tally7 Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 červené ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tehle bylo před 14 dny v Lidlu a vůbec to neni špatné. https://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Ja byl onehda na becce a nikdo s Bozkovem nemel problem. Pilo se vselico. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Docela milé překvapení (ve svojí váhové kategorii). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 (upraveno) Jj, ja uz mam na dne... tvl, tapatalk mi to otoci Upraveno 27. prosince 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Sněhurka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Dnes cerveny Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 (upraveno) Z navstevy kamarada v Blave jsem si privezl karton Thebeneru. Rybizove vino z Devina. Neni to klasicke čúčo z koleji, ale moc velka dobrota. Ted s pani cucame barrique . Nakysly cerny rybiz, sladka vanilka. Volume 13,5 %. Bez chemie. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 28. prosince 2019 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Kua barikovany rybizak teda vidim poprve! Skoda ze uz nezije deda, ten si na svem rybizaku hodne zakladal. U me klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Ten Ardbeg je teda slusna zatuchlina! Chtelo by to ale spis Quarter Cask na prime srovnani, obsahem alkoholu jsou si bliz. Ale spatny to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Sam si zatuchlina! Skus Uigedail alebo moj oblubeny Corrywreckan, az to je poriadny Ardbeg. A este odporucam Talisker 57° North a trojicu oblubenych dymovnic uzatvara Ledaig Vintage 1994. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Pivo. Hodne piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pil.pet Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Ježíšek nakupoval v Dutty free v přístavu v Bejrůtu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Konalo se velké překvapení. V puse lehká hořkost mandlí, po polknutí kořeněná chuť a na konec lehká příjemná pálivost pepře.Lepší koňak jsem nepil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Myslíš brandy, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Tak píšou že koňak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Konalo se velké překvapení. V puse lehká hořkost mandlí, po polknutí kořeněná chuť a na konec lehká příjemná pálivost pepře.Lepší koňak jsem nepil. IMG_4148.JPGTo zní zajímavě. Kde se to dá koupit? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Ukrajina. Jsem si to přivezl a fakt mně padla čelist, jak to je dobré pití. A to jsem rumová pralinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Píšou, píšou. Ale je to brandy. Označení cognac mohou používat jen producenti z francouzské oblasti Cognac.Na Ukrajině na to holt serou, v civilizovaném světě se to respektuje.Počítám, že si na Ukrajině pořídíš i pravé ukrajinské šampaňské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Vsak taky nepisou Cognac, ale koňak, takze cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se