Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobře bylo. Až teda na ten závěr. Posunutá vánoční párty se vydařila. Zažil jsem už u firmy ledacos, ale takovejhle fičák ještě ne. První kadeti odpadli už hodinu a půl po začátku večeře. Protože se už vyznám, tak jsem takticky přišel později.....a stejně to nepomohlo :-)

post-39966-0-20462800-1579290388_thumb.jpeg

Odesláno
  V 20. 1. 2020 v 11:27, odjinud napsal:

Ajaj - nejaka ruska firma? :-)

Jeste dal na vychod.

Je pravda, ze kdyz jsem delal na Ukrajine, tak jsem myslel, jak za to místní umi vzit.

Ale po tomhle vecirku musim rict, ze Slovani jsou abstinenti :-)

Odesláno

Houby abstinenti.

Asiati neumi chlastat!

Zazil jsem to s korejcama. To je same "kombe, kombe". To jejich sodzu je tez takovy slabsi cajicek.......

Jsou zvykli se rychle najebat a rychle spat domu. Same bali bali. :)

To my, Slovani, kalime do rana. :D

Odesláno

Tak je pravda, ze cinsti kolegove sli / byli odneseni v 10 domu.

Pravda taky je, ze hrdina grupa evropanu v cele se Slovanem tahla dal dobyt Downtown.

Kruta pravda ale je, ze jsem za to draze zaplatil :-).

Odesláno

Občas něco spešl. Ono to teda není nějak extra dobrý, ale je to pořádná limitka pro zvláštní příležitosti. Chuťové lepší je i ten Talisker o pár řádků výš :D

post-38829-0-28535800-1579590962_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem kdysi pil Gold Cock asi 8-mi letou, měl jsem předsudky, ale na CZ whisku to nebylo vůbec špatné.

Odesláno

Jeste nez to spadlo pod Jelinka, tak to byla velice dobra whisky, i ty 8mi lety. I v zahranici dobre hodnocena. Ty puvodni z roku 1992 jsou perfektni, pry, jenze ja dostal tu slivovitz finish a je to tam strasne citit. Proste neco mezi whisky a slivovici. Jinymi slovy, velka vzacnost, temer uz to nejde sehnat, max za spoustu penez na netu, ale moc dobry to neni.

Doporucuju Caol Ila, to je pro me top whisky za rozumnej peniz. 

Odesláno
  V 21. 1. 2020 v 7:16, MartinD napsal:

Občas něco spešl. Ono to teda není nějak extra dobrý, ale je to pořádná limitka pro zvláštní příležitosti. Chuťové lepší je i ten Talisker o pár řádků výš :D

59,5? Da se to jeste pit? :)
Odesláno
  V 21. 1. 2020 v 20:07, Jörg8X napsal:

59,5? Da se to jeste pit? :)

Jemnější slivovica no :D Fakt to moc nepiju, na to musí být i spešl nálada.

Odesláno

Už jsem měl pár whisek (mimo jiné Ardbeg, Talisker) okolo 60% a za sebe můžu říct, že ta procenta alkoholu nejsou na škodu, všechny byly výborné.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Možná to už proběhlo, od 1.5.2020 budou trojí sazby DPH na pivo.

Už vim, jak to přesně bude vypadat při dnešní ceně piva v restauraci 35,- Kč včetně DPH 21%.

Točené pivo v restauraci - 35,- Kč včetně 10% DPH
Točené pivo do kelímku  - 35,- Kč včetně 15% DPH
Točené pivo s sebou.      - 35 Kč včetně 21% DPH

Hospodský bude volit Babiše....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...