden alkoholik, ty si fajnsmeker! Ophyum 23 som pil, a aj ked rumy teda pijem len ked musim, bol to jeden z najlepsich rumov co som chutnal.
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 upgrade No1....... Cubaney Elixir je lepší než Bucanero Elixir ...... (říká to i komtesa ..... leje mi to do bábovek v rámci toho, že to nepoznám) upozornění: .... pití jenom pro buzny .....34%
eskimak Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Tvl. Vybrat si toto pred rumom... Sak ty niesi alkoholik, ty si buzna!
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Ypo, ved ty niesi ziaden alkoholik, ty si fajnsmeker! Ophyum 23 som pil, a aj ked rumy teda pijem len ked musim, bol to jeden z najlepsich rumov co som chutnal.já třeba klidně čtyři dny piju jenom magnezii ..... nevím jestli to na slovensku taky máte, ale to je taková voda ...... no prostě voda
ivan_989 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 To sa u nas vyraba, ta magnezia.
odjinud Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2018 V noci na dnesek jsem mel zase takovou trochu nocni muru - konzumoval jsem rum z polivkovyho talire lzici a jeste jsem si do nej nasypal kakao a nahrajel jablka... fujtajxl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se