Přejít na obsah

Co pijete?


31682

Doporučené příspěvky

Dneska podporuju vinaře... :-)

Tvl. vino ktere potrebuje vypit, nebo se do par tydnu zkazi, nema pravo na zivot!

 

Ceny ?lahvacu? u minipivovaru jsou vysoke vetsinou z duvodu technologie lahvovani. Taky system vratnych lahvi pro ne moc neni. Neni neobvykle, ze 0,5l lahvoveho u nich vyjde na 50, ale sudove na polovic.

 

Reci o tom, ze ted poznaji realitu...no to je vyrok mesice.

 

@odjinud Obecne jsem asi rad ze uz v tom pivovaru nejsi, at uz to byl kterykoliv.

 

@Marosh! Kwa! Kurvina se nezachranuje, to snad vi kazdy.

 

Edit: jestli v Karvine fakt vari pivo, neda jim nekdo tip na Odjinuda? Mohl by byt k uzitku. ?Pane spravce, musite se vic snazit. My jsme dozorci rada!?

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je přesně ono (lahvování). I slavného Matušku to prodražuje víc, než se zdá (teď nemluvím o tom, že je nepravděpodobné, že současný nárůst Matuška podniků se pořád zvládá z baráku v Broumech - ale rád se nechám poučit, pokud to tak není).

 

Co se týče piva po víně - obecně se má zato, že Bier nach Wein...  ale není to tak. Pivo doslova zachraňuje životy po delších vinných seancích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nickolas: "jestli v Karvine fakt vari pivo..."

Niko, vaří a dobré.

Však někdy přijeď a zajdem "Na bečky", kde se čepuje. Až to pude samozřejmě...

Ta hospoda má svoje kouzlo.

Můžeš přespat u mě, Honza půjde taky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

z kola sem si přivezl z Podřipskýho pivovaru ALE 14 stupňů, dobrota

 

Popis sládka:

Svrchně kvašené pivo amerického typu s výraznou citrusovou vůní a chutí po mangu, silně chmelené. Vyrábí se z ječných sladů a z amerických chmelů.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ten ve Ctinevsi? Já je mám docela rád, navíc je super, že když si u nich na provozovně člověk dá řezané, je opravdu řezané.

 

V Jircharich, Praha 1, právě teď:

 

Jasně, p. Lípa, Ctiněves, teď má aspoň okýnko a má to nalahvovaný po 1l a 1,5l, kdybys chtěl tak napiš ve středu Ti můžu přivézt do Prahy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz mame s Afrim ty narozky, tak nebudu cekat az na vecer. Zvlast kdyz mam dobrej pocit ze zachrany pivovaru. Ale ty petky jsou slabota, v patek asi zajedu pro soudek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vackove jsou fajn, ale aspoň u tý jejich APy (Maracuja?) se mi zdá, že zo je někdy bomba a někdy jen jakž takž ... ale třeba jen kolísá moje nálada.

 

Dneska tohle. Před nějakou dobou mě španělský brandy prestavalo bavit, ale tohle je fajn. Samozřejmě sladká solera, ale nic z toho nějak nepříjemně necouha. Nebo mám jen náladu :)

51c1c5a621183ac99eb2b61e360e0ea5.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...