klasik51 Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Však taky píšu, že píšou a jestli tě to nějak vytáčí, ...................................... já to neovlivním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Dneska jsem navštívil místní pivotéku a vybral něco na večer. Kromě Poličky (Záviš je mimochodem moc dobré pivo) jsem z toho zatím nikdy nic neochutnal, nejvíc jsem zvědavej na tu epu od Primátora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Pěkné, já jsem dostal od manželky z Pivotéky adventní kalendář a tyto jsem tam měl Celkem dobré jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Ja se chystam na toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Borci, myslím, že ve virtuální hospodě jsou dvě opuštěné duše. Nechcete se tam premistit, a trošku je podpořit v jejich snažení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Ten Plymouth gin je perfektní pití. Jeden z nejlepších ginů, s kterým jsem měl tu čest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Pivovar Polička je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 marosh tak to je, ale ukrajina hadam iny svet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Svařáček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Tak a je po nem a od ted abstinuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Dneska proběhl poslední Ježíšek, díky bohu, ale ovšem Amarula udělá vždy obrovitánskou radost velikánskou, už sekám led :-) Do vlákna suchý únor letos bohužel opět nepřispěju...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) To musi bejt sladky jak hovno z nutrie Nic ve zlym Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) To musi bejt sladky jak hovno z nutrie Nic ve zlym Neřekl bych sladký, spíš originální, protože Amarula je jen jedna :-) Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Vaječňák z IFCAFE, pecka jaxviňa ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Tohle prekvapilo. Kluci kalifornsky umi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makes Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Brunello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal83 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Zdravím všechny. Já mám čerstvou zkušenost s nefiltrovaným prossecem z vinodoc.czNezbývá než doporučit... :-) M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Zdravím všechny. Já mám čerstvou zkušenost s nefiltrovaným prossecem z vinodoc.czNezbývá než doporučit... :-) M.Když čtu ty tvé příspěvky, tak jsem si byl jistý že tady potřebuješ doporučit nějaké dobré pití :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 tak 50 prispevkov je doma a sup predat Camerony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Zelená dobrota od mého nejoblíbenějšího lihovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se